Jump to content

i7-970

zpaf

Recommended Posts

Και εκει που οι κατοχοι του socket 1366 βλεπανε το 1155 να παιζει με τους sandy στα 4.5Ghz η intel δινει μια καλη τιμη στον μικρο 6πυρηνο 32nm i7-970 και κραταει την "γρια" x58 σαν φρεσκο λουλουδακι :D

Intel Core i7 970 3.20GHz (Gulftown) (Socket LGA1366) - Retail [bX80613I7970]

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply
Και εκει που οι κατοχοι του socket 1366 βλεπανε το 1155 να παιζει με τους sandy στα 4.5Ghz η intel δινει μια καλη τιμη στον μικρο 6πυρηνο 32nm i7-970 και κραταει την "γρια" x58 σαν φρεσκο λουλουδακι :D

Intel Core i7 970 3.20GHz (Gulftown) (Socket LGA1366) - Retail [bX80613I7970]

Τρελο νεο!!!!

Οτι πρεπει!!!

Κραταμε την high end πλατφορμα βαζουμε και το κτινακι απο πανω

Δείχνει να παίζει ψηλά όντως αλλά για stable κοντά στα 4.3 Ghz.

Δε πολυτρελαίνομαι αλλά δε δείχνει και μπανανία..

Aρκετα πιο πανω παει... 4,3ghz μπορω να παιξω και εγω!

• 2 weeks later...

Τουλαχιστον καποιοι ξυπνησανε και εδω στην ελλαδα Intel Core i7-970 | Skroutz.gr

Ειναι πολλα τα cores αρηηη εεε sorry seb. :D

Αυτο που με χαλαγε στους Bloomfield ηταν το x2 uncore σε σχεση με τους Gulftown που το εχουν στο x1.5

Τωρα το τι κομματι θα μου κατσει εχει να κανει και με την τυχη.

Ειδωμεν.

ωραια φαση οτι καλυτερο, ζηλευω, 6πυρηνος σε λογικη τιμη...θα το θυμαμαι για πολυ καιρο το λαθος που διαλεξα 1156 σοκετ αντι 1366...δεν ηταν οικονομικο το προβλημα, απλα ηταν λιγο πιο νεο τοτε, και θεωρησα πως το 1366 παλιωσε...:hang3::wall:

Τουλαχιστον καποιοι ξυπνησανε και εδω στην ελλαδα Intel Core i7-970 | Skroutz.gr

Ειναι πολλα τα cores αρηηη εεε sorry seb. :D

Αυτο που με χαλαγε στους Bloomfield ηταν το x2 uncore σε σχεση με τους Gulftown που το εχουν στο x1.5

Τωρα το τι κομματι θα μου κατσει εχει να κανει και με την τυχη.

Ειδωμεν.

Φοβαμαι μην ειναι μπανανες ρε φουστη μου!:hmm:

@csaris Κοιτα αν μου ορισεις τι ειναι για σενα μπανανα τοτε θα καταλαβω τι περιμενεις απο εναν I7-970.

Ο δικος μου ι7-960 με HT on για να βγαλει στα 4.2Ghz 20 loopες στο linx με 2000αρες τις μνημες δηλ. qpi > 1.50v θελει 1.35v με την H50 και δυο 1900rpm 120αρια φανακια push n pull σε θερμοκρασια δωματου 20c.

Πως τον χαρακτηριζεις ;

Τρελη μπανανα ;

Υ.Γ Oλα εχουνε να κανουνε με την ψυξη. Αλλο αερας αλλο h50/70 αλλο custom watercooling.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.