overvolt Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2011 Άρχισαν τα όργανα ... λόγο ημερομηνιακής διαφοράς από την έκδοση λογαριασμού, και την ημερομηνία που λόγο εργασιακής σύμβασης πληρωνόμουν. Έφτανα πάντα στο σημείο να τρενάρω τον λογαριασμό διμήνου για 25 μέρες , για πάνω από 15 μήνες που είμαι συνδρομητής. Το πρώτο εμαιλ που έλαβα ποτέ από την Forthnet μετά την εγγραφή μου (15 μήνες ) ήρθε σήμερα ... Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας στις υπηρεσίες Forthnet! Στα πλαίσια της συνεργασίας μας, θεωρούμε υποχρέωσή μας την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας για τυχόν προβλήματα που προκύπτουν σχετικά με την εξόφληση των λογαριασμών σας. Έτσι, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το συνολικό ποσό της οφειλής σας για τη χρήση υπηρεσιών της Forthnet ανέρχεται σε 53.16 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) Το όλο ρεζουμέ είναι , οτι η Forthnet άρχισε να βαράει τα τύμπανα του πολέμου ,για την είσπραξη εσόδων που καθυστερούν έστω και 12 ημέρες την πληρωμή τους.Η μείωση συνδρομητών χρήσης ίντερνετ είναι δεδομένη λόγο κρίσης, αλλά έτσι που χτυπάει τα τύμπανα η Forthnet μάλλον θα μας χάσει μια ώρα αρχήτερα .. Ουπς ... τώρα που γράφω αυτές τις λέξεις ήρθε το ίδιο μήνυμα και στο κινητό. Επιτέλους .. υπάρχω ως συνδρομητής ... η εταιρεία επιτέλους ασχολείται μαζί μου :dance3:Το οτι έχει ξεπουλήσει τον αριθμό του κινητού μου σε δεκάδες πεινασμένους συνεργάτες της,και με παίρνουν τηλέφωνο για να κάνω νέο συμβόλαιο με Nova , το αφήνω χωρίς σχολιασμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Φεβρουάριος 10, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 Το όλο ρεζουμέ είναι , οτι η Forthnet άρχισε να βαράει τα τύμπανα του πολέμου ,για την είσπραξη εσόδων που καθυστερούν έστω και 12 ημέρες την πληρωμή τους.Δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερα στραβό εδώ, δικαίωμά τους είναι. Κάνε έναν μήνα οικονομία εξασφάλισε 70€ και βάλε τα σε ένα συρτάρι ώστε να μπορείς να ξεπληρώνεις μελλοντικά στην ώρα τους τους λογαριασμούς σου στην Forthnet.Σε σχέση με τα κόλπα που κάνανε παλιώτερα (άραγε τα κάνουν ακόμα; ) όπου στέλνανε εξώδικα σε πρώην πελάτες τους για δήθεν μη εξοφλημένους λογαριασμούς με την ελπίδα ότι ο πελάτης θα έχει πετάξει μετά από χρόνια την απόδειξη και δεν θα μπορεί να αποδείξει ότι έχει πληρώσει, αυτό που περιγράφεις δεν είναι απολύτως τίποτα.(...αν φύγεις από Forthnet την απόδειξη ότι τους έχεις εξοφλήσει την κρατάς στο συρτάρι σου για τουλάχιστον 7 χρόνια). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Φεβρουάριος 10, 2011 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 Συνεχώς με παίρνουν από διάφορες εταιρείες και είμαι στον οτε.Εντάξει είναι ένα διαστημα εύλογο για να σε "ειδοποιήσουν" στο σύνολο των 15 μηνών...Καλώς η κακώς είναι και αυτό μια υποχρέωση το να πληρώνεις.Όσο για μένα που μαι αθήνα δε μου περνάει καν από το μυαλό να αλλάξω κονεξ καθώςόλες οι εταιρείες απλά "νοικιάζουν" τις γραμμές του οτέ και δε παρέχουν τίποτα παραπάνω σείντερνετ και ταχύτητες. Ίσα ίσα μπλέκεις αν θες να φύγεις και πληρώνεις πολλά με ενεργοποιήσεις και απενεργοποιήσεις,την έχει πατήσει ήδη φίλος δίπλα κατοικίας.Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να τα πείτε και να γίνει άμεσα η επικοινωνία,έτσι θα βγάλεις άκρη και θα πάρεις και απάντηση για το 50άρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 10, 2011 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 Σε σχέση με τα κόλπα που κάνανε παλιώτερα (άραγε τα κάνουν ακόμα; ) όπου στέλνανε εξώδικα σε πρώην πελάτες τους για δήθεν μη εξοφλημένους λογαριασμούς με την ελπίδα ότι ο πελάτης θα έχει πετάξει μετά από χρόνια την απόδειξη και δεν θα μπορεί να αποδείξει ότι έχει πληρώσει, αυτό που περιγράφεις δεν είναι απολύτως τίποτα.(...αν φύγεις από Forthnet την απόδειξη ότι τους έχεις εξοφλήσει την κρατάς στο συρτάρι σου για τουλάχιστον 7 χρόνια).μου στέλνανε πολλά τέτοια φακελάκια με ''πρόσκληση'' πληρωμής. έφυγα τον τάδε μήνα μετά από 2χρονιά παραμονής:lock::lock: και είχα ζητήσει γραπτώς διακοπή.από δική τους βλακεία ''χάσανε'' την αίτηση διακοπής και μετά από 15μήνες μου ζήταγαν 300ευρώ σε ανεξόφλητα πάγια και τόκους.είχε μάλιστα και υπογραφή από δικηγορικό γραφείο στο κέντρο με διευθύνσεις τηλέφωνα και σε ποια κυρία του γραφείου είχε ανατεθεί η ''διαταγή''/''πρόσκληση'' πληρωμής.τους έγραψα στα παπάκια μου και λίγους μήνες μετά ήρθε κι άλλο μπιλιετιάκι.......πήρα στα κεντρικά της φορθνετ απείλησα θεούς και δαίμονες να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο που με τα πολλά τον πέτυχα.....και του ξεκαθάρισα οτι αν δε σταματήσουν οι ενοχλήσεις θα κινηθώ νομικά εναντίων τους.από τότε τσιμουδιά.κάτι αντίστοιχο πήγε να μου κάνει και η HOL......σε εκείνους όμως έκανα διακοπή σε λιγότερο από μήνα χρήσης γιατί πολύ απλά ήταν χάλια η γραμμή που μου δωσαν και δεν ήθελαν να βρουν λύση. ζήτησαν κι αυτοί 2μήνες χρήσης......κι αυτοί παπάκια πήρανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 10, 2011 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 ...όπου στέλνανε εξώδικα σε πρώην πελάτες τους για δήθεν μη εξοφλημένους λογαριασμούς... Εξώδικα δεν έστελναν ποτέ... Εκτός και αν αναφέρεσαι σε ένα παλιόχαρτο με τον τίτλο "Εξώδικη καταγγελία" που στέλνουν με απλό ταχυδρομείο και ούτε καν συστημένο... Αγνοήστε το! Αν δεν έρθει συστημένο χαρτί από κλητήρα με σφραγίδα δικαστηρίου, δεν έχει καμία απολύτως ισχύ. Έχω βάλει τέτοια στο τζάκι, δεκάδες... Εμένα μου έστειλαν λογαριασμό Νοέ-Δεκ 2010, με προηγούμενο υπόλοιπο, δηλαδή σύνολο ~160€, όταν από 2 Οκτωβρίου μου το είχαν ήδη κόψει και δεν είχα υπηρεσία για ένα υπόλοιπο 1.27€ (το . είναι υποδιαστολή...) που δεν πληρώθηκε γιατί ο λογαριασμός δεν έφτασε ποτέ στα χέρια μου κι έβαλα απλά 80€ αφού αρνήθηκαν να μου τον επανεκτυπώσουν! Το αποτέλεσμα και η κορυφή της γελοιότητας ήταν ότι στις 18 Οκτ εγώ είχα ήδη συνδεθεί με άλλη εταιρία και ο λογαριασμός Νοέ-Δεκ 2010 είχε ημερομηνία έκδοσης 20 Οκτωβρίου, δηλαδή 2 μέρες μετά αφού είχα φύγει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Φεβρουάριος 10, 2011 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 Εξώδικα δεν έστελναν ποτέ... Εκτός και αν αναφέρεσαι σε ένα παλιόχαρτο με τον τίτλο "Εξώδικη καταγγελία" που στέλνουν με απλό ταχυδρομείο και ούτε καν συστημένο... Αγνοήστε το!Αν δεν έρθει συστημένο χαρτί από κλητήρα με σφραγίδα δικαστηρίου, δεν έχει καμία απολύτως ισχύ. Έχω βάλει τέτοια στο τζάκι, δεκάδες... Εμένα μου έστειλαν λογαριασμό Νοέ-Δεκ 2010, με προηγούμενο υπόλοιπο, δηλαδή σύνολο ~160€, όταν από 2 Οκτωβρίου μου το είχαν ήδη κόψει και δεν είχα υπηρεσία για ένα υπόλοιπο 1.27€ (το . είναι υποδιαστολή...) που δεν πληρώθηκε γιατί ο λογαριασμός δεν έφτασε ποτέ στα χέρια μου κι έβαλα απλά 80€ αφού αρνήθηκαν να μου τον επανεκτυπώσουν! Το αποτέλεσμα και η κορυφή της γελοιότητας ήταν ότι στις 18 Οκτ εγώ είχα ήδη συνδεθεί με άλλη εταιρία και ο λογαριασμός Νοέ-Δεκ 2010 είχε ημερομηνία έκδοσης 20 Οκτωβρίου, δηλαδή 2 μέρες μετά αφού είχα φύγει... O fragma το θυμάται λίγο καλύτερα. Είχε πλάκα τότε με το εν λόγω δικηγορικό γραφείο στην επιστολή του επιπλέον να λέει για το πόσες πολλές προσπάθειες έκανε να με βρει και δεν με έβρισκε (έλειπα σε αποστολή της NASA). Στην αρχή παρακάλαγα να το τραβήξουν το πράγμα ώστε να τους κολλήσω την απόδειξη πληρωμής στην μούρη, αλλά τελικά τους εξήγησα ότι θα πρέπει να βρουν άλλο θύμα, κάποιο που να έχει πετάξει την απόδειξη διότι εγώ την έιχα και την έχω ακόμα. Μου θυμίζει το γιατί δεν θα πάω ΠΟΤΕ στην Forthnet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Φεβρουάριος 10, 2011 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 μου στέλνανε πολλά τέτοια φακελάκια με ''πρόσκληση'' πληρωμής. έφυγα τον τάδε μήνα μετά από 2χρονιά παραμονής:lock::lock: και είχα ζητήσει γραπτώς διακοπή.από δική τους βλακεία ''χάσανε'' την αίτηση διακοπής και μετά από 15μήνες μου ζήταγαν 300ευρώ σε ανεξόφλητα πάγια και τόκους.είχε μάλιστα και υπογραφή από δικηγορικό γραφείο στο κέντρο με διευθύνσεις τηλέφωνα και σε ποια κυρία του γραφείου είχε ανατεθεί η ''διαταγή''/''πρόσκληση'' πληρωμής.τους έγραψα στα παπάκια μου και λίγους μήνες μετά ήρθε κι άλλο μπιλιετιάκι.......πήρα στα κεντρικά της φορθνετ απείλησα θεούς και δαίμονες να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο που με τα πολλά τον πέτυχα.....και του ξεκαθάρισα οτι αν δε σταματήσουν οι ενοχλήσεις θα κινηθώ νομικά εναντίων τους.από τότε τσιμουδιά.κάτι αντίστοιχο πήγε να μου κάνει και η HOL......σε εκείνους όμως έκανα διακοπή σε λιγότερο από μήνα χρήσης γιατί πολύ απλά ήταν χάλια η γραμμή που μου δωσαν και δεν ήθελαν να βρουν λύση. ζήτησαν κι αυτοί 2μήνες χρήσης......κι αυτοί παπάκια πήρανε.Τα ίδια έκαναν και σε εμένα ακριβώς και τα αγνοούσα, μέχρι που ασχολήθηκα και από τότε μοκο.Τεσπα εχει αρκετά χρόνια 4-5 όποτε ας μην επεκταθώ παραπάνω γιατί είναι και άκυρο για το thread αλλά περισσότερο for the record το είπα...εδιτ, φυσικά πριν βάλω τότε 4νετ είχα οτε και είχα αλλάξει μόνο για μια προσφορά ετησία.Απο τότε πάλι οτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexisgt Φεβρουάριος 10, 2011 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 Αν έχω καταλάβει καλά, ο overvolt άνοιξε θέμα για την ειδοποίηση που έλαβε απο τον πάροχο του για ληξιπρόθεσμο λογαριασμό, παρ' όλα αυτά τα περισσότερα post αφορούν προλήματα που είχαν μέλη με το λογιστήριο της εν λόγω εταιρίας...(Αν έχω καταλάβει κάτι λάθος, πείτε μου..)Προσωπικά, προτιμώ να λαμβάνω κάποιο ενημερωτικό μήνυμα για ληξιπρόθεσμο λογαριασμό, παρά να πάω σπίτι και να έχει κοπεί το internet λόγω δικής μου αμέλειας...(Και μετά να ρίχνω το φταίξιμο στην εταιρία που δε με ειδοποίησε για την επικείμενη διακοπή, ως κλασσικός Έλληνας...)Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Φεβρουάριος 10, 2011 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 Έφτανα πάντα στο σημείο να τρενάρω τον λογαριασμό διμήνου για 25 μέρες , για πάνω από 15 μήνες που είμαι συνδρομητής. Δεν θα σε χαρακτήριζα και υπόδειγμα πελάτη με την τακτική αυτή που περιγράφεις ότι έκανες.:...:Θα έλεγα μάλιστα ότι είσαι και πολύ τυχερός που για ενάμιση σχεδόν χρόνο δεν σε είχαν ενοχλήσει.Λογικό είναι κάποια στιγμή να αρχίσουν τα μηνύματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Φεβρουάριος 10, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 Δεν είμαι υπόδειγμα πελάτη , και δεν ψάχνω για βραβείο . Η ουσία είναι ότι η Forthnet αποφάσισε από σήμερα , να σφίξει τα λουριά , μειώνοντας την " περίοδο χάριτος " .Και εαν σοβαρολογούν , σημαίνει οτι ξαφνικά, θα βρίσκεσαι χωρίς Ιντερνετ ακόμα και στην παραμικρή οικονομική σου δυσκολία, που σου σε βγάζει από το πρόγραμμα. Δεν το συζητάω ότι σε περίπτωση φραγής , θα πάω να τακτοποιήσω το θέμα,και να διακόψω από συνδρομητής .. Ακόμα και η CYTA έχει ποιο φιλική πολιτική σε τέτοια θέματα , και τώρα που χρειαζόμαστε όλοι κάποια ελαστικότητα , όπου όλη η χώρα είναι σε δύσκολη κατάσταση, να τρίζει τα δόντια η κάθε Forthnet , πάει πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Φεβρουάριος 10, 2011 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 Η Φορθνετ τα κανει αυτα πολύ καιρό τώρα, σαν φοιτητής τρενάρω πολλούς λογαριασμούς αρκετά.. Η Φορθνετ κανει το εξής, έστω οτι καθυστερείς να πληρώσεις, αν σου στείλουν τον δευτερο λογαριασμό που έχει και τα 2 υπόλοιπα, και πας και πληρώσεις μόνο τον πρώτο, τότε θα στο κόψουν (αν δεν έχεις πληρώσει τον δευτερο) πολύ πιο σύντομα από οτι αν δεν σου είχαν στείλει καθόλου λογαριασμό.. Για παράδειγμα, (τυχαίες ημερομηνίες), αν ο πρώτος λογαριασμός λίγει στις 10/2 δεν θα σου πουνε τίποτα μέχρι 25/2 που θα έρθει ο λογαριασμός με ημερομηνία πληρωμής 10/3. Αν εσύ πληρώσεις μόνο τον πρώτο λογαριασμό μέχρι 10/3, αλλά δεν πληρώσεις τον δευτερο, θα στο κόψουν κοντά στις 20/3 επειδή δεν έχεις πληρώσει τον δευτερο λογαριασμό... Δεν αποφάσισε τώρα να σφίξει τα λουριά, αυτό μου έγινε εμένα πριν αρκετό καιρό. Εχει πολύ κακη επικοινωνιακή πολιτική η φορθνετ, η αναμονή οταν έχεις προβλημα φτάνει στον θεό, όσο για τις γραμμές τις, είναι μαλλον fair τουλάχιστον στο Ηράκλειο της Κρήτης, έχω ξαναπει στο φόρουμ ότι ήμουν στον πΟΤΕ πριν, και είχα πολύ χειρότερη εμπειρία στο θέμα γραμμής.. Όπως και έχω στο θέμα μοντεμ όποτε πάω στους δικούς μου Αθήνα (το μοντεμ τον πέρνει, και δεν ξέρω πως θα βάλω τον ΟΤΕ να μου το αλλάξει). ΥΓ. Δεν είχα πληρώσει τον τελευταίο μήνα του ΟΤΕ πριν φύγω, εδώ και 2,4 χρόνια μου έρχεται λογαριασμός 32 ευρώ κάθε 2 μήνες.. Τελευταία φορά είχε αυξηθεί λίγο μάλιστα!! Ναι θα τους δώσω τα λεφτά για μια πολύ-χάλια υπηρεσία που μου έδωσαν πριν 2,4 χρόνια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.