lefteriz Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2011 καλημέρα παιδιά.εχω παρει 3 διαφορετικά domains. το βασικό domain είναι πχ la la la-Homepage και θέλω τα υπόλοιπα 2 domains να οδηγούν σε αυτό.έχω χώρο που υποστηρίζει απεριόριστα domains, και τον διαχειρίζομαι με plesk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 8, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2011 Που διαχειριζεσαι nameservers ? Εκει θα βρεις το forward. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Φεβρουάριος 8, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2011 βασικα οταν φτιαχνω domain στο πλεσκ, με ρωταει αν ειναι νεο site η θελω να το κανω forward σε άλλο υπάρχον. αυτο δεν μου κάνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 8, 2011 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2011 Αυτο ειναι. του λες οτι το domain που δημιουργεις θα το κανεις forward σε αυτο που θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.