gregor86 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2011 Παιδια θα αγοραστει το παρακατω laptop .Η αγορα του θα γινει απο multirama public ή getitnow..Θα ηθελα μαζι με το laptop να αγορασω και εναν ssd δισκο..Εχουν τα παραπανω καταστηματα καποιον αξιοπρεπη ssd γυρω στα 150 ευρω?Θα αγοραστουν laptop και ssd(αν βρω καποιον) απο το ιδιο καταστημα..Γυρω στα 160 ευρω.. Ευχαριστω..PS Aς περιοριστούμε μονο σε αυτα τα 3 καταστηματα αν υπαρχει κατι αξιολογο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 10, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 τα υπόλοιπα καταστήματα γιατί δε σου κάνουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregor86 Φεβρουάριος 10, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 Θα τα παρω με τιμολόγιο και πρεπει να κοπει και για τα 2 στο ίδιο καταστημα..Αυτοι απο τα multirama λενε τιποτα intel ,kingston ? Αν δεν κανω λαθος ο kingston ειναι παλιας τεχνολογιας και ο intel καινουργιας? Αξιζει τα λεφτα του ο kingston μιας και ειναι πιο προσιτος οικονομικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 10, 2011 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 τον Intel με κλειστά μάτια. Κοίτα και για OCZ Vertex2 ή Corsair C300. Τίποτε άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregor86 Φεβρουάριος 10, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 Τον kinkgston με τιποτα δηλαδη ? Μιας και εχω ανεβει αρκετα σε τιμη ηδη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 10, 2011 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 όχι.αυτά τα 3 που σου έγραψα. Intel X-25MOCZ Vertex2Corsair C300οτιδήποτε άλλο μοντέλο πάρεις π.χ. Intel V seriesCorsair Novaαπλά θα πετάξεις τα λεφτά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregor86 Φεβρουάριος 10, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 Eνταξει φιλε μου.Ευχαριστω πολυ..Θα παω τοτε για τον Ιntel..edit: δεν πιστευω να υπαρχει ασυμβατοτητα ετσι?Μιας και βλεπω οτι στο laptop λεει συνδεση σατα-150 και ο ssd sata-300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Φεβρουάριος 10, 2011 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 Μoνοσου θα τονε 'εβάλεις επάνω τον SSD ή θα πάς στην Dell ? :P :P :dance3: :dance3: :dance3: Ωραίο laptop πάντος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 10, 2011 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 Toν Corsair C300 τον εβαλα στο δικο μου κ πεταει πλεον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 10, 2011 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 same here αλλά με vertex2. έχω ανεβάσει και κάποιες μετρήσεις στο σχετικό θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregor86 Φεβρουάριος 10, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 λεω μονος μου..Αν και απο οτι διαβασα στο συγκεκριμενο λαπτοπ πρεπει να βγαλεις keyboard palm κλπ..Λετε να δυσκολευτω?Δεν πιστευω να χασω καμια εγγυηση?Βασικα ειμαι σε δίλημμα να παω στο dell που ειπα παραπανω πακετο με το ssd ή σε αυτον το hp και περνω αργοτερα ssd..Mιας και o hp εχει καλυτερα specs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Φεβρουάριος 10, 2011 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 Λιγάκι πονοκέφαλος η αλλαγή δίσκου σε 15R και ναι, άμα το κατσαβιδώσεις, η CPI θα το δεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregor86 Φεβρουάριος 10, 2011 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 Μην μου λες τετοια και ειχα αποφασισει..Δηλαδη και ειναι δυσκολο να τον αλλαξω και θα χασω και την εγγυηση?Αντε πες τον αλλαζω παρα την δυσκολια ..Παει η εγγυση σίγουρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 10, 2011 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 Την εγγύηση δεν την χάνεις αν δεν προκαλεσεις ζημιά. Η Dell δεν σου απαγορεύει το άνοιγμα, αλλά προφανώς η εγγύηση του φορητού δεν θα καλύπτει τον SSD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregor86 Φεβρουάριος 11, 2011 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2011 Παιδια επειδη αυτος εξαντληθηκε αυτος ειναι καλος ? g2 ειναι ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 11, 2011 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2011 τσίμπα τον Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregor86 Φεβρουάριος 11, 2011 Author #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2011 Πηγα σημερα στο getitnow να παραγγειλω vertex2 και το laptop και μου λεει εξαντληθηκε ο vertex2..Eλεος λεω..:triniti: Αντε παλι ψαξιμο..Οποτε προχωρω αφοβα για τον intel ετσι ? Aπο οτι εψαξα λιγο ειναι απλα χειροτερος το write ?Σας επρειξα ε? Αλλα δεν εχω ιδεα περι ssd.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Φεβρουάριος 11, 2011 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2011 Αν σου περισσεύουν 40 ευρώ πάρε αυτόν Exceleram Mangusta MLC - Εσωτερικός σκληρός δίσκος SSD -... | Getitnow 200Ευρώ για 120GB με το Sandforce controller (σαν τους Verter/Agility 2)PDF: http://filebase.exceleram.com/datasheets/Flash/SSD/ES0120S.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregor86 Φεβρουάριος 11, 2011 Author #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2011 To Απογευμα θα παω οποτε πρεπει να αποφασισω..Την εταιρια αυτην πρωτη φορα την ακουω..Να υποθεσω οτι μιας και φοραει sandforce ειναι το ιδιο με vertex? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panosflow Φεβρουάριος 11, 2011 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2011 Παιδια εχω το το λαπτοπ που συζητάτε και θελω να ρωτησω κατι..Μιας και θελω να αγορασω εναν ssd για το laptop θελω να ρωτησω αν το laptop υποστηρίζει sata2 ..O dell αυτη την στιγμη εχει εναν sata1 πανω του αυτο σημαινει οτι δεν παιρνει sata2 ή οτι απλα ο συγκεκριμενος σκληρος ειναι sata1 αλλa η μητρικη του laptop μπορει να δεχθει και sata2 ?Γιατι αν δεν δεχετε Sata2 οι ταχυτητες θα εχουν κοφτη στα 150mb ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.