Jump to content

Αγορα gaming mouse για MMOrpg's

Heir of a dying day

Recommended Posts

παιδια μαλλον η καλυτερη λυση ειναι να βγαλω απο το μυαλο μου το Z-Axis tracking που εχει ο Twin Eye και να παρω το naga για τα MMO...οσο για τα FPS...ειδου η μυκονος!

τι λετε?

Νομίζω οτι το Naga είναι οτι καλύτερο για MMO αν και δέν εiμαι φάν του είδους. Οσο για το DeathAdder έχω την πρώτη έκδοση με τα 1800dpi εδώ και 2 χρόνια περίπου και σύντομα θα χτυπήσω και την καινούργια Black Edition.

απο οτι διαβαζω κανοντας googling βλεπω οτι λενε τα καλυτερα για το sensora που φοραει...

ουτε Z-AXIS tracking εχει,ουτε Possitive Acceleration εχει,ουτε jitter,ουτε τιποτα...

ας μιλισει καποιος που ξερει καλυτερα να μας πει περισσοτερα!

Αν τελικά αποφασίσεις να πάρεις το Naga θα σου πρότεινα να δώσεις λίγα παραπάνω λεφτά και να πάρεις το Naga Epic που βγήκε πρόσφατα και όχι την standard έκδοση. Αξίζουν τα λεφτά για αυτά που προσφέρει.

δεν αξιζει για μενα να δωσω σχεδον τα διπλα λεφτα για να εχω το ιδιο mouse ασυρματο.

ειναι πολυ overpriced γιατι δεν εχει καμια ουσιαστικη διαφορα!

και επισης,ειχα ασυρματα mouse και το κατατασω στα disvantage κατηγορια επιδη αναγκαζονται και φερουν μπαταρια η οποια

απο λιγο εως πολυ,βαρενει αισθητα το mouse!

οποτε δεν το σκεφτομαι καθολου για το ασυρματο!

παιδια μαλλον η καλυτερη λυση ειναι να βγαλω απο το μυαλο μου το Z-Axis tracking που εχει ο Twin Eye και να παρω το naga για τα MMO...οσο για τα FPS...ειδου η μυκονος!

τι λετε?

Πολυ καλη επιλογη, απλα προτιμησε το black edition που εχει λαστιχο στο πλαι αντι για πλαστικο ( razer fails ) εναλλακτικα Microsoft explorer 3.0 που ειναι πιο ελαφρυ και ας εχει "μονο" 400dpi, δεν θα σου πεσει ο πωπος :p

μια φορα εβαλα σε ενα ποντικι της logitech full DPI (5700) και αναγκαστικα να συνδεσω αλλο ποντικι για να μπορεσω να το επαναφερω!:man_in_love:

ηθελα να ξερα τι τα ανεβαζουν τα DPI της στιγμη που μας καινε πολυ πιο σοβαρα προβληματα!

ο κοσμος καιγετε και η μαρικα χτενιζετε!

Φίλε GruntGR το κανονικό DeathAdder το έχω 2 χρόνια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το μόνο μειονέκτημά του είναι αυτό που σώστα κατάλαβες

:T: το γυαλιστερό πλαστικό στις άκρες (που δυστυχώς χρησιμοποιει σε όλα σχεδον τα περιφεριακά της) είναι πραγματικά FAIL! Γι'αυτό το λόγο θα χτυπήσω και το Black Edition. Το οτι είναι λίγο υπερεκτιμημένη και overpriced η Razer αυτό είναι αλήθεια.

Όπιο και να πάρεις μη βιαστείς,δες και κανα βιντεο Υ.Τ. εχει πολλά συνκριτικα σε αυτα τα δυο.Η Razer για εμενα δεν λεει και πολλα,για τα λευτα που δίνεις δεν σου παρέχει κατι σημαντικό ειδικα στα πληκτρολόγια.

Πήγαινα για το wow cataclysm αλλά δεν υπήρχε άμεσα και πήρα αυτό με 38 ευρό.Το οποιο το εχω δει σε 4-5 υλοποιήσεις,το εχει και εδω απο αλλη εταιρεία.Επίσης εχω δοκιμασει και τα παρακάτω p1010916p.jpgp1010916p.jpgp1010916p.jpgp1010916p.jpg και μερικά ενσύρματα ακόμα

Το είχα δει και παραλίγο να το πάρω το mouseάκι σου. Αλήθεια τι λέει? Πρέπει να είναι τρελό value for money.....

Καλό είναι αν και ο λόγος που το αγόρασα είναι ότι είναι πολύ βολικό στο χέρι και όχι τόσο τα χαρακτηριστικά του αν και για τα λεφτά του είναι πολύ κάλο.

Καλό είναι αν και ο λόγος που το αγόρασα είναι ότι είναι πολύ βολικό στο χέρι και όχι τόσο τα χαρακτηριστικά του αν και για τα λεφτά του είναι πολύ κάλο.

Για FPS που παίζω εγώ πρέπει να είναι ιδανικό πάντως. Και αρκετά κουμπιά και αρκετά γρήγορο....έχω και τεράστιο χέρι!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.