Jump to content

i7-970

zpaf

Recommended Posts

μου κάνει πάντως μεγάλη εντύπωση πως χ980 με τον αντίστοιχο xeon και ο 970 πάλι έχουν τόση διαφορά. ακόμα και στα μικρά μοντέλα που μερικές περιπτώσεις είναι οι xeon πιο φτηνοί αποδίδουν πιο καλά και σε OC και σε σταθερότητα αλλά και σε επιδόσεις.

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Ωραιος καλοριζικος συνονοματε.

Δωσε μας κανα screenshot απο το cpuδακι.

Ολα καλα πιστευω να πηγανε με τον Taipeiτιανο ε ;

Μαλλον πηρες το τελευταιο κομματι γιατι δεν τον βλεπω πια στο ebay.

Κατι δεν παει καλα συνονοματε, τον πηγα 4,2 με 1,33 vcore και 1.30 qpi οι μνημες στα 1600 τρεχω ενα Linx 8ερμοκρασιες 68max αλλα μου βγαζει 46Gflops ανεβαζω τις μνημες στα 2Ghz και το qpi τρεχω παλι Linx και βγαζει 48Gflops

Κατι δεν παει καλα συνονοματε, τον πηγα 4,2 με 1,33 vcore και 1.30 qpi οι μνημες στα 1600 τρεχω ενα Linx 8ερμοκρασιες 68max αλλα μου βγαζει 46Gflops ανεβαζω τις μνημες στα 2Ghz και το qpi τρεχω παλι Linx και βγαζει 48Gflops

Το linx θελει καποιο patchακι για να παιξει σωστα.

Δοκιμασε με το IntelBurnTest. Download IntelBurnTest 2.5 Free - Stress your computer to find out how stable it is - Softpedia

παίδες,στα 4-4.2 ghz με 4 πυρήνες και ht enabled ποσα gflops βγάζεται στο Intel burn test?Μπορεί να το τρέξει κάποιος?

Στα 4 με ht on εμένα βγάζει 52-53gflops ενώ με ht off βγάζει 58-59gflops.

Και στα 4.2 με ht on βγάζει 53-54gflops ενώ με ht off βγάζει 60-61gflops.

Και στα 4.5 με ht on βγάζει 57-58gflops ενώ με ht off βγάζει 65-66gflops!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.