cabdik Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2011 παιδια, μια βοηθεια γιατι εχω κολλησει. στο HTPC της υπογραφης μου με την XONAR DG εβαλα τα Χ540 που εχω για να βλεπω καμμια ταινιουλα πιο ευχαριστα, απο τα ηχεια της τηλεορασης..! πηρα και καποια καλωδια RCA για να τα επεκτεινω, γιατι τα καλωδια των ηχειων ειναι κοντα. τα τοποθετησα στις θεσεις τους, αλλα εχω το εξης θεμα. ενω το εμπρος αριστερο και κεντρικο ακουγονται δυνατα, τα υπολοιπα ακουγονται ασθενικα!! δοκιμασα αυτο που ακουγεται καλα, στις αλλες εξοδους και ακουγονται καλα. αρα δινουν σημα. δοκιμασα τα αλλα ηχεια στην εξοδο του εμπρος αριστερα που ακουγεται καλα και δεν ακουγονται. δοκιμασα τα ηχεια και στην ενσωματωμενη καρτα ηχου της μητρικης (Realtek) και κανει τα ιδια ακριβως! δοκιμασα ρυθμισεις απο τον πινακα ελεγχου της Xonar, τιποτα! λετε να φταινε τα καλωδια? αλλα αν φταινε τα καλωδια, γιατι το εμπρος αριστερα ακουγεται καλα, αφου εχω βαλει και σε αυτο επεκταση, οπως και στα αλλα? για πειτε καμια ιδεα...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Φεβρουάριος 9, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2011 Δοκίμασε ένα σε όλες τις θέσεις(μπρος-πίσω) και δες αν αλλάζει ο ήχος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIS56 Φεβρουάριος 9, 2011 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2011 Τα ηχεία πιστεύω παίζουν καλά χωρίς τις επεκτάσεις. Όπως τα περιγράφεις περισσότερες πιθανότητες έχει να φταίνε οι επεκτάσεις και η ποιότητα τα καλωδίου. Αν δεν φταίνε τότε ο κατασκευαστής έχει κάποια στάνταρ για το μήκος του καλωδίου και την απώλεια σήματος και μάλλον αυτό που παίζει θα έχει το θέμα. Χωρίς να έχω ειδικές γνώσεις, γνώμη εκφέρω. Θα προσπαθήσω να βρω επεκτάσεις να δοκιμάσω στα δικά μου, μιας και έχουμε τα ίδια. Τι μήκος καλωδίου έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Φεβρουάριος 9, 2011 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2011 Εγώ που έχω επεκτάσεις στα 2 πίσω δεν έχω κάποιο πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Φεβρουάριος 9, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2011 Τα ηχεία πιστεύω παίζουν καλά χωρίς τις επεκτάσεις. Όπως τα περιγράφεις περισσότερες πιθανότητες έχει να φταίνε οι επεκτάσεις και η ποιότητα τα καλωδίου. Αν δεν φταίνε τότε ο κατασκευαστής έχει κάποια στάνταρ για το μήκος του καλωδίου και την απώλεια σήματος και μάλλον αυτό που παίζει θα έχει το θέμα. Χωρίς να έχω ειδικές γνώσεις, γνώμη εκφέρω. Θα προσπαθήσω να βρω επεκτάσεις να δοκιμάσω στα δικά μου, μιας και έχουμε τα ίδια. Τι μήκος καλωδίου έχεις?εχεις απολυτο δικιο. οι επεκτασεις εφταιγαν. αλλαξα καλωδια και δουλευουν μια χαρα ολα! οι επεκτασεις που εχω βαλει ειναι +5μ για πισω και +2,5μ για τα μπροστινα, με καλο- χοντρο καλωδιο με χαμηλες απωλειες, δουλευουν οπως και με τα δικα τους.thanks guys!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.