GeorgeVasil Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2011 Καλησπέρα,Υπάρχει μια μικρή επιδότηση και θέλω να κάνω δώρο ένα κινητό στην Sister.Έχω δει αυτό:LG GT540 Optimus - Full phone specificationsΥπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα $$ + -? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apousiologos Φεβρουάριος 8, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2011 ZTE Blade. Άν το βρεις να το πουλάνε πουθενά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 8, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2011 OΚ το κοιταω! Κατι αλλο ποιο Desing-ατο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 8, 2011 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2011 μακρια απο LG γιατι θα αλλαζεις καθε 3 και λιγο μπαταρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Φεβρουάριος 8, 2011 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2011 Xτυπα HD2 απο καμια αγγελια και περνα του Android στην NAND...Ειναι σαν το Desire HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper-kt Φεβρουάριος 8, 2011 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2011 Αν εχεις Wind, δες το Blade οπως ειπαν πιο πανω. Αλλιως μπορεις να πας στο Πλαισιο (μπορεις να παρεις κινητο με επιδοτηση) και να δεις το Samsung Galaxy 3 Black (i5800) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Φεβρουάριος 8, 2011 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2011 δεν χρειάζεται να έχει WIND για να προτιμήσει το Blade, το galaxy3, πιθανό να έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής, αλλά με 3.2" 400χ240 και 256ram, υπολείπεται αρκετά θα έλεγα.. (παρά το ενδεχόμενο να έχει ARMv7-> flash υποστήριξη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper-kt Φεβρουάριος 8, 2011 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2011 Το Blade μονο απο τα καταστηματα Wind δεν μπορεις να το παρεις? Αν δεν εχεις Wind? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Φεβρουάριος 9, 2011 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2011 Το έχει και αυτό το e-shop. To έχω παραγγείλει για τον αδερφό μου από αυτούς και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper-kt Φεβρουάριος 9, 2011 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2011 Ο φιλος ομως μιλαει για επιδοτηση. Δινει ο armaos επιδοτησεις? Τελος παντων, αν μπορει να παρει το Blade εχει καλως. Αν δεν του αρεσει / δεν μπορει να το παρει, ψαχνουμε αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 9, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2011 Απο Wind ειναι η επιδοτηση. Ευχαριστω για τις απαντησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.