Jump to content

Netkar pro 1.3 beta is out!!!

liakjim

Recommended Posts

• 1 month later...

Τώρα θυμήθηκα ότι έχει ανοίξει thread για το έπος.. Το αγόρασα κι' εγώ τελικά, μαζί με το -συνδρομητικό- iRacing είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή ;)

Δοκιμάστε το demo και αν σας αρέσει αγοράστε το.. Αξίζει και το τελευταίο cent.

Εδώ υπάρχουν μερικές έξτρα πίστες.

Greek Virtual Racing team • Προβολή θέματος - Έξτρα πίστες

Τα γραφικα ειναι ικανοποιητικα κ λειτουργικα. surround και eyefinity δεν ξερω. Βαλε το demo ομως κ νομιζω θα απαντηθουν τα ερωτηματα σου.

ΑΛΛΑ τα γραφικα σε αυτο το θεικο παιχνιδι περνανε σε δευτερη μοιρα. Αν εχεις τιμονιερα με αναδραση, θα απολαυσεις την καλυτερη οδηγηση της ζωης σου (μετα την πραγματικη βεβαια :p )

Το είχα δοκιμάσει και παλίοτερα, το εβαλα και χτες πάλι...demo προφανώς.

Σίγουρα πάει στην κατηγορία των sims, αλλά δεν νομίζω να είναι το καλύτερο.

Η αίσθηση του που μπλοκάρεις, πως μετακινείται το μονοθέσιο και του που ακριβώς πατάει δεν στην περνάει πολύ καλά.

Το LFS στην περνάει πολύ καλύτερα. Το rfactor εξαρτάται απο το mod, το iracing δεν έχω δοκιμάσει...

Επειδη εχω κ τα 2 (lfs + netkarpro) , επετρεψε μου να διαφωνησω. Η πληροφορια που παιρνεις απο την τιμονιερα αλλα κ το γενικοτερο feeling ειναι αξεπεραστο. Λυπαμαι που δεν σε κερδισε γιατι θα χασεις τον κορυφαιο εξομοιωτη οδηγησης...

Δεν ξέρω...πάντως το θέμα του φρένου και που μπλοκάρει και που είναι οριακό το θεωρώ καλυτερο στο LFS.

Επίσης το θέμα του yaw επίσης πιστεύω οτι το LFS εχει καλύτερο τρόπο να στο περάσει, οντάς και τα 2 μακριά από το αληθινο, μιας και εκει το νιώθεις απο την περιστροφή του σωματός σου, ενώ ένα sim προσπαθεί να στο περάσει από την μετακίνηση του αυτοκινήτου.

By the way με τι παίζεις?

Δεν ξέρω...πάντως το θέμα του φρένου και που μπλοκάρει και που είναι οριακό το θεωρώ καλυτερο στο LFS.

Επίσης το θέμα του yaw επίσης πιστεύω οτι το LFS εχει καλύτερο τρόπο να στο περάσει, οντάς και τα 2 μακριά από το αληθινο, μιας και εκει το νιώθεις απο την περιστροφή του σωματός σου, ενώ ένα sim προσπαθεί να στο περάσει από την μετακίνηση του αυτοκινήτου.

By the way με τι παίζεις?

Αυτο που λες με το φρενάρισμα μου ακούγεται περίεργο . Ίσα Ίσα που κ σε αυτο το θέμα το sim , δινει άριστη πληροφόρηση . Eχω την logitech momo racing feedback .

Sent from my iPod touch using Tapatalk

Στο netcar, βλέπω την ρόδα να μπλοκάρει, αλλά δεν έχει την επίδραση στο τιμόνι που έχει στο LFS, που ξαφνικά ελαφρώνει...

Θα το δω οταν παω σπιτι αλλα κατα 99,9999999% κ μενα ελαφραινει.

edit: Μια χαρα ελαφραινει στο μπλοκαρισμα. Μηπως ειναι θεμα ρυθμισεων?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.