YDinopoulos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2011 Θελω να φτιαξω ενα μικρο HTPC για την TV του υπνοδωματιου μου. Και οταν λεμε μικρο, θελω κατι που να ΜΗΝ φαινεται. Ο κυρ-Γουγλης με βοηθησε και επεσα πανω σε αυτο to Website. Σκεφτομαι να χτυπησω αυτα... - Μ350 m-ITX case - Asus AT3IONT-I Deluxe Fanless Dual Core 1.6GHz Atom ION board with DC Input - 2GB DDR3 1333 ULP DIMM for DDR3 Mini-ITX Boards - και το ανταπτορακι που το κανει απο 75χ75 προς 200χ200 που ειναι η TV. Η ΤV ειναι μια 36' LED με HDMI στα 1080i φυσικα. Δικτυο εχω gigabit ετοιμο εκει, οποτε με τον Atom Dual και την μνημη πιστευω να ειμαι μια χαρα για HD ταινιες. Θα κοστισει κατιτις παραπανω, αλλα με το σκεπτικο οτι ειναι VESA mountable, δεν ενοχλει κ ιδιαιτερα, μιας και καλυπτει το WAF Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 8, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2011 Αυτό το είδες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Φεβρουάριος 8, 2011 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2011 Και οταν λεμε μικρο, θελω κατι που να ΜΗΝ φαινεται. καλυπτει το WAF Από εδώ:http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Media-Players/Western-Digital-Media-Player-WD-TV-Live-WDBAAP0000NBK.htmhttp://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Media-Players/Western-Digital-Media-Player-WD-TV-Live-WDBAAP0000NBK.htm Ή κάτι αντίστοιχο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 8, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2011 Δεν ειμαι καθολου φιλος με τα media player. Κωστα, το χαζεψα, αλλα μου βγαινει περιπου 100€ πιο φτηνο (510 τελικη με 20€ extra brackets για fans και σκληρο) να το παρω απο εκει κ εχω τα εξης συν :4 gb ddr3, 5.1 ηχο, gigalan, wireless b/g/n, vesa 200x200 εναντι 2 gb ddr2, 2.1 ηχο, 100αρι , wireless b/g , vesa 100x100Απλα δεν εχει dvd (τυχαινει να εχω external dvdrw) οποτε για μενα, ισως να ειναι καλυτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Φεβρουάριος 8, 2011 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2011 παρατα την ιδεα για htpc τζαμπα λεφτα ενα wd live οπως σου ειπαν τα παιδια πιο πανω παρεα με ενα 2.5 σκληρο και τελος εικονα φοβερη και παει παντου με μισο κλικ παιζει τα παντα το χρησιμοποιω πολυ καιρο και το παιρνω και μαζι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 8, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2011 Σε ευχαριστω, αλλα το media player α) δεν σερφαρει, β) δεν μπορει να 'δει' τους samba folders που εχω στο server μου, γ) δεν ανοιγει το webui του dreambox για να βλεπω δορυφορικα καναλια και δ) το κυριοτερο...δεν μπαινει με rdp στο γραφειο μου για να δω μηνυματα. Ειναι μια φτηνη λυση (σχετικα, για σιγουρα υπαρχουν καλα μοντελα) ΜΟΝΟ για ταινιες κ μουσικη κ γι αυτο θελω pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Φεβρουάριος 8, 2011 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2011 Σε ευχαριστω, αλλα το media player α) δεν σερφαρει, β) δεν μπορει να 'δει' τους samba folders που εχω στο server μου, γ) δεν ανοιγει το webui του dreambox για να βλεπω δορυφορικα καναλια και δ) το κυριοτερο...δεν μπαινει με rdp στο γραφειο μου για να δω μηνυματα. Ειναι μια φτηνη λυση (σχετικα, για σιγουρα υπαρχουν καλα μοντελα) ΜΟΝΟ για ταινιες κ μουσικη κ γι αυτο θελω pc ε μα δεν τα λες αυτα απο την αρχη εγω νομιζα θελεις μια λυση γρηγορη να βλεπεις καμμια ταινιουλα πριν σε παρει ο υπνος νομιζω αυτη η λυση που προτεινεις μονος σου ειναι η καλυτερη Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Φεβρουάριος 8, 2011 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2011 χαλαρά HTPC... βάζεις κι ενα XMBC που κάνει παπάδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 8, 2011 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2011 η ιδεα μια τετοιας μητρικης πως σου φαινεται??Mαζι με ενα g6950 ..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 8, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2011 Ναι, καλυτερο -δεν λεω- αλλα εχει φουρφουρια. Εγω θελω να μην ακουγεται κιχ... Ασε που βγαινεθι κανα 70αρι πιο ακριβο σε σχεση με το αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Φεβρουάριος 8, 2011 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2011 AMD fusion; Ίσως να αξίζει να περιμένεις λιγάκι να έρθουν αυτές οι λύσεις Ελλάδα.Eager.gr :: Σταθεροί υπολογιστές :: Εξαρτήματα υπολογιστών :: Motherboards :: ASRock :: ASRock Ε350Μ1Τώρα την έχει λίγο ποιο φτηνά και το e-τέτοιο, του οποίου link δεν δίνω και η ASRock έχει και ανεμιστήρα, αλλά λογικά αυτές οι λύσεις θα κινηθούν κοντά στα 100€ και δεν θα μου έκανε εντύπωση να υπάρξουν passive λύσεις σε αυτές τις τιμές. Εκτός και αν "AMD no, no and no".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 8, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2011 Τελικα παραγειλα το εξης...- M350 Universal Mini-ITX Enclosure- Asus AT3IONT-I Deluxe Fanless Dual Core 1.6GHz Atom ION board with DC Input- 2 x 2GB DDR3 1333 ULP DIMM for DDR3 Mini-ITX Boards- 2nd Hard Drive/Fan Mounting Bracket for M350 (εδω θα μπουν 2 χ 40' αθορυβοι)- Seagate Momentus 250GB SATA 2.5in HDD 8MB Cache και το ενας ανταπτορας που κανει το 75χ75 σε 200χ200 για να μπει πισω απο την TV Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Φεβρουάριος 8, 2011 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2011 Το ποστάρω λίγο αργά αλλά σε λίγο καιρό βγαίνει η Asus E-350, η οποία είναι και passive και αρκετά καλύτερα από mini-itx mobo με Atom. Και από χρήματα γύρω στα 155€ το πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Φεβρουάριος 8, 2011 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2011 ...πιστευω να ειμαι μια χαρα για HD ταινιες... Κοίταξε, πρότεινα το wd live πέρνωντας σαν δεδομένο την παραπάνω φράση σου. Αν έλεγες εξαρχής πως το θέλεις και για α) δεν σερφαρει, β) δεν μπορει να 'δει' τους samba folders που εχω στο server μου, γ) δεν ανοιγει το webui του dreambox για να βλεπω δορυφορικα καναλια και δ) το κυριοτερο...δεν μπαινει με rdp στο γραφειο μου για να δω μηνυματα. Δεν θα έμπαινα στον κόπο να στο προτείνω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 8, 2011 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2011 I know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.