Tsakonas Φεβρουάριος 14, 2011 Author #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2011 αγαπητε το προιον αυτο δεν ερχετε απο την αγγλια ερχετε απο κινα το αγορασα πριν λιγες ημερες μεσω του ebay 385€ και μου ζητησαν και τελωνειο 223€ οποτε το επεστρεψα πισω χωρις να το παραλαβω και περιμενω να μου επιστρεψουν τα χρηματα.πριν κανεις αγορα να ρωτησης εαν αυτα θα ειναι ολα τα εξοδα και εαν θα το στειλουν απο Ε.Ε γιατι μεσω της Ε.Ε δεν εχει τελωνειοΣε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια.Απο που ακριβως το αγορασες?Γιατι βγαζει στο ε-μπεη 5-6 διαφορετικους πωλητες ,5-6 κινεζους και αυτον τον αγγλο.Υποψιαζομαι πως ο αγγλος ειναι απλα συνεργατης του κινεζου,τα εισαγει στην αγγλια πουχει ευνοικη τελωνειακη νομοθεσια και απο κει τα περνα αφορολογητα στην υπολοιπη ΕΕ.Αν τσεκαρεις το λινκ μου λεει λοκεησιον αγγλια.Αν εσυ συναλλαχθηκες με τον κινεζο,εκει σκαλωσε το πραγμα μαλλον.Και βλεπω πως ο αγγλος εχει +60 ευρω πανω απτο κινεζικο σαητ,αρα πρεπει ναχει πλερωσει ηδη αγγλικο τελωνειο χονδρικης καιναχει και ενα κερδος...(330 κατι εχει κινα)..Αφου παντως το θες κ εσυ αν θες ελα να το ψαξουμε μαζι μπας και το παρουμε απο αγγλια κανονικα χωρις τελωνεια.Η επιχειρηση απο την οποια αγορασες εσυ τι εδρα ειχε?Αγγλια η Κινα?Το προβλημα στο Dest ειναι η μεγαλη ανναλυση της οθονης 800Χ480μερικα προγραμματα πλοηγησης ειναι συμβατα με την μεγαλη αναλυση,αλλα οχι...σε πολλα παντως απλα βαζεις μανουαλλυ ρυθμιση στο αρχειο cfg για 800χ480 και λειτουργει Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 14, 2011 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2011 Αν ψήνεστε να βάλουμε και 1 - din στο group buy, ίσως ψηθώ κι εγώ, αν και μόλις άλλαξα το εργοστασιακό cd με εργοστασιακό mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Φεβρουάριος 15, 2011 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2011 Αν ψήνεστε να βάλουμε και 1 - din στο group buy, ίσως ψηθώ κι εγώ, αν και μόλις άλλαξα το εργοστασιακό cd με εργοστασιακό mp3 ναι,τσεκαρε αν θες τιποτα απο το λινκ του εμπεη (safe2sell2u) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Φεβρουάριος 15, 2011 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2011 ναι,τσεκαρε αν θες τιποτα απο το λινκ του εμπεη (safe2sell2u)Υπόψιν ότι ο εν λόγω πωλητής αναφέρει ότι δεν δέχεται να αναγράψει μικρότερη τιμή στο πακέτο, ή να το δηλώσει ως gift. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Φεβρουάριος 15, 2011 Author #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2011 Υπόψιν ότι ο εν λόγω πωλητής αναφέρει ότι δεν δέχεται να αναγράψει μικρότερη τιμή στο πακέτο, ή να το δηλώσει ως gift.αμα αγοραζεις εντος ΕΕ ειναι σαν να αγοραζεις απο την Θεσσαλονικη,δεν πλερωνεις τελωνεια.Οτι τελωνειο ητανε πλερωθηκε οταν μπηκε απο την Κινα στην αγγλια το προιον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzoker Φεβρουάριος 16, 2011 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 αυτοι κανουν τους μεσαζοντες το προιον θα ερθη απο κινα.αμα ψαξεις καλα τους ορους αγορας και επιστροφης θα δης οτι εαν για καποιο λογο επιστρεψεις το προιον θα σου κρατησουν το 30% των χρηματων που εδωσες.γενικα πρεπει να το ψαχνεται καλα πριν αγορασετε απο το εξωτερικο.εγω το βρηκα απο ελλαδα με 420€ αλλα δεν το προλαβα σε ιστοσελιδα με δημοπρασιες.για 1din ειχα και το εβγαλα.οσο για την ποιοτητα ειναι αριστο ειχα το προηγουμενο χωρις το 3G Road Emperor - In Dash Car DVD With 3G Internet (2DIN GPS DVB-T) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Φεβρουάριος 16, 2011 Author #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 αυτοι κανουν τους μεσαζοντες το προιον θα ερθη απο κινα.αμα ψαξεις καλα τους ορους αγορας και επιστροφης θα δης οτι εαν για καποιο λογο επιστρεψεις το προιον θα σου κρατησουν το 30% των χρηματων που εδωσες.γενικα πρεπει να το ψαχνεται καλα πριν αγορασετε απο το εξωτερικο.εγω το βρηκα απο ελλαδα με 420€ αλλα δεν το προλαβα σε ιστοσελιδα με δημοπρασιες.για 1din ειχα και το εβγαλα.οσο για την ποιοτητα ειναι αριστο ειχα το προηγουμενο χωρις το 3G Road Emperor - In Dash Car DVD With 3G Internet (2DIN GPS DVB-T)πες δυο λογια παραπανω κι εσυ για την συσκευη βρε παιδι μου...ποσο κρατησε?τζιπιες καλο?τιβι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzoker Φεβρουάριος 16, 2011 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 πες δυο λογια παραπανω κι εσυ για την συσκευη βρε παιδι μου...ποσο κρατησε?τζιπιες καλο?τιβι? η συσκευη παιζει αψογα την εχω δυο χρονια .το gps εχω Igo8,Νdrive,navigon η κεραια του gps ειναι αψογη ολο το συστημα ειναι πολυ καλο και αυτα που εχει δεν υπαρχουν σε επωνυμες συσκευες Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 17, 2011 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2011 ριξε μια ματια εδω στο φορουμ, ο τυπος το εχει ψαξει πολυ φαινεταιΠηγή Που Εφαρμόζει Τέλεια Σε Golf 5 - VWClub.GR Forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 17, 2011 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2011 Το φιλαράκι με το 1-din all in one, το πήρε απευθείας από Κίνα 300 ευρώ με τα μεταφορικά και με την τιμή που είχε προφανώς αναγράψει πάνω ο Κινέζος, όλα πήγαν καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάρτιος 7, 2011 Author #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2011 Αποτι φαινεται η κριση εχει κλεισει το σπιτι και των αυτοκινητοβιομηχανιων,ενημερωθηκα οτι η λ-emo θα ειναι ετοιμη πολυ νωριτερα απο ο,τι μου ελεγαν στην αρχη,σκοπευω δηλαδη να παρω το car gps-dvd ~5-6 Aπριλιου,αρα να το παραγγειλω και πλερωσω ~20 μαρτιου.Οσοι πιστοι προσελθετε στειλτε μαιλ η πμ να οργανωθουμε,δεν βρηκα κατι καλυτερο απτο ροαντ εμπερορ,οχι μσν γιατι εχει χαλασει το μεγαλο πισι.Σωτηρακι εισαι ακομη μεσα για εκεινο το 1-din ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zisos Μάρτιος 17, 2011 #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2011 Μόλις χτες πούλησα σε φίλο κάτι παρόμοιο με αυτό που ψάχνεις Tsakona φυσικά το δικό μου ήταν σαφώς υποδεέστερο και 2,5 ετών, σκυλί μαύρο πάντως.Το μόνο που με χαλούσε ήταν η μικρή του μνήμη 64Mb με αποτέλεσμα να κολλάει το IGO PRIMO που φορούσα και φυσικά η χαμηλή ανάλυση της οθόνης 480x234.Έχω κάνει ένα ψάξιμο στο e-bay αλλά δεν βρήκα κάτι το αξιόλογο, τα περισσότερα παίζουν στα 64mb.ES906AU 7" 2 Din Car DVD Player with Bluetooth GPS IPOD on eBay (end time 16-Mar-11 03:34:31 GMT)Αυτό το Road Emperor που ψάχνεις τι τιμούλα θα έχει γιατί ψήνομε και εγώ για αγορά...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 17, 2011 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2011 Τσάκω τώρα το είδα.Όχι δεν είμαι γιατί το μικρό είναι λίγο μούφα από ram και τα σχετικά και μάλλον δεν θα πηγαίνει βήμα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zisos Μάρτιος 21, 2011 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2011 Tsakona το παρήγγειλες τελικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.