smartakis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2011 Από την ημέρα που αγόρασα το παρακάτω προϊον ( TECHNIKdirekt.de - Landingpage ) για να βλέπω Nova και σε άλλη tv εχω σοβαρο προβλημα με το wifi, ΕΝΩ δεν παιζουν στο ιδιο καναλι.Οταν εχω ανοικτο το video sender το wifi ειτε σερνεται ειτε δεν το αναγνωριζει ειτε μου ζηταει συνεχεια κωδικο.Μολις κλεινω το video sender τοτε λειτουργει αψογα.Τι μπορει να φταιει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Φεβρουάριος 8, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2011 Κανε μια δοκιμη να βαλεις το wireless sτο router σου να παιξει σε διαφορετικο καναλι.Δοκιμασε για παραδειγμα το channel 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smartakis Φεβρουάριος 8, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2011 Μα αυτο λεω. Οτι οι 2 συσκευες παιζουν σε διαφορετικο καναλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 8, 2011 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2011 Aν και τα 2 παιζουν στα 2.4 Ghz (ασχετα με το καναλι), θα εχεις παρεμβολες. Σπρωχτο και παρε ενα αλλο, ΑΛΛΑ να ειναι στα 5,8GHz. Θα ειναι πιο ακριβο, αλλα δεν θα εχεις παρεμβολες απο wifi, dect τηλεφωνα κ οτι αλλο ειναι στα 2.4Ghz Link to comment Share on other sites More sharing options...
smartakis Φεβρουάριος 8, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2011 το πηρα σχετικα προσφατα.ειναι το Netgear dgn 2000. όπως και το video sender Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.