redbighunter Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2011 Θελω να παρω ενα τριποδακι για την ψηφιακη μου αλλα επειδη κυκλοφορουν ενα σωρο στην αγορα δεν ξερω πιο κανει για την ψηφιακη μου! Εχω την Canon Ixus 70! για αρχη θελω να τραβηξω σταθερες φωτο για το κουτι μου και επειτα γενικη χρηση σε pc projects αλλα και σε προσωπικες εργασιες την δουλειας μου! ολες οι ψηφιακες εχουν την ιδια βιδα στερεωσης κτλ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 10, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 συνηθως ναι..Παιζουν δυο μεγεθη ...αλλα το επικρατεστερο ειναι ενα..(το 1/4 ..το αλλο ειναι 3/8 και συνηθως ειναι για παλιες πιο "μεγαλες" μηχανες - videocameres (οχι αυτες που χωρανε στη τσεπη και για να βιδωσεις κεφαλες σε τριποδα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Φεβρουάριος 10, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 συνηθως ναι..Παιζουν δυο μεγεθη ...αλλα το επικρατεστερο ειναι ενα..(το 1/4 ..το αλλο ειναι 3/8 και συνηθως ειναι για παλιες πιο "μεγαλες" μηχανες - videocameres (οχι αυτες που χωρανε στη τσεπη και για να βιδωσεις κεφαλες σε τριποδα)αυτο λες να κανει? KN-TRIPOD 19 KONIG Traveller τρίποδας για φωτογραφική μηχανή ή βιντεοκάμερα :: Τρίποδα Φωτογραφικών Μηχανών :: Βάσεις Στήριξης :: Ηλεκτρονικά Μιμίκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 10, 2011 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 αν και δεν αναφερει την συγκεκριμενη πληροφοριο ..και μονο απο το επιτρεπομενο βαρος στοιχηματιζω πως ναι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Φεβρουάριος 10, 2011 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 Για χρήση σε εσωτερικό χώρο καλός είναι ,για εξωτερικούς χώρους δεν κάνει, είναι ελαφρύς και θα κουνάει από το παραμικρό αεράκι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.