theosdor Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2011 Καλησπέρα φίλοι μου,είμαι κάτοχος ενός LG-GH22NP20 και έχω windows 7 στο pc μου.Πριν περίπου μισό μήνα έκανα την τελευταία εγγράφη DVDμε το nero 10 και μετά μου μπλοκαρίστικε το κλειδί του. Έτσι χρησιμοποιώντας το YourUnistaller το επεγκατέστησα.Χθες που ξαναχρειάστηκα τη μονάδα του DVD έμεινα έκπληκτος όταν στο περιβάλλον"Ο Υπολογιστής Μου" δεν υπήρχε πουθενά το (D: ) παρά μόνο διάβαζε τον σκληρό (C: ) και το floppy (A: ). Το καλώδιο σύνδεσης με την μητρική δουλεύει καθώς το χρησιμοποίησα σε άλλο pc όπως και το DVD-ROM. Ένα άλλο DVD-ROM που δοκίμασα στο δικό μου pc επίσης δεν δούλευε.Μετά από πολλές ώρες ψαξίματος και με ενημέρωμενα όλα τα driver μέσω του προγράμματοςdriver genius professional,δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.Φοβάμαι μήπως με το πρόγραμμα διέγραψα τίποτα αλλά δεν ξέρω τι.Κάπου διάβασα πως παίζει ρόλο το IDE controller αλλά μέχρι εκεί.Όποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει αλλιώς θα του κάνω format.Ευχαριστώ πολύ.
TheoV Φεβρουάριος 13, 2011 #2 Φεβρουάριος 13, 2011 τσεκαρε το στην διαχειρηση συσκεων υπαρχει σαν συσκευη εαν ναι κανε δεξι κλικ απεγκατασταση και μετα κανε ανιχνευση για νεες αλλαγες λογισμικου και θα στο ξαναεγκαταστησει . εαν δεν κατσει κανε ακριβως τα ιδια με τα ide atapi driver απεγκατασταση και επανεκκινηση
theosdor Φεβρουάριος 14, 2011 Author #3 Φεβρουάριος 14, 2011 Ποιο απ'όλα να διαγράψω στο IDE atapi driver??? Παρατήρησα πως αν βγάλω απο το ρεύμα το dvd,τότε στην αρχική οθόνη εκκίνησης γράφει "no drivers detected" και μετά αν το συνδέσω τον διαβάζει σαν HL-DT....
theosdor Φεβρουάριος 19, 2011 Author #4 Φεβρουάριος 19, 2011 Τα διέγραψα,έκανε επανεκκίνηση,τα ξαναδιάβασε αλλά συνεχίζει να μην εμφανίζει το (D: )
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.