Jump to content

Προπαγάνδα: Υποσυνείδητα μηνύματα κατά της Ελλάδος

Petrossortep

Recommended Posts

Lol, εννοώ ότι από τα επιχειρήματα που μου παρέθεσες και από τις ερωτήσεις που μου έθεσες (στα τελευταία ποστ) επικεντρώνεσαι περισσότερο στο τι απεικονίζεται στο video του YouTube, παρά στη διαφήμιση αυτη καθε' αυτή.

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply
Lol, εννοώ ότι από τα επιχειρήματα που μου παρέθεσες και από τις ερωτήσεις που μου έθεσες (στα τελευταία ποστ) επικεντρώνεσαι περισσότερο στο τι απεικονίζεται στο video του YouTube, παρά στη διαφήμιση αυτη καθε' αυτή.

Αφού το αρχικό video επικεντρώθηκε στο τι απεικονίζεται παρά στη διαφήμιση.

Πάντως ο όλος ντόρος πέτυχε το σκοπό του. Εμένα θα μου μείνει η vodafone για τις επόμενες μέρες. Διαφήμιση με επιτυχία! :magic:

Όταν μίλαγα για τη διαφήμιση, εννοουσα το λόγο για τον οποίο μπήκαν εκεί οι σημαίες και τα σχετικά. Μπορεί να μην έγινα κατανοητός.

Πάντως όπως λένε η αρνητική διαφήμιση είναι και αυτή διαφήμιση.

Όταν μίλαγα για τη διαφήμιση, εννοουσα το λόγο για τον οποίο μπήκαν εκεί οι σημαίες και τα σχετικά. Μπορεί να μην έγινα κατανοητός.

Υπόθεση 1:

Κάποιος πληρώθηκε για να μπουν επίτηδες οι σημαίες ώστε μετά τα blogs να πουν για προπαγάνδα.

Υπόθεση 2:

Σκόπιμο "λάθος" της vodafone για να δημιουργηθεί έπειτα (αρνητική) διαφήμιση.

Και εγώ σας λέω ότι η πραγματική προπαγάνδα έρχεται από αυτούς που ξεκίνησαν να σκούζουν μέσω fb και έφτιαξαν το βίντεοκλίπ, προσπαθώντας με αυτό το τρόπο να σπείρουν αμφιβολίες και να εγκαθιδρύσουν στο συνειδητό μας την πιθανότητα ανεξαρτητοποίησης της Κρήτης. Πως σας φάνηκε;:p

Να σου θυμίσω Αντώνη ότι η Vodafone έχει ιστορία σε τέτοια κόλπα. Την υπόθεση των υποκλοπών και τον φουκαρά που αυτοκτονήσανε χωρίς να ενοχληθεί κανένας, την θυμάσαι;

Πως να το κάνουμε , αν σε πιάσω μια φορά λαμογιο, πάντα λαμογιο θα είσαι. Όλα τα πιστεύω πλέον για την Vodafone.

Εγώ πιστεύω ότι η Vodafone είχε τους σκοπούς της, γιατί δεν είναι δυνατόν να μπουν τυχαία αυτές οι δύο σημαίες ( που λέει κι ο victor ) σε ένα διαφημιστικό spot που - αν δε κάνω λάθος - στήνουν το background σύμφωνα με τις ανάγκες τους και του προϊόντος που θέλουν να προωθήσουν.

Ωστόσο, δε μου βγάζετε απο το μυαλό ότι κι αυτοί, που δημιούργησαν το video αυτό και προσπαθούν να το διαδώσουν στο interent, ήταν μέρος του σχεδίου..

Μην συγχέουμε τα πράγματα.

Δηλαδή παρατηρώ ότι κάποιοι πάνε να δώσουν λογική εξηγηση για το υποσυνείδητο

και για τη διαφήμιση και για το ότι δεν την προσέξανε καν.

Μα το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει λογική υποσυνειδήτου και αν υπάρχει ίσως να μην

έχει καμία σχέση με αυτή του συνειδητού.

Το αν πρόσεξε κάποιος ή οχι τις σημαίες δηλαδή, ΔΕΝ είναι θέμα του συνειδητού.

Η εικόνα καταγράφηκε από το μάτι και μπήκε σε κομμάτια του νου.

Από εκεί και πέρα δεν δόθηκε η απαραίτητη προσοχή και ανάλυση στο μυαλό,

αλλά δεν σημαίνει ότι η πληροφορία δεν υπήρξε ποτέ.

Και υπήρξε και μπήκε στο μυαλό και μπορεί το υποσυνείδητο να κάνει και κολπάκια με αυτήν αργότερα (όνειρα κτλπ). Το πιό απλό είναι αυτό που ίσως σκοπεύει να κάνει η προπαγάνδα,

να συνηθίσει ο νους...

Την πιο εύλογη εξήγηση την έδωσε ο fragma. Αν κατάλαβα καλά μίλησε για την αεροπορική εταιρεία Sky Express που χρησιμοποιεί σαν έμβλημά της την σημαία της «Ανεξάρτητης Κρήτης». Λοιπόν, κρατήστε το αυτό για να το συγκρίνετε με την επίσημη απάντηση του εκπροσώπου της εταιρείας στο τέλος του ποστ.

@Chosen: Εφόσον είσαι σε πολυεθνική θα γνωρίζεις πολύ καλά ότι σχεδόν για κάθε ενέργεια σε τέτοιου τύπου εταιρείες υπάρχει προγραμματισμός και έγκριση από αρμόδια όργανα της επιχείρησης. Ειδικά δε ένα «λάθος» σποτάκι μπορεί να σε μπλέξει σε μεγάλες περιπέτειες.

Ανάλογα έλεγες και για τους φυσικούς πόρους της Ελλάδας και βλέπεις τώρα τί γίνεται.

Δείτε τώρα μια πολύ ωραία ανάλυση του θέματος στο παρακάτω λινκ και θα ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα. Βάζω και κάποιες παραθέσεις για διευκόλυνση.

Ανεξαρτησία της Κρήτης, Κρητική Πολιτεία και Κρητική σημαία - Θρυαλλίδα, προβοκάτσια, ή φούσκα; | Πάρε-Δώσε

Η σημαία της «Κρητικής Πολιτείας» βασίζονταν σε μια παραλλαγή της ελληνικής σημαίας του 1822. Τα τρία γαλάζια τεταρτημόρια, συμβόλιζαν την χριστιανική-ελληνική πλειοψηφία της Κρήτης. Το πρώτο όμως από τα τεταρτημόρια (χρώματος ερυθρού, το οποίο αποδίδεται στην μουσουλμανική-τουρκική μειονότητα) το οποίο απεικόνιζε το λευκό αστέρι, συμβόλιζε και δήλωνε την υψηλή επικυριαρχία του Σουλτάνου στο νησί (και όχι έτσι απλά την μουσουλμανική-τουρκική μειονότητα ή «το κρητικό αίμα που χύθηκε στους αγώνες», όπως, είτε σκοπίμως είτε από άγνοια υποστηρίζουν με παρρησία αρκετοί).

Η συνθήκη του Λονδίνου είναι σαφής και δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες. Οι υποκινητές της «Ανεξάρτητης Κρήτης» και κυρίως αυτοί που τους ακολουθούν (παίζοντας εκούσια ή ακούσια το παιχνίδι τους), φαίνεται να έχουν σ’ αυτό το σημείο κάποια σοβαρά κενά ιστορικής γνώσης, καθώς αγνοούν ότι με την Συνθήκη του Λονδίνου, τυπικά τουλάχιστον, δεν έγινε η Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα (απλώς η Κρήτη πέρασε σε ένα σύντομο μεταβατικό στάδιο «κηδεμονίας», έστω και προσωρινά όπως αναφέρθηκε πριν). Η ύπαρξη λοιπόν ενός υποτιθέμενου συμφωνητικού-σύμβασης, μεταξύ Ελλάδος-Κρήτης, τη δεδομένη στιγμή μάλιστα, μόνο ουτοπική κι εξωπραγματική μπορεί να χαρακτηριστεί. Η πολυπόθητη Ένωση πραγματοποιήθηκε με την Συνθήκη του Βουκουρεστίου που αναφέρεται λίγο παρακάτω.

Η επόμενη συνθήκη του Βουκουρεστίου στις 10 Αυγούστου 1913, επικύρωσε οριστικά την ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα. Η παράγραφος που αναφέρεται στην Κρήτη, είναι επίσης σαφής και πουθενά δεν διαφαίνεται ο όρος περί δημοψηφίσματος:

Crete was definitely assigned to Greece and was formally taken over on December 14 of that year.

Η «Ανεξάρτητη Κρήτη» δεν φαίνεται να αποτελεί στόχο μόνο μιας χώρας, ή τουλάχιστον, οι διασπαστικές κινήσεις δεν υποκινούνται μόνο από μία, αλλά περισσότερες (κατά κύριον λόγο, Τουρκία, Ισραήλ, Γερμανία, Αγγλία, Η.Π.Α).

Το 1977, πράκτορες της ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας Μοσάντ, «μεταμφιεσμένοι» σε επιχειρηματίες-επενδυτές, περιέτρεχαν τη Μεγαλόνησο και προσπαθούσαν να πείσουν τους εύπορους κυρίως Κρήτες, ότι η Κρήτη είναι αυτάρκης και θα έπρεπε να είναι ανεξάρτητη. Προς τιμήν τους, η συντριπτική πλειοψηφία των Κρητικών που άκουσαν αυτή την θεωρία, κυνήγησαν τους Ισραηλινούς πράκτορες με πέτρες και μπαλωθιές.

Μια από τις πρώτες «κουμπουριές» δώθηκε από την τοπική αεροπορική εταιρία Sky Express (ιδρύθηκε το 2005), η οποία εδρεύει στο Ηράκλειο κι ανήκει σε έναν πρώην πιλότο της Ολυμπιακής, τον Μιλτιάδη Τσαγκαράκη.

Η εν λόγω αεροπορική εταιρία επέλεξε ως έμβλημά της, την σημαία της Κρητικής Πολιτείας. Το νέο λογότυπο της Sky ExpressΜετά από διαμαρτυρίες αναγκάστηκε να το αποσύρει και να το αντικαταστήσει (όχι όμως κι απ’ τα οχήματά της, ενώ το διατήρησε για αρκετό στην «πίσω» σελίδα των online κρατήσεων), με «βαριά καρδιά» όμως καθώς φαίνεται κι από την ανακοίνωση που κοσμεί την ιστοσελίδα της, μέσα από την οποία παραδίδονται και κάποια «μαθήματα ιστορίας» περί «ανεξάρτητης» Κρητικής Πολιτείας.

Μια από τις πρώτες «κουμπουριές» δώθηκε από την τοπική αεροπορική εταιρία Sky Express(ιδρύθηκε το 2005), η οποία εδρεύει στο Ηράκλειο κι ανήκει σε έναν πρώην πιλότο της Ολυμπιακής, τον Μιλτιάδη Τσαγκαράκη.

Η εν λόγω αεροπορική εταιρία επέλεξε ως έμβλημά της, την σημαία της Κρητικής Πολιτείας. Το νέο λογότυπο της Sky ExpressΜετά από διαμαρτυρίες αναγκάστηκε να το αποσύρει και να το αντικαταστήσει (όχι όμως κι απ’ τα οχήματά της, ενώ το διατήρησε για αρκετό στην «πίσω» σελίδα των online κρατήσεων), με «βαριά καρδιά» όμως καθώς φαίνεται κι από την ανακοίνωση που κοσμεί την ιστοσελίδα της, μέσα από την οποία παραδίδονται και κάποια «μαθήματα ιστορίας» περί «ανεξάρτητης» Κρητικής Πολιτείας.

Τον Ιανουάριο του 2011, η σημαία της Κρητικής Πολιτείας, θα κάνει και πάλι την εμφάνισή της, σε διαφήμιση της Vodafone. Μετά από σάλο που ξέσπασε στο διαδίκτυο (όχι όμως και στα παραδοσιακά ΜΜΕ), η εταιρεία αφαίρεσε την σημαία από τα πλάνα του διαφημιστικού, ενώ η απάντηση που δόθηκε γι’ αυτό το «λάθος», από τον υπεύθυνο (art director, Μιχάλης Σαμιώτης) ήταν πως «…Δεν υπάρχει κανένα σκάνδαλο. Η επιλογή της επίμαχης σημαίας έγινε εντελώς τυχαία, στη προσπάθεια να επιλέξουμε κάποια όχι τόσο γνωστή, με αποτέλεσμα ο φροντιστής (ο υπεύθυνος αντικειμένων -set dresser-) να επιλέξει αστόχως τη συγκεκριμένη σημαία.

1. Προσπάθησαν να διαλέξουν μια όχι και τόσο γνωστή σημαία, για να αποφύγουν πιθανά προβλήματα(αυτό που είπα στον Chosen περί μη τυχαίων επιλογών σε επίπεδο οργανωμένων εταιρειών) και διάλεξαν αυτήν της ανεξάρτητης Κρήτης!!!!!!!!!!!!

Όχι της Γουαδελούπης π.χ. ή μια δικιά τους φανταστική.

2. Η "πουλημένη" αεροπορική εταιρεία Sky Express δεν φαίνεται να έχει καμία σχέση. Άλλωστε υπάρχουν και άλλες αερογραμμές χωρίς σκανδαλιστικά λογότυπα.

3. Το θέμα δεν παίχτηκε στα κανάλια για να λυθεί η παρεξήγηση.

4. Μας τέσταραν και στο κατά πόσο αντισυνομωσιολόγοι είμαστε. Δηλαδή στο αν πλάθουμε φανταστικές θεωρίες π.χ. για "μεθυσμένους" art directors Π.χ. για να υποβαθμίσουμε ένα θέμα.

@Chosen: Εφόσον είσαι σε πολυεθνική θα γνωρίζεις πολύ καλά ότι σχεδόν για κάθε ενέργεια σε τέτοιου τύπου εταιρείες υπάρχει προγραμματισμός και έγκριση από αρμόδια όργανα της επιχείρησης. Ειδικά δε ένα «λάθος» σποτάκι μπορεί να σε μπλέξει σε μεγάλες περιπέτειες.

Κατ'αρχάς ασχέτως μεγέθους εταιρίας, το marketing & advertising σε σύγκριση με το R&D έχει το 1/3 των resources.

Αν δηλαδή η Intel έχει 200 άτομα για το marketing μιας συγκεκριμένης οικογένειας προϊόντων της, έχει και ένα team τουλάχιστον 500 ατόμων για το αντίστοιχο τμήμα σχεδιασμού, quality control και δημιουργίας λογισμικού για drivers της σειράς αυτής.

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορεί να ξεφύγει ολόκληρο Sandy Bridge από το QC της Intel και να κυκλοφορήσει ανάπηρο στην αγορά και να μην ξεφύγει μια άγνωστη σημαία από το διαφημιστικό team της Vodafon στην Ελλάδα που έχει πόσα; 10; 50 άτομα; Και πόσοι ασχολήθηκαν με το κλιπάκι; 5-10 άτομα; Όλα;

Ήξερες εσύ την σημαία της "Ανεξάρτητης Κρήτης" πριν δεις αυτό το άρθρο που σου άνοιξε τα μάτια; Πόσα άτομα στην Ελλάδα θα αναγνώριζαν αυτή τη σημαία αν δεν γινότανε ντόρος; Πως θα με επηρρέαζε εμένα αυτό το "υποσυνείδητο μήνυμα" από την στιγμή που δεν έχω ιδέα τι σημαίνουν αυτά τα χρώματα;

Να σου πω ένα σενάριο που το θεωρώ λιγότερο επιστημονικής φαντασίας; Βγήκε η ιδέα για την διαφήμιση στο χαρτί, γράφτηκαν οι διάλογοι και μετά στείλανε τον Τάσο (που ξέρει από πρόσωπα) στο πρακτορείο να βρει τους πρωταγωνιστές, την Κα Τζέλα να κλείσει το στούντιο για την φωτογράφιση, ενώ την χαμαλίδικη δουλειά για τις αφίσες, τα έπιπλα και το ντεκόρ (συμπεριλαμβανομένων και των σημαιών) την φορτώσανε "σ'αυτήν την καινούρια", γιατί είναι δουλειά με τρέξιμο και μικρής σημασίας.

Πήγε λοιπόν η καινούρια με την λίστα της να βρει τα υλικά και για τα άσχετα σημαιάκια είχε budget 15 ευρώ. Πάει λοιπόν στο μαγαζάκι στο Μοναστηράκι που δουλεύει ο Τζίμμυς, ο οποίος ως γνωστό troll, και της πουλάει τις σημαίες της Ανεξάρτητης Κρήτης, του PLO και του IRA, ως "τυχαίες και άσχετες σημαίες".

Το κλιπάκι γυρίζεται, στέλνεται για τους σχετικούς ελέγχους, οι οποίοι γίνονται από την Κα Τζέλα που δεν ξέρει καν που πέφτει το Καστελλόριζο, πόσο μάλλον να γνωρίζει μια ανεπίσημη σημαία, της φαίνεται ωραίο και το απελευθερώνει για τα MME.

Αλλά όχι, στην Ελλάδα έχουμε αυτό που έχουν και οι Ιρλανδοί εδώ: πρέπει να έχουμε μονίμως έναν λόγο για να κλαιγόμαστε, αν ήταν η ζωή δίκαιη μαζί μας θα σκάγαμε. Αλλά δεν είναι, οπότε αισθανόμαστε ασφαλείς γνωρίζοντας ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την δικαιολογία της Τουρκοκρατίας που τελείωσε πριν από 200 χρόνια, για όλα τα στραβά μας στο 2010. Για την διαφθορά στην χώρα μας φταίνε οι πολιτικοί που φάγανε τα δις, όχι εμείς που τους ψηφίζαμε και βαφόμασταν πράσινοι για να μπει ο μπαμπάς στη θέση που άνοιξε στην Βουλή.

Και φυσικά το ότι το διαφημιστικό τμήμα της Vodafon μπορεί να αποτελείται από άτομα μέσου όρου ηλικίας 27 χρονών που δεν ξέρουν με ποιες χώρες συνορεύει η Ελλάδα, πόσο μάλλον την σημαία της Ανεξάρτητης Κρήτης (που εγώ στα 36 μου πχ έμαθα μέσα από αυτό το post σου), δεν παίζει σαν ενδεχόμενο.

Γιατί το απλό ανθρώπινο λάθος, ή ο σημαιάς (lol) που πούλησε τα σημαιάκια που του μείνανε στοκ γιατί ήταν από ανεπίσημα/ανύπαρκτα κράτη ή η πορωμένη κρητικιά υπάλληλος της Vodafon που αποφάσησε να κάνει την επαναστασούλα της περνώντας τις συγκεκριμένες σημαίες στο τελικό video, δεν μας αφήνουν πολλά περιθώρια για να κλαφτούμε. Θέλουμε κάτι το φανταχτερό για να έχουμε να σοκάρουμε την ημιμαθή θεία ("Δες θεία, η Vodafon πάει να ανεξαρτητοποιήσει την Κρήτη, οι Αμερικάνοι θέλουν να μας διαλύσουν εκ των έσω").

Κάτι που βαθιά μέσα μας θα μας δικαιώσει ως θύματα που όλοι θέλουν να μας εκμεταλλευτούν, να μας πάρουν την καλύτερη γεωγραφική θέση που έχει η χώρα μας στον πλανήτη, τα πετρέλαιά μας, να αλλοιώσουν την πλούσια γλώσσα μας (που στο παρατσάφ να γίνει η επίσημη γλώσσα της Αμερικής, παρά μια ψήφο...) και άλλα τέτοια γλαφυρά.

Ανάλογα έλεγες και για τους φυσικούς πόρους της Ελλάδας και βλέπεις τώρα τί γίνεται.

Ναι, τι γίνεται; Που θέλουν να πάρουν την Ελλάδα; Ναι, το ξέρω αυτό, αλλά όχι γιατί είμαστε πίτα στο πετρέλαιο, αλλά γιατί είμαστε ο ευκολότερος στόχος. Αν έχεις κάποια διαφορετικά στοιχεία, να τα μοιραστείς μαζί μας. Στοιχεία όμως, όχι ανυπόστατες θεωρίες συνομωσίας και ούτε ασύνδετα συμπεράσματα.

Η επιλογή των σημαιών σίγουρα δεν έγινε τυχαία. Τώρα ποιος την έκανε συνειδητά και ποιοι το περάσανε στο ντούκου δεν μπορούμε να ξέρουμε. Αν ήταν αυτός που διάλεξε τις σημαίες, αν ήταν αυτός που έστησε το σκηνικό και ζήτησε αυτές τις σημαίες ή αν ήταν οδηγίες από ψηλά στη vodafone να μπουν συγκεκριμένα αυτές οι δύο σημαίες, δεν μπορούμε να το ξέρουμε.

Εγώ σαν Κρητικός επειδή έχει τύχει να συζητηθεί και παλιότερα το θέμα, γνώριζα την σημαία της "Ανεξάρτητης Κρήτης", δεν γνώριζα όμως των νήσων Marshal και σίγουρα δεν πρόσεξα τις σημαίες στην αρχική έκδοση της διαφήμισης.

Άρα αν πάρουμε το σενάριο ότι δεν ήταν κάποιος από τους χαμηλά ιστάμενους που ήθελε να κάνει την πλάκα του και πούμε ότι εσκεμμένα η Vodafone ήθελε να περάσει ένα υποσυνείδητο μήνυμα όπως λένε κάποιοι, σε ποιους ακριβώς στοχεύει; Προφανώς σε άτομα που γνωρίζουν τις σημαίες και μπορούν να κάνουν τον συνειρμό έστω και υποσυνείδητα (αν γίνεται αυτό), γιατί πρέπει να γίνει η σύνδεση των δύο σημαιών για να είναι πλήρες το μήνυμα, ή όχι;

Σε μένα πχ που γνώριζα μόνο τη μία σημαία, τι νόημα θα είχε στο υποσυνείδητο μου, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος υποστηρικτής της προπαγάνδας; :)

Σε μένα πχ που γνώριζα μόνο τη μία σημαία, τι νόημα θα είχε στο υποσυνείδητο μου, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος υποστηρικτής της προπαγάνδας; :)

Παράδειγμα: Σημασία δεν έχει γιατί κάποιος σκότωσε τη γυναίκα του, αλλά το ότι την σκότωσε...

Η προπαγάνδα για όσους πιστεύουν ή όσους θέλουν να πιστέψουν για μένα ξεκινάει από την στιγμή που σου γίνονται γνωστά τα δήθεν κρυφά μηνύματα. Στην περίπτωσή μας η αφαίρεση των σημαιών δεν λέει τίποτα γιατί όπως είπα και σε προηγούμενο post κάθε φορά που θα βλέπει κάποιος την διαφήμιση θα περνάνε σαν σκέψη από το μυαλό του. Αυτό όμως συμβαίνει γιατί κάποιος μας είπε όλη αυτή την ιστορία.

Συγγνωμη, υπαρχει κανεις που actually να ΕΙΔΕ την διαφημιση on air οταν προβληθηκε? Γιατι μεγαλυτερη προπαγανδα μου κανει το ιδιο video που κατηγορει για προπαγανδα.

Λετ μη πεϊντ γιου δε πικτσερ... Βλεπεις τηλεοραση. ΟΚ, μλκια σου ενηγουεη, αλλα τι να κανουμε, η κακια η ωρα κλπ. Εχει διαφημισεις. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ και τις διαφημισεις, και με ιδιαιτερη ζεση αυτη της vodafone (που οποιοσδηποτε λογικος ανθρωπος ξερναει επι τοπου τα εντος του απο το mindless brainwash, αλλα το προσπερναμε και αυτο). Απο ολη αυτη την παπαρα, πεφτει το ματι σου πανω στις σημαιες. Πιθανοτατα εαν καθοσουν ο ιδιος στο μαγαζι αυτο, δια ζωσης, δεν θα επερνες πρεφα εαν οι σημαιες ειχαν πανω ζωγραφιστους φαλλους, αλλα για την οικονομια της συζητησης ας υποθεσουμε οτι η τηλεοραση, οπως ειναι αποδεδειγμενο αλλωστε, οξυνει τις αισθησεις. Σπαει ο διαολος το ποδαρι του και τις παρατηρεις τελοσπαντων. Αμεσα λες οτι εδω παιζει mind****, στην χειροτερη να ηταν Ελλαδα-Τουρκια, και αυτο θα παραπηγαινε. Αλλα οχι. Εδω η ιστορια μπορει να παρει 2 κατευθυνσεις. Η μια ειναι οτι εισαι τοσο τουβλο, και περιμενες να ξαναπροβληθει, ωστε να την γραψεις και να την μελετησεις, και καταληγεις στο γνωστο συμπερασμα. Η αλλη ειναι οτι σκαλωνεις και λες "ΩΧ, μα αυτες ειναι ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ η σημαια της ανεξαρτησιας της Κρητης και των νησων Marshal!!!"

Δηλαδη, ας κρατησουμε και ενα επιπεδο...

Θυμαται κανεις το βιντεακι με τους τυπους που παιζουν μπαλα και την αρκουδα? Ενοιωσε κανεις mentaly raeped οταν πηρε πρεφα την αρκουδα?

Εάν διαβάσεις όλο το topic θα δεις ότι προσπαθώ να πω να λάβουμε υπόψην μας από το video του YouTube μόνο τη σκηνή με τις σημαίες και μετά να υπάρξει συζήτηση για το γεγονός αυτό καθ'εαυτό. Όσο για το αν επηρρεάζει η διαφήμιση...Post #3

Συγγνωμη, υπαρχει κανεις που actually να ΕΙΔΕ την διαφημιση on air οταν προβληθηκε? Γιατι μεγαλυτερη προπαγανδα μου κανει το ιδιο video που κατηγορει για προπαγανδα.

Λετ μη πεϊντ γιου δε πικτσερ... Βλεπεις τηλεοραση. ΟΚ, μλκια σου ενηγουεη, αλλα τι να κανουμε, η κακια η ωρα κλπ. Εχει διαφημισεις. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ και τις διαφημισεις, και με ιδιαιτερη ζεση αυτη της vodafone (που οποιοσδηποτε λογικος ανθρωπος ξερναει επι τοπου τα εντος του απο το mindless brainwash, αλλα το προσπερναμε και αυτο). Απο ολη αυτη την παπαρα, πεφτει το ματι σου πανω στις σημαιες. Πιθανοτατα εαν καθοσουν ο ιδιος στο μαγαζι αυτο, δια ζωσης, δεν θα επερνες πρεφα εαν οι σημαιες ειχαν πανω ζωγραφιστους φαλλους, αλλα για την οικονομια της συζητησης ας υποθεσουμε οτι η τηλεοραση, οπως ειναι αποδεδειγμενο αλλωστε, οξυνει τις αισθησεις. Σπαει ο διαολος το ποδαρι του και τις παρατηρεις τελοσπαντων. Αμεσα λες οτι εδω παιζει mind****, στην χειροτερη να ηταν Ελλαδα-Τουρκια, και αυτο θα παραπηγαινε. Αλλα οχι. Εδω η ιστορια μπορει να παρει 2 κατευθυνσεις. Η μια ειναι οτι εισαι τοσο τουβλο, και περιμενες να ξαναπροβληθει, ωστε να την γραψεις και να την μελετησεις, και καταληγεις στο γνωστο συμπερασμα. Η αλλη ειναι οτι σκαλωνεις και λες "ΩΧ, μα αυτες ειναι ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ η σημαια της ανεξαρτησιας της Κρητης και των νησων Marshal!!!"

Δηλαδη, ας κρατησουμε και ενα επιπεδο...

Θυμαται κανεις το βιντεακι με τους τυπους που παιζουν μπαλα και την αρκουδα? Ενοιωσε κανεις mentaly raeped οταν πηρε πρεφα την αρκουδα?

Εξετάζεις το αποτέλεσμα ενώ θα έπρεπε να σε απασχολούν οι προθέσεις.

^^ κι αυτό σωστό......

γενικά είμαι της άποψης οτι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει φωτιά...αλλά και ίσως η φωτιά να δημιουργείται τεχνικά ωστέ να αποπροσανατολιζόμαστε.

@Chosen

Κατάλογος σημαιών - Βικιπαίδεια

Σημαίες να χορτάσει η ψυχή σου. Κρατών, επαρχιών, μη αναγνωρισμένων κρατών...της @τάνας. Μέχρι και σημαία για τον πλανήτη Άρη!!!

Αρχείο:Flag of Mars.svg - Βικιπαίδεια

Πάνω από 200 σίγουρα. Πουθενά όμως της Κρήτης. :...:

- , , , , , , , , , ,

Μόνο εδώ υπάρχει σαν ιστορική σημαία. Μέσα σε έναν ωκεανό σημαιών και εμβλημάτων.

Ή πολύ κωλόφαρδος ήταν ο set decorator("εκείνη η καινούργια" που λες) ή πολύ εμπαθής ο πωλητής.

Παίζει βέβαια να τον είχε πάει αίμα τον decorator και να μην ρώτησε έστω και πληροφοριακά τί αντιπροσωπεύει η σημαία που αγοράζει.

Set decorator - Wikipedia, the free encyclopedia

Φαντάσου γέλιο ο φροντιστής του σκηνικού και των αντικειμένων να αρχίσει να δίνει ήβη, φάντα, coca cola στους ηθοποιούς να αφήνει i-phone στα τραπεζάκια του σετ κτλ.

Απρόσεκτοι και εδώ οι Γάλλοι: * http://www.quinette.fr/contenu_fichier/contenu_fichier_5.pdf

Τί μακακίες και προπαγάνδα; Ποιός θα το δει τώρα; Πφφφφφφφρ.

Ναι, τι γίνεται; Που θέλουν να πάρουν την Ελλάδα; Ναι, το ξέρω αυτό, αλλά όχι γιατί είμαστε πίτα στο πετρέλαιο, αλλά γιατί είμαστε ο ευκολότερος στόχος. Αν έχεις κάποια διαφορετικά στοιχεία, να τα μοιραστείς μαζί μας. Στοιχεία όμως, όχι ανυπόστατες θεωρίες συνομωσίας και ούτε ασύνδετα συμπεράσματα.

Αυτά που ακούμε για Καστελόριζο, για τουρκικά ερευνητικά σκάφη, για το κοίτασμα "Λεβιάθαν", οι καθηγητές που έχουν μιλήσει στον Παπαρδέλλα τί είναι τελικά; Για ποιό πράγμα γράφουν τόσο ενημερωτικά δίκτυα; Για ποιό πράγμα μιλάει ο Μαρκεζίνης;

Δεν είπε κανείς τους ότι η Ελλάδα είναι Σαουδική Αραβία με τα εκατοντάδες δισεκατομμύρία βαρέλια αλλά ακόμα και 20 δις να υπάρχουν σε όλο το Αιγαίο είναι πολλά λεφτά όταν πουληθούν στις αγορές.

Για την διαφθορά στην χώρα μας φταίνε οι πολιτικοί που φάγανε τα δις, όχι εμείς που τους ψηφίζαμε και βαφόμασταν πράσινοι για να μπει ο μπαμπάς στη θέση που άνοιξε στην Βουλή.

Όταν η διαφθορά στην Ελλάδα είναι από την εποχή του Μαυροκορδάτου και τα δάνεια της Αγγλίας δεν ξέρω κατά πόσο είναι ασφαλές να θεωρήσουμε ως υπαίτιο τους νεοέλληνες, τον Παπανδρέου, τον Καραμανλή και όχι τους θεσμούς και πρωτίστως το Σύνταγμα που αφηνει παράθυρο στους πολιτικούς για να καταχρώνται δημόσιο χρήμα. Και όχι τα μεγάλα ξένα συμφέροντα που βολεύονται με τέτοιες καταστάσεις στις λιγότερο ισχυρές χώρες και τις υποδαυλίζουν.

Όταν οι μεγάλες δυνάμεις έχουν απέναντί τους διεφθαρμένους πολιτικούς κάνουν ευκολότερα τις δουλειές τους. Δρόμοι, ΟΤΕ, Siemens, αεροδρόμιο κτλ. Εκτός και αν έχουμε αποδείξεις ότι ολόκληροι λαοί(Έλληνες, Αργεντίνοι κτλ.) είναι γεννημένοι βολεψάκηδες και διεφθαρμένοι.

Πρέπει ακόμα να θεωρήσουμε τυχαίο ότι στο σύγχρονο καπιταλισμό δεν υπάρχει κράτος χωρίς χρεος; Χρέος που το πληρώνεις εσύ και εγώ χωρίς να ξέρουμε ακριβώς το γιατί.

ΥΓ: *Το απόγευμα το είχα κατεβάσει στο Pc και υπήρχε η Κρήτη χωριστά, αλλά αποφάσισαν να το βγάλουν φαίνεται. Δεν το βλέπω στο νέο pdf.

Το νέο Pdf λέει 10/2/2011. Αυτό που κατέβασα εγώ 01/03/2010.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.