Daytime Dreamer Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2011 Καλησπερα παιδες. Ενα απο τα fat PS3 που εχω το ειχα αγορασει μεταχειρισμενο ηταν γεματο γρατζουνιες εξωτερικα. Λογικο απο την μια μιας και αυτο το piano black πλαστικο που εχει το PS3 και μονο που το κοιτας κανει σημαδια! Ετσι αποφασισα να αγορασω ενα scratch remover απο το ebay μπας και κανει τιποτα. Αποφασισα να παω με το Novus μια και ειναι χρονια στην αγορα και κανει ακριβως αυτην την δουλεια. Αφαιρει γρατζουνιες και γυαλιζει πλαστικα. Το κιτακι το αγορασα απο ebay. Μεσα εχει 3 μπουκαλακια. To Novus 1 (γυαλιστικο), το Novus 2 (αφαιρει μικρες γρατζουνιες) και το Novus 3 (για πιο βαθιες γρατζουνιες). Η σειρα που τα κανει apply καποιος ειναι συνηθως 1-2-1 (πρωτα το 1 για να καθαρισει και να γυαλισει η επιφανεια, μετα τριβουμε με το 2 για να αφαιρεσουμε τις μικρες γρατζουνιες και μετα χρησιμοποιουμε παλι το 1 για να γυαλισει και να καθαρισει η επιφανεια) Για πιο βαθιες γρατζουνιες η σειρα ειναι 1-3-2-1 (βαζουμε μεσα και το 3 το οποιο χρησιμοποιειται για πιο βαθιες γρατζουνιες) Στις photo λοιπον Πριν κανουμε οτιδηποτε οριστε το PS3 Μετα εβαλα ενα χαρτακι πανω στα γραμματα που γραφουν "playstation 3" καλου κακου με ελαχιστο αυτοκολλητο στις ακρες Υστερα γυαλισα με το Novus 1 Και το τελικο αποτελεσμα αφοτου χρησιμοποιησα μετα το Novus 2 και στην συνεχεια παλι το 1 Υστερα το καλυψα με αυτα το πανακι που εχει οταν το βγαζεις απο το κουτι του Και τελος πηγε μεσα στο βαλιτσακι του γιατι το αγορασα χωρις κουτι (μεταχειρισμενο θυμηζω!) Συμπερασματα 1) Οι μικρες γρατζουνιες φυγανε αλλα οι μεγαλες (δειτε προσεκτικα τις photo) μεινανε και ισως ηθελε το Novus 3 (καποια αλλη στιγμη στο προσεχες μελλον) 2) Αλλη φορα θα παρω τριβειο ... με το χερι ειναι πολυ κουραση το ολο πραγμα 3) Θελει πολυ δουλεια για να καθαρισει το Novus 2 (και το 3 φανταζομαι) απο τις εγκοπες εαν πεσει. Βγαινει αλλα θελει δουλεια (διπλωμενο χαρτ, μπατονετες πατημενες να χωρανε, κλπ). Το καλυτερο ειναι να το λυσει κανεις το PS3 και να κανει αυτη την δουλεια 4) Το προιον κωλολεει! Το πηρα μαζι με μεταφορικα 32 δολλαρια (περιπου 23 ευρω) και κραταει πολυ καιρο αν κρινω απο την ποσοτητα που βαζει κανεις
BILL5 Φεβρουάριος 12, 2011 #2 Φεβρουάριος 12, 2011 μπραβο φιλε καλη δουλεια εκανες ευτηχως εγω εχω το slim οποτε δεν εχει προβλημα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.