GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2004 Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει στο πως λειτουργει το DC++??????????????
GoriLLakoS Μάϊος 1, 2004 Author #3 Μάϊος 1, 2004 Λοιπον,το τρεχω κ για να κανω κατι download πρεπει πρωτα να κανω connect σε ενα public hub....ετσι δεν ειναι????
dfragos Μάϊος 1, 2004 #4 Μάϊος 1, 2004 Ναι....... αν δεν έχεις κάποιον server για να συνδεθείς κατευθείαν και να κατεβάσεις.
GoriLLakoS Μάϊος 1, 2004 Author #6 Μάϊος 1, 2004 Εγω δεν μπορω ποτε να κανω connect γιατι ολο κατι γινεται......time up,invalid name.....κτλ.....τσπ....κ οταν(αμα)κανω connect μετα τι κανω?????πες τα ρε kallileo...πες τα...
kallileo Μάϊος 1, 2004 #7 Μάϊος 1, 2004 Εγω το παλεψα παντως εκανα μερικα connect. Ηθελε να βαλεις username και τετοια αλλα μετα δεν αντεξα αλλο και το σουταρα....
LordOfRings Μάϊος 1, 2004 #8 Μάϊος 1, 2004 Πρεπει να εχεις και γεμισει τον δισκο με καποια Gb για να συνδεθεις σε server μερικοι δεν σε δεχοντα ειναι prive...Για μενα ειναι χαζομαρα .....Δεν το βρισκω καθολου ευχρηστο....Δεν ξερω δεν το παω καθολου,,,
aristos87 Μάϊος 1, 2004 #9 Μάϊος 1, 2004 http://angelos0.no-ip.info/howto.phpΔειτε εδώ πως θα τα στήσετε....
enduracell Μάϊος 1, 2004 #10 Μάϊος 1, 2004 και μένα δε μου αρέσει καθόλου, και κει κανένας δε μοιράζεται. torrent και πάλι torrent
unstoppable Μάϊος 1, 2004 #11 Μάϊος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Enduracell [Σήμερα, στις 18:12] και μένα δε μου αρέσει καθόλου, και κει κανένας δε μοιράζεται. torrent και πάλι torrent Παντως δεν μπορω να καταλαβω που βρισκεται την δυσκολια στο dc++,οι ρυθμισεις ειναι απλες:...: (και μενα δεν μου αρεσει καθολου σαν program)
voudas Μάϊος 1, 2004 #12 Μάϊος 1, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable Παντως δεν μπορω να καταλαβω που βρισκεται την δυσκολια στο dc++,οι ρυθμισεις ειναι απλες:...: (και μενα δεν μου αρεσει καθολου σαν program) μια από τα ίδια κι εδώ, αν κι εγώ το χρησιμοποιώ αρκετά... διάβασε πώς θα συνδεθείς στο άγγελος χαμπ και μετά είναι εύκολο...
dfragos Μάϊος 1, 2004 #13 Μάϊος 1, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable Παντως δεν μπορω να καταλαβω που βρισκεται την δυσκολια στο dc++,οι ρυθμισεις ειναι απλες:...: (και μενα δεν μου αρεσει καθολου σαν program) Θα συμφωνήσω με τον unstoppable ως προς την δυσκολία, γι'αυτό και δεν ξεκίνησα από την αρχή να γράφω οδηγίες. Το πρόγραμμα είναι απλό, βάζεις username, βάζεις shared και συνδέεσαι με ένα hub. Στο hub βλέπεις τους διαθέσιμους server και συνδέεσαι στην συνέχεια με κάποιον από αυτούς, ανάλογα με το share που έχεις. Όταν συνδεθείς μπορείς να ψάξεις ή να πάρεις την λίστα κάποιου χρήστη. Το κατέβασμα είναι αυτονόητο πώς γίνεται. Αν έχεις διεύθυνση server συνδέεσαι κατευθείαν σωρίς να δεις λίστα.... Απλό πρόγραμμα είναι βρε παιδιά. Η φιλοσοφία του διαφέρει από άλλα προγραμματα (kazaa κτλ) ίσως γι'αυτο σας ξενίζει.
fantacid Μάϊος 1, 2004 #14 Μάϊος 1, 2004 Στo dc++ οταν το ειχα εβρισκα οτιδηποτε ηθελα που αφορουσε ενα συγκεκριμενο ειδος μουσικης (psy-trance,goa,psychedelic k λοιπα συναφη) ειχα καποια stdr hubs που ηξερα τα reqs που ηθελε για να κανεις log-in.Αν ψαχνεις αυτη τη μουσικη θα βρεις τα παντα! Τωρα για αλλα ειδη δε ξερω τι παιζει.p.s. Θυμαμαι ειχα βρει ενα κομματι με διηγησεις του guru Terence McKenna για τους σαμανους μαγους του αμαζονιου περι ηχητικων oπτικοποιησεων,DMT, lucid dreamnig, NDEs αλλες psycho ιστοριες!
mortisboy Μάϊος 1, 2004 #15 Μάϊος 1, 2004 ....Σωστος ο Fantacid .....και εγω το χρησιμοποιω οχι απο το σπιτι βεβαια (56κ) ,...και ειναι πολυ καλο.....απλος δεν ειναι στην νοοτροπια σαν τα περισσοτερα που επαιζαν ως τωρα!!
billpeppas Μάϊος 1, 2004 #16 Μάϊος 1, 2004 DC ++ Rocks!Απλά το καλύτερο P2P πρόγραμμα-δίκτυο αυτή την στιγμή.
CyBeR_JiM Μάϊος 27, 2004 #17 Μάϊος 27, 2004 Αρχική απάντηση από billpeppas [01-05-2004 18:04] DC ++ Rocks!Απλά το καλύτερο P2P πρόγραμμα-δίκτυο αυτή την στιγμή. ΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΤΟ KAZAA LITE MEΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ
ram-raider Μάϊος 27, 2004 #18 Μάϊος 27, 2004 Αρχική απάντηση από CyBeR_JiM ΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΤΟ KAZAA LITE MEΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ τα περισσοτερα που κατεβαζει ειναι χαλασμενα..............
CyBeR_JiM Μάϊος 27, 2004 #19 Μάϊος 27, 2004 Αμα εχεις το mp3 shield δεν ειναι τιποτα χαλασμενο.. υπαρχει τοπικ λιγο παρακατω...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.