Κοπρίτης Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2004 στα σχεδια του νεου case mod .μεταξυ αλλων, προβλεπονταν και sleeving στο τροφοδοτικο..ξεκινησα και εγω και ξηλωσα το antec και την θεση του πηρε το παλιο chieftech 340(που αρχικα συνοδευε το προς τροποποιηση κουτι)το εβαλα και εμεινα εκπληκτος... μιας και το μονο που δεν περιμενα ηταν να δουλεψει κανονικα το συστημα....Τελικα δουλευει, με τις ιδιες συσκευες και το ιδιο o/c σταθεροτατα...(παρουσιαζει βεβαια καποιες διακυμανσεις στις τασεις αλλα οχι κατι ιδιαιτερα ανυσηχητικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάϊος 1, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2004 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάϊος 1, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2004 Οπως σε καθε Mod ομως ,ετσι και σε αυτο, εβαλε παλι το χερακι του ο ατιμος Merfy και εγω βρεθηκα με δυο μαυρα καλωδια της 12αρας μη γνωριζοντας ποιο ειναι ποιο......(σβηστηκε το σελοτειπ και μου μειναν στο χερι...)Ερωτηση λοιπον...μπορω να βαλω το psu στην πριζα ετσι απλα και να δοκιμασω με ενα fanακι τι παιζει με τα καλωδια ή διατρεχω κινδυνο ,παρεα με το μονακριβο μου, οποτε βρισκω αλλο τροπο αντιμετωπισης???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάϊος 1, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2004 Εννοείς τις δύο γειώσεις του τετράπινου molex; Όσο έχω ασχοληθεί δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με αυτές αν ήταν ανάποδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 1, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2004 Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάϊος 1, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2004 ναι αυτα τα δυο μαυρα καλωδια του τετραπινου κλασσικου molex εννοω...Αρα δεν υπαρχει προβλημα και το antecακι μπορει να ξαναπαρει την θεση που του αρμοζει.....Thanx for your quick replies..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.