princess16 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2011 Καλησπερα σε ολους! Ειμαι καινουργιο μελος και θα ηθελα την βοηθεια σας.Χτες η καρτα γραφικων του desktop μου μας αφησε χρόνους....Δυστυχως τα οικομικα μ αυτον τον καιρο δεν μ επιτρεπουν να αγορασω μια καιουργια ουτε μεταχειρισμενη ουτε τίποτα οπότε σκέφτηκα να δω τι μπορω να κανω με αυτα που ειδι εχω.Εχω ενα laptop sonyvaio αρχαιωτατων χρονων βεβαια και θα ηθελα αν καποιος γνωριζει αμα μπορω να συνδεσω καπως το desktop με το laptop αλλα μονο για την καρτα δηλαδη οχι να τρεχει το laptop και απλα να δειχνει στην οθονη του desktop.ελπιζω να εγινα κατανοητή γιατί δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω!ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Φεβρουάριος 10, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 Αν καταλαβα καλα τι ζητας, δε γινεται να το κανεις.Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να συνδεσεις την οθονη του desktop στο laptop (αν εχει την καταλληλη θυρα το laptop). Link to comment Share on other sites More sharing options...
princess16 Φεβρουάριος 10, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 Ειναι τοσο σαβουρο το laptop που δεν θα κερδισω και τιποτα Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση παρολα αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 10, 2011 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 αν ψαξεις σε αγγελιες θα βρεις καρτες γραφηκων και με 5-10ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
princess16 Φεβρουάριος 28, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2011 ευχαριστώ FANISTELROOY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.