Jerry007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2011 Σκοπεύω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο iPhone 3GS, ο πωλητής μου είπε ότι δεν έχει απόδειξη αλλά ότι καλύπτεται από εγγύηση μέσω IMEI από αυτούς Einai yperaristo me original syskevasia. Den yparxei apodeiksi alla den tin xreaizesai. Me to IMEI pleon ta kalyptei h arvato services S.A. Telcommunications Services & Equipment 226 Athinon Ave. & Kifissou. Eyxaristw, kai sorry gia ta greeklish Ισχύει αυτό; Πως μπορώ να μάθω εάν έχει εγγύηση το κινητό, μπορώ να του ζητήσω το IMEI και να τους ζητήσω να μου που εάν έχει εγγύηση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 9, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2011 Ισχύει και μπορείς να μάθεις αν έχει εγγύηση από την ίδια την Apple. Τώρα αν αυτή η εταιρία έχει εξουσιοδοτημένο service ή απλά το αναλαμβάνει, δε μπορώ να το γνωρίζω, προσωπικά όμως αν δεν είναι εξουσιοδοτημένοι, δε θα το ρίσκαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Φεβρουάριος 9, 2011 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2011 Εγω παντως απο αυτην την arvato εχω την χειροτερη εμπειρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Φεβρουάριος 9, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2011 @Wizard: Ευχαριστώ, θα του ζητήσω το Serial Number τότε @Dant3:Well, can you explain? Για πες τι παίχτηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Φεβρουάριος 9, 2011 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2011 Ειχα παει το innov8 μου εκει (το πλαισιο μου ειπε να το παω εκει και νομιζα οτι ηταν το επισημο αλλα απλα συνεργαζοντουσαν μαζι τους για αυτο με εστειλαν εκει) για να μου αλλαξουν την μεμβρανη γιατι καποια κουμπια δεν δουλευαν.3 βδομαδες και βαλε εκαναν να φερουν και καλα ανταλλακτικο.απειρα τηλεφωνα ειχα κανει και τελικα πηγα να το παρω χωρις να το εχουν φτιαξει.μολις πηγα εκει ως δια μαγειας εμφανιστηκε το ανταλλακτικο και εκανε αναβαθμιση εκεινη την ωρα και καλα.αναβαθμιση βεβαια ποτε δεν εκανε,προφανως το ανταλλακτικο το ειχαν αλλα απλα με ειχαν γραμμενο και μολις ειδαν οτι θα το εχαναν το εκανε επι τοπου.ελα ομως που δεν το ελεγχει πριν μου το δωσει και μου το δινει με το μεσαιο πληκτρο επιλογης να μην δουλευει.το ξαναπαω πισω τους βριζω και το φτιαχνει παλι.μου το φτιαχνει αλλα μετα απο 2 μερες μου χαλαει η καλωδιοταινια του slide up εντελως τυχαια.αφου τους ριχνω το καντηλι το ατελειωτο,στελνω mail στη samsung και στον υπευθυνο της αρβατο,μετα με φωναξαν να παω απο εκει για να μιλησω και καλα στον υπευθυνο οπου επειδη με ειδε μικρο το παιζε,σιγα που θα μας την πεις και εσυ ρε κ@λοπαιδο.πηγα μετα στα κεντρικα της samsung βρηκα ενα παιδι που ηταν υπευθυνος και απο μονος του με ρωταγε και σημειωνε για την ιστορια(οποτε υποθετω θα βρηκαν το μπελα τους αυτοι της αρβατο) και με στειλε σε ενα δικο τους και σε 1 μερα μου το ειχαν ετοιμο.και στην αρβατο μου εκαναν και γρατσουνια στην οθονη(η μονη που εχει) ενω στο αλλο ειχαν βαλει και ζελατινα οι ανθρωποι και μου ειχαν δωσει και κινητο για αντικατασταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 9, 2011 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2011 Αν αυτη η αρβατο ηταν υπευθυνη και πριν 2 χρονια και εγω θα σου πω τα χειροτερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Φεβρουάριος 9, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2011 Αλλά εφόσον το κινητό βρίσκεται σε εγγύηση, μόνο αυτοί θα μπορέσουν να με υποστηρίξουν μέσω IMEI; Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Φεβρουάριος 9, 2011 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2011 Όχι... η Αρβάτο θέλει πάντα απόδειξη αγοράς με αναγραφόμενο το ΙΜΕΙ της συσκευής. Αλλιώς βγάζει αυτόματα προσφορά για "ανακατασκευασμένο" ή επιστροφή με την ελάχιστη χρέωση. ΜΑΚΡΙΑ απο δαύτους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Φεβρουάριος 9, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2011 Άρα δεν υπάρχει κάποιος που θα μπορέσει να με εξυπηρετήσει έχοντας μονάχα το IMEI του κινητού; In that case θα ψάξω για συσκευή με απόδειξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Φεβρουάριος 10, 2011 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 Άρα δεν υπάρχει κάποιος που θα μπορέσει να με εξυπηρετήσει έχοντας μονάχα το IMEI του κινητού; In that case θα ψάξω για συσκευή με απόδειξηΑπο προηγουμενη εμπειρια που ειχα με ενα ipod touch, δεν μου ζητησαν αποδειξη αλλα βρηκαν μεχρι ποτε εχει εγγυηση απο το σηριακο αριθμο.Αλλα η APPLE το βρηκε αυτο. Την αλλη εταιρια δεν την γνωριζω.Παντως, ρωτα τον απο που το αγορασε, και αν ειναι απο μεγαλο καταστημα που κραταει ονομαστικες αποδειξεις(eshop,multirama,vodafone,germanos κλπ) μπορεις πανευκολα να την ξανακανεις επανεκτυπωση μονο και μονο λεγοντας τον σηριακο αριθμο και βρισκουν απευθειας την αποδειξη αγορας μεσω του συστηματος που εχουν.Αν σου βρει και παλι δικαιολογια (και καλα το πηρε απο εξωτερικο), τοτε τον χαιρετας και ψαχνεις καποιο με αποδειξη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 10, 2011 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 Άρα δεν υπάρχει κάποιος που θα μπορέσει να με εξυπηρετήσει έχοντας μονάχα το IMEI του κινητού; In that case θα ψάξω για συσκευή με απόδειξη πάρτους ένα τηλέφωνο και κάνε τις όποιες ερωτήσεις έχεις ώστε να δεις ποια είναι η πολιτική τους (αν έχουν ) και να κινηθείς στα σίγουρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.