Jump to content

αγωρα νεου λαπτοπ προτασεις

auditt

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια, θελω να παρω ενα λαπτοπ το χρειαζομαι πιο πολυ για εργασιες με autocad,ιντερνετ και κανα παιχνιδακι που και που, εαν και παιχνιδια παιζω στο σταθερο υ/π αλλα να μπορει να παιζει κανα pro τουλαχιστον

διαθετω μεχρι 700 ευρω Τωρα εαν μπορειτε να μου προτεινετε κατι πιο οικονομικο και να κανω αυτα που προανεφερα δεκτο :)

Επισης θελω να μου διευκρινησετε ποιοι επεξεργαστες ειναι καλυτεροι γιατ ι δεν ξερω τι παιζει με τα λαπτοπς με τοσα μοντελα που υπαρχουν στην αγωρα(p6100,su4100 core i3,i5,i7 etc)

Υποθετω πως οι ι3,ι5,ι7 ειναι οι καλοιτεροι σωστα?

Αναμενω τις αποψεις σας

Ο p6100 θεωρειται παλιος.

Ο su 4100 απλα δεν υπαρχει.. Ειναι απο τους χειροτερους μακραν.

Αν δεν τον βιαζεσαι, πας εδω: Msystems.gr - Προϊόντα - Dell Inspiron 15R (N5010) i5-480M - Black Εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα για τα χρηματα του.

Αλλιως αν το βιαζεσαι, αν μπορεις κανε την υπερβαση κατα 50ευρω.

Αξιζει και με το παραπανω μιας και ειναι στιβαρη κατασκευη(απο αλουμινιο ειναι φτιαγμενο), εχει πολυ καλη καρτα που θα σου παιζει ευκολα και πολυ απαιτητικα παιχνιδια, και ειναι και εμφανησιμο.

Μιλαω για αυτο: Dell Inspiron 15R 5010-3387 - Laptop - Core i3-370M 2.40... | Getitnow

σε ευχαριστω για τις πρωτασεις σου αλλα η δευτερη επιλογη εχει χειροτερη επεξεργαστη και ειναι πιο ακριβο κατα 90 ευρω

τωρα επειση ειναι φτιαγμενο απο αλουμινιο δεν με πολυ νοιαζει ,το πρωτο που με εδειξες εχει ειναι αρκετα ενδιαφερουσα επιλογη και πολυ καλες δυνατοτητες και στην τιμη που ζητησα,αλλα ειναι και dell πολυ καλη προταση μου φενεται σε ευχαριστω

εαν εχει καποιος μια καλη προταση στα 700 ευρω απο το dell θα ηθελα πολυ να την ακουσω εαν και δυσκολα να βρεις κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα

δεκτες ολες οι προτασεις:)

Οσο και αν το εχω ψαξει την εποχη αυτη, ειναι μακραν η καλυτερη

επιλογη το dell των 700 ευρω.

Αλλη μαρκα με παρομοια χαρακτηριστικα θα εκανε τουλαχιστον 900 ευρω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.