DarkSaga Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2004 έχω ένα υδρόψυκτο 8rda3+ με τον κλασσικο γερσμάνεο BARTON 2500+και ανρωτιέμαι αν και κατα πόσο αξίζει η αγορά ενός MOBILE μου αρέσουν τα συστήματα με τα τρελλά νούμερα που έχετε ορισμένοι εδω μέσααλλά:1.είμαι επιφυλακτικός ως προς το πως μετράει ο καθένας την θερμοκρασίαυπάρχει αντικειμενικός τρόπος?2.ποιος είναι ο καταλληλότερος τρόπος?π.χ από θερμοκρασία νερού και θερμοκρασία δωματίου μπορούμε να εξάγουμε θερμοκραδία πυρήνα?και τι διαφορές εχουν οι απλοί BARTON απο τους MOBILE????p.x BARTON 11x200@1,7 και ΜΟΒΙLE 11x200@1,7 δεν έχουν το ίδιο θερμικό αποτέλεσμα?(άσχετα απο το αν ο μοβαιλ θα έπρεπε να έχει τη χ συχνότητα με λιγότερο ρεύμα)υποθέτω δλδ οτι θα πέσω σε πολύ μάπα μοβαιλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάϊος 2, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 αντικειμενικος τροπος μονο με εξωτερικη συσκευη. καθενας κοιταει τι λεει η μητρικη του, καθε μια λεει τα δικα της και ορισμενες αλλαζουν γνωμη αναλογα με το bios. από θερμοκρασία νερού και θερμοκρασία δωματίου μπορούμε να εξάγουμε θερμοκραδία πυρήνα? καθενας στο δικο του συστημα, μπορει να βγαλει συμπερασματα στο τι να περιμενει. αλλα σε διαφορετικα δεν υπαρχει λογος να προσπαθησεις καν. barton δεν ειχα, αλλα ο mobile στα ιδια, εχει τις ιδιες θερμοκρασιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Μάϊος 2, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 E οχι και γερασμενος ο Barton....Προσωπικα τη θερμοκρασια την βλεπω απο το smartfan που μου βγαζει ιδιες ενδειξεις με αυτες του ΒΙΟS... Μπορει να μην ανταποκρινονται στην αληθεια ,αλλα εχω ενα μετρο συγκρισης για τις διαφορες οπυ προκυπτουν... (πριν & μετα). Καταλληλος τροπος ομως πιστευω ειναι η τοποθετηση θερμομετρου σε καποιο καλο σημειου του cpu...Οσο για συγκριση μεταξυ barton και mobile barton πιστευω οτι θα ειναι περιπου στα ιδια οσων αφορα την θερμικη συμπεριφορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 3, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2004 Η καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση είναι μια τύπου σαν αυτή που είχα ποστάρει ( δημιουργία κυκλώματος χάρη στην Maxim [ ένα search για Maxim , θα δώσει το "άρθρο" ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Μάϊος 4, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2004 Για αρχη θα συμφωνησω με τον προηγουμενο φιλο και θα προσθεσω οτι δεν εχω δει μεχρι σημερα mobo που να δινει σωστη θερμοκρασια του cpu.Για τους παραπανω λογους χρησιμοποιω 4 σενσορες :1 Χ κολλημενο κατω απο την cpu1 Χ πανω στο water block2 X διαφορετικα σημεια της κασας για την μετρηση του περιβαλλοντος χωρου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.