Jump to content

Μπλε οθονη στο Παρισι - Windows XP 32bit SP3

FANISTELROOY

Recommended Posts

Το προβλημα ειναι αυτο ακριβως που λεει ο τιτλος.

Πριν ενα μηνα πηγε η κοπελα μου Παρισι για δουλεια και της εδωσα το λαπτοπ της υπογραφης μου. Παει να το ανοιξει και τσουπ μπλε οθονη, ενω μεχρι τοτε δεν ειχε κανει τπτ. Οσες φορες κι αν το ανοιξε τα ιδια. Πως μου κοβει και τις λεω να το ανοιξει με απενεργοπιημενο το wifi και ανοιξε χωρις προβλημα, αλλα μολις πηγε να το ανοιξει ξαναπεταξε μπλε οθονη. Περασε νεους drivers και παλι τα ιδια. Ηρθε Αθηνα και δουλευε κανονικα και στο σπιτι μου και στο δικο της.

Τωρα πριν ξαναφυγει για Παρισι του εκανα φορματ με μονο τα απαραιτητα μεσα και παλι τα ιδια....μπλε οθονη στο Παρισι!!! ενω σπιτι μου και στο δικο της δουλευε κανονικα.

Ευτυχως που μου εκοψε και της περασα και ubuntu 10.10 dual boot και θα κανει τη δουλεια της απο εκει.

Καποια λυση εκτος απο τον εξορκισμο;;

YΓ.

της εχω δωσει και 2ο σκληρο με φρεσκοπερασμενο λειτουργικο να δοκιμασει και με εκεινον.

κατι παιζει με το wifi στο παρισι!

δυστυχως δεν μπορω να δω τι βγαζει η οθονη γιατι δεν το εχω σεταρει να μην κανει επανεκκινηση οταν πεταει μπλε οθονη....και τωρα το λαπτοπ ειναι παρισι!

Να σε πω FAN

με οτι λειτουργικο και να ειχε πεταγε μπλε Οθονη?

Με ubuntu 10.10 δουλευει κομπλε τωρα

Καταρχάς, το λειτουργικό είναι αυθεντικό ή σπασμένο...;;;

Αυθεντικο ειναι! την προηγουμενη φορα ηταν με αυτο που φορουσε μαμα το λαπτοπ και τωρα απο το msdnaa.

:spam:Σορρυ FANISTELROOY με όλο το συμπάθιο αλλά διαβάζοντας το πρόβλημα σου μου ήρθε αυτό

απο κει το χω παρει το "πως μου κοβει....":tomato::tomato:

Μήπως εκεί χρησιμοποιεί το b πρωτόκολλο ενώ εδώ το g ή το ανάποδο;

ισως ειναι μια αιτια, αλλα οι drivers που περασα ελεγαν b/g. Λογικα δεν επρεπε να δουλευει και με τα δυο;

μπορεί να χάλασε η κάρτα του wifi ?

αν ηταν δεν θα ειχε προβλημα και με το ubuntu?

Tωρα αμα γυρισει σε καμια 10αρια μερες θα κατσω να το δω τι παιζει. Δεν ειχα ποτε ομως καποιο αντιστοιχο προβλημα τα 6.5χρονια που εχω το λαπτοπ.

Λογικα αμα βαλει κανενα εξωτερικο στικακι δεν θα εχει προβλημα...θα της πω αν βρει κανενα φτηνο να παρει αμα δεν μπορει με τα ubuntu.

Θα της πω να ριξει μια ματια αυριο οταν βγει.

Κατι σχετικα με το στικακι τωρα. Αν παρει στικακι να υποστηριζει και n, σημαινει οτι το στικακι εχει μεγαλυτερη εμβελεια; ή πρεπει και το ρουτερ να δινει n?

Οκ σ ευχαριστω! θα της πω να κοιταξει για ενα που να ειναι b/g/n ωστε να καλυψουμε ολες τις περιπτωσεις αλλα και να μας μεινει για το μελλον οταν θα εχουν ολοι n.

γαλλικα ξερει το laptop???......:):):)

Sorry που χαλάω την ροή του ενδιαφέροντος αυτού θέματος, αλλά δεν συμφωνείτε ότι αυτό έπρεπε να είχε ήδη φύγει για τις ατάκες ? :dance3:

Οκ σ ευχαριστω! θα της πω να κοιταξει για ενα που να ειναι b/g/n ωστε να καλυψουμε ολες τις περιπτωσεις αλλα και να μας μεινει για το μελλον οταν θα εχουν ολοι n.

Αν έχεις ακόμα την original κάρτα 2200GB της Intel στο laptop σου, καλό θα ήταν να κατεβάσεις τους drivers από το site της Acer.

Για το συγκεκριμένο TP-LINK που αναφέρατε :

Standards :

IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b, CSMA/CA with ACK

Wireless Signal Rates With Automatic Fallback :

11n: Up to 300Mbps(dynamic)

11g: Up to 54Mbps(dynamic)

11b: Up to 11Mbps(dynamic)

Καλό θα ήταν να τσεκάρεις αν τα settings της wireless σε XP και Ubuntu έχουν κάποια διαφορά.

Eπίσης, ασχέτως αν προσπαθήσεις να το λύσεις από απόσταση η όχι, καλό θα ήταν να της δώσεις οδηγίες για να ενεργοποιήσει

να κάνει save τα memory dumps από τα BSOD, για να είναι ίσως πιό εύκολο να βρείς την αιτία του προβλήματος όταν ασχοληθείς

Αν θέλεις να δώ κάτι στο δικό μου (2026wlmi) μου λές...

τους drivers τους περασα απο το site της acer.

Δεν εχει χρονο να ασχοληθει να ψαχνει... ισα ισα να μιλαμε στο skype θελουμε και ευτυχως που εχουμε και το ubuntu και κανουμε δουλεια....βεβαια δεν μπορεσα να κανω να δουλεψει μια καμερα που εχω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.