vgiozo Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2004 Έχω εγκαταστήσει το Office 2003 στο σύστημά μου και θέλω να αποφύγω τη διαδικασία activation...πώς;; Όποιος γνωρίζει ας στείλει pm, email ή ας απαντήσει... :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Μάϊος 2, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Θα του βάλεις κωδικό..... αν ψάξεις στο net λιγάκι(στα γνωστά μέρη) θα καταλάβεις τι λέω και γιατί το λέω έτσι......Δεν χρειάζεται να ρωτάμε τέτοια στο forum................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Μάϊος 2, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Καλώς, ευχαριστώ...ψάχνωΗ ενεργοποίηση που ζητάει η Microsoft ενοχλεί πολλούς για πολλούς διαφορετικούς λόγους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Μάϊος 2, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Αρχική απάντηση από vgiozo Καλώς, ευχαριστώ...ψάχνω Η ενεργοποίηση που ζητάει η Microsoft ενοχλεί πολλούς για πολλούς διαφορετικούς λόγους... Κατανοητό και ξέρεις ότι ουσιαστικά μιλάμε για κοινά μυστικά, αλλά ξέρεις ότι δεν επιτρέπεται να λέμε τέτοια στο forum. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Μάϊος 2, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 dfragos δεν χρειάζεται να είναι πειρατικό το cd για να θέλει κάποιος να αποφύγει το activation. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 2, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Αρχική απάντηση από bleo8onhs dfragos δεν χρειάζεται να είναι πειρατικό το cd για να θέλει κάποιος να αποφύγει το activation. Υπάρχει πάντα και η λύση του τηλεφώνου, αν μιλάμε για original προϊόν microsoft...όχι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάϊος 2, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 εντάξει να κάνω και εγω μια θεωρητική ερώτηση?τα demo 2003 μπορούν να νεργοποιηθούν με κωδικό ολόκληρου(γνήσιου)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Μάϊος 2, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Αρχική απάντηση από DarkSaga εντάξει να κάνω και εγω μια θεωρητική ερώτηση? τα demo 2003 μπορούν να νεργοποιηθούν με κωδικό ολόκληρου(γνήσιου)? Όχι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Μάϊος 2, 2004 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Αρχική απάντηση από bleo8onhs dfragos δεν χρειάζεται να είναι πειρατικό το cd για να θέλει κάποιος να αποφύγει το activation. Όπως είπε και RootX όταν έχεις τα original μπορείς να κάνεις activation κια μέσω τηλεφώνου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OverFlow Μάϊος 2, 2004 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Καπου διαβασα οτι μπορεις να τα εγκαταστησεις και σε δυο PC.(νομιμα).Αληθευει ή μπουρδες γραφουν τα περιοδικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 2, 2004 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Αν εννοείς Windows/Office, έχω εγκαταστήσει αρκετές φορές το ίδιο αντίτυπο....Με τηλέφωνο στην m$ δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OverFlow Μάϊος 2, 2004 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Αν εννοείς Windows/Office, έχω εγκαταστήσει αρκετές φορές το ίδιο αντίτυπο....Με τηλέφωνο στην m$ δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Εννοω να το ενεργοποιησεις και να ειναι σε λειτουργεια(παραλληλα) σε δυο PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 2, 2004 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Θεωρητικά, νομίζω δεν επιτρέπεται... Πρακτικά, και με ενεργοποιήσεις μέσω τηλ. γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Μάϊος 2, 2004 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Νομιζω εξαρταται απο την εκδοση... Στα pro εχω την εντυπωση οτι η αδεια ειναι για δυο cpu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάϊος 2, 2004 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Αρχική απάντηση από dfragos Όχι.... NAI!!! ΛΟΛ!!! Εγώ έχω την τρίαλ του Pcmagazine την ελληνική εδώ και 2 μήνες και δουλεύει τέλεια.... Τυχαία την ενεργοποίησα.... Δεν ξέρω αν επιτρέπετε να πω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OverFlow Μάϊος 2, 2004 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Αρχική απάντηση από saxon_747 Νομιζω εξαρταται απο την εκδοση... Στα pro εχω την εντυπωση οτι η αδεια ειναι για δυο cpu... Και εγω αυτο νομιζω.Anyway thanks . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Μάϊος 2, 2004 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Αρχική απάντηση από aristos87 NAI!!! ΛΟΛ!!! Εγώ έχω την τρίαλ του Pcmagazine την ελληνική εδώ και 2 μήνες και δουλεύει τέλεια.... Τυχαία την ενεργοποίησα.... Δεν ξέρω αν επιτρέπετε να πω..... Είχα δοκιμάσει.... και δεν γινόταν..... Πάσο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Μάϊος 2, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Κλαψ!No honey yet....Πάλι στον captain hook με βλέπω να τρέχω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάϊος 4, 2004 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2004 Παιδες εγω(για την ακριβεια ΟΧΙ ΕΓΩ! Οι γονεις μου...) εσκασα 350 στο "Πλαισιο" και το πηρα!Microsoft Office 2003 Professional Edition...Τα εχω μια εβδομαδα...αλλα σημερα εκανα το activation μεσω τηλεφωνου!ΥΓ:Συνηθως τετοια προγραμματα προτιμαμε να τα παιρνουμε original...δεν ξερω γιατι αλλα ετσι γινεται παντα! Φυσικα αν τα πληρωνα εγω δεν θα τα επαιρνα αυθεντικα!ΥΓ:Μπλεοθονη μπορεις να μου πεις εστω κι ενα λογο να μη γινει activation σε original? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.