Jump to content

i7-970

zpaf

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply
Λουκουμάκι ο cpu σου csaris!:T:Αχ να τον είχα στο νεράκι!!!:p

Nα σαι καλα μαν!:)

Ανεβαινει με λιγο ρευμα αλλα ειναι ζεστος. Του Zpaf θελει περισσοτερο ρευμα αλλα ειναι πιο κρυος.

Sorry αλλά προτειμώ το cpu του csaris!:pΕπειδή είμαι και με νεράκι θα ταίριαζε καλύτερα!Χαμηλή τάση που ζητάει και κατ'επέκταση και χαμηλές θερμοκρασίες!:)

ή χαμηλή τάση ΔΕΝ είναι συνώνυμο των χαμηλών θερμοκρασιών... ;) συγκρίνοντας διαφορετικά "κομμάτια" μεταξύ τους, πολλές φορές (ειδικά συγκρίνοντας default VIDs) ή χαμηλή/πολύ χαμηλή τάση είναι συνώνυμο των High Leakage chips.. που ναι μεν αν τα ψύξεις καλά πάνε στο "Θεό".. αλλά γενικά δεν έχεις και την καλύτερη θερμική συμπεριφορά... .Προφανώς και για ένα συγκεκριμένο επεξεργαστή, χαμηλή τάση-> χαμηλή θερμοκρασία..

Εβαλα και εναν 3ο 12αρι πανω στην D14 και τα αποτελεσματα ειναι καταπληκτικα.

Τα σπαει η ψυκτρα! -15c απο την corsair A70.:fun:

temps2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Για τσεκαρετο καλυτερα γιατι βλεπω τα gflops σου απο τα 80 πριν στα 70 τωρα μηπως δεν stressαρει καλα τον μπουμπουνα.

Αντε να δω ποτε θα ερθει και ο δικος μου, ελπιζω να κανει οσο ο δικος σου συνονοματε.

Μακαρι να σου κατσει και καλυτερο κομματι απο τον δικο μου αλλα η αληθεια ειναι οτι για 24/7 στα 4.2Ghz και ταση κατω απο 1.35v ειναι μια χαρα.

Ερωτηση στους ειδικους.

Σημερα σκεφτομουν αφου ετσι κι αλλιως ο δικος μου δεν εχει εγγυηση αν αξιζει η διαδικασια του lapping.

Υπαρχουν διαφορες στις θερμοκρασιες που να αξιζει να το κανει καποιος ;

Θα σου έλεγα ότι αξίζει αν ήσουν στην περίπτωση του csaris.Δλδ κομμάτι με καλή τάση αλλά μεγαλύτερες θερμοκρασίες.Στην περίπτωσή σου που το κομμάτι σου παρόλλο που ζητάει αυξημένη τάση,έχει καλές θερμοκρασίες.Άρα το lapping δεν συνιστάται!Δεν θα έχεις διαφορές(τουλάχιστον ουσιαστικές)!

το qpi default είναι 4.8GT?

γιατί στο δικό μου σύστημα οι θερμοκρασίες αν και πολύ πουσαρισμένος δεν περνάνε τους 70oc

ρεύματα 1,306 Vcore

και 1.275 VTT

Ναι το qpi ειναι στα 4.8GT/s

http://ark.intel.com/Product.aspx?id=47933

Τωρα οσο για τις θερμοκρασιες ολα εχουν να κανουν ποιο πολυ με το κομματι παρα με την ταση.

Defaults

defaultsd.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.