Jump to content

DC++

GoriLLakoS

Recommended Posts

Λοιπον,το τρεχω κ για να κανω κατι download πρεπει πρωτα να κανω connect σε ενα public hub....ετσι δεν ειναι????

Ναι....... αν δεν έχεις κάποιον server για να συνδεθείς κατευθείαν και να κατεβάσεις.

Εγω δεν μπορω ποτε να κανω connect γιατι ολο κατι γινεται......time up,invalid name.....κτλ.....τσπ....κ οταν(αμα)κανω connect μετα τι κανω?????πες τα ρε kallileo...πες τα...

Εγω το παλεψα παντως εκανα μερικα connect. Ηθελε να βαλεις username και τετοια αλλα μετα δεν αντεξα αλλο και το σουταρα....

Πρεπει να εχεις και γεμισει τον δισκο με καποια Gb για να συνδεθεις σε server μερικοι δεν σε δεχοντα ειναι prive...

Για μενα ειναι χαζομαρα .....

Δεν το βρισκω καθολου ευχρηστο....Δεν ξερω δεν το παω καθολου,,,

και μένα δε μου αρέσει καθόλου, και κει κανένας δε μοιράζεται. torrent και πάλι torrent

Αρχική απάντηση από Enduracell [Σήμερα, στις 18:12]

και μένα δε μου αρέσει καθόλου, και κει κανένας δε μοιράζεται. torrent και πάλι torrent

;)

Παντως δεν μπορω να καταλαβω που βρισκεται την δυσκολια στο dc++,οι ρυθμισεις ειναι απλες:...: (και μενα δεν μου αρεσει καθολου σαν program)

Αρχική απάντηση από unstoppable

;)

Παντως δεν μπορω να καταλαβω που βρισκεται την δυσκολια στο dc++,οι ρυθμισεις ειναι απλες:...: (και μενα δεν μου αρεσει καθολου σαν program)

μια από τα ίδια κι εδώ, αν κι εγώ το χρησιμοποιώ αρκετά...

διάβασε πώς θα συνδεθείς στο άγγελος χαμπ και μετά είναι εύκολο...

Αρχική απάντηση από unstoppable

;)

Θα συμφωνήσω με τον unstoppable ως προς την δυσκολία, γι'αυτό και δεν ξεκίνησα από την αρχή να γράφω οδηγίες. Το πρόγραμμα είναι απλό, βάζεις username, βάζεις shared και συνδέεσαι με ένα hub. Στο hub βλέπεις τους διαθέσιμους server και συνδέεσαι στην συνέχεια με κάποιον από αυτούς, ανάλογα με το share που έχεις. Όταν συνδεθείς μπορείς να ψάξεις ή να πάρεις την λίστα κάποιου χρήστη. Το κατέβασμα είναι αυτονόητο πώς γίνεται. Αν έχεις διεύθυνση server συνδέεσαι κατευθείαν σωρίς να δεις λίστα....

Απλό πρόγραμμα είναι βρε παιδιά. Η φιλοσοφία του διαφέρει από άλλα προγραμματα (kazaa κτλ) ίσως γι'αυτο σας ξενίζει.

Στo dc++ οταν το ειχα εβρισκα οτιδηποτε ηθελα που αφορουσε ενα συγκεκριμενο ειδος μουσικης (psy-trance,goa,psychedelic k λοιπα συναφη) ειχα καποια stdr hubs που ηξερα τα reqs που ηθελε για να κανεις log-in.Αν ψαχνεις αυτη τη μουσικη θα βρεις τα παντα! Τωρα για αλλα ειδη δε ξερω τι παιζει.

p.s. Θυμαμαι ειχα βρει ενα κομματι με διηγησεις του guru Terence McKenna για τους σαμανους μαγους του αμαζονιου περι ηχητικων oπτικοποιησεων,DMT, lucid dreamnig, NDEs αλλες psycho ιστοριες!

....Σωστος ο Fantacid ;) .....και εγω το χρησιμοποιω οχι απο το σπιτι βεβαια (56κ) ,...και ειναι πολυ καλο.....απλος δεν ειναι στην νοοτροπια σαν τα περισσοτερα που επαιζαν ως τωρα!!

• 4 weeks later...
Αρχική απάντηση από billpeppas [01-05-2004 18:04]

DC ++ Rocks!

Απλά το καλύτερο P2P πρόγραμμα-δίκτυο αυτή την στιγμή.

ΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΤΟ KAZAA LITE MEΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ

Αρχική απάντηση από CyBeR_JiM

ΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΤΟ KAZAA LITE MEΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ

τα περισσοτερα που κατεβαζει ειναι χαλασμενα..............

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.