hitoriac Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2011 metaspoilt μηπως ξερει κανειs τι ειναι αυτο το προγραμμα και τη λητουργιες εχει? βασικα τη μπορεις να κανεις μ αυτο? το ειδα στο backtrack 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Astakos Φεβρουάριος 9, 2011 #2 Φεβρουάριος 9, 2011 Ειναι το πιο γνωστο framework για pentesting που περιεχει τονους απο exploits και payloads.Developer HD Moore.(google him).Αν θες περισσοτερα φτιαξε ενα virtual machine με xp και ξεκινα με τα tutorials του Vivek..Metasploit Megaprimer (Exploitation Basics and need for Metasploit) Part 1 Tutorial
hitoriac Φεβρουάριος 9, 2011 Author #4 Φεβρουάριος 9, 2011 εχω ριξει μαυρη πετρα σε χρ ουτε να τα βλεπω δεν θελω τα προβληματικα απο backtrack δεν γινετε να μου δωσετε κανα λινκ να κατσω να διαβασω αλλα στα ελληνικα ????????????????????????????????????
SirDiman Φεβρουάριος 9, 2011 #5 Φεβρουάριος 9, 2011 δεν νομιζω να βρεις στα ελληνικα κατι σχετικο με αυτο που θελεις να κανεις...google translate στη χειροτερη περιπτωση
hitoriac Φεβρουάριος 9, 2011 Author #6 Φεβρουάριος 9, 2011 xaxaxaxaxaxaxa αστα να πανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλα τελως παντον απλα ηθελα να μαθω τι δυνατοτητες εχει αυτο το προγραμμα τι μπορεις να κανεις περιλιπτικα να μου πειτε θελω????????????
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.