filthy_dwarf Φεβρουάριος 10, 2011 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 χμμμμμ τι να πω δεν ξέρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Φεβρουάριος 10, 2011 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 Παίδες εντελώς τυχαια πήγα σε μία φίλη μου να κάνω φορματ με τα 7 και δεν μπούταραν από το dvd rom!Στα bios είχα βάλει να μπουτάρει από το dvd αλλά τπτ!Δοκίμασα το dvd rom σε ένα άλλο pc και δούλευε κανονικά.Δοκίμασα και άλλο dvd rom στο pc αλλά και πάλι δεν μπούταρε.Δοκίμασα και με άλλο καλώδιο και πάλι τα ίδια.Ενώ στο bios το έβλεπε σαν cd rom στο μπουτάρισμα τπτ.Μου έβγαζε το κλασικό μνμ "please insert...".Το dvd είναι είναι IDE.Τι στο καλό να φταίει?Λέτε να τα έπαιξε η θύρα IDE της μητρικής?Μήπως μαζί με το "please insert......" σου βγάζει και "code 5 error";Eγώ προσπάθησα να βάλω τα Win 7 σε υπολογιστή 7-ετίας με δίσκο IDE. Δεν boot-αρε με καμμιά δύναμη από το dvd των Win 7 αλλά προχωρούσε κανονικά στο λειτουργικό. (Αφού έβγαζε για λίγο στην οθόνη "code 5 error - please insert....".Δοκίμασα τον τρόπο που περιγράφεται εδώ και λειτούργησε. Στην ουσία φτιάχνεις ένα άλλο dvd που κάτι του αφαιρείς - προσθέτεις και έτσι το βλέπει και boot-άρει απ' αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 10, 2011 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 Αυτο με τα IDE ειναι τρελη μ@@κια... Η πιο απλη και ευκολη λυση ειναι με κανενα εξωτερικο DVD αν εχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Φεβρουάριος 10, 2011 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 Μήπως μαζί με το "please insert......" σου βγάζει και "code 5 error";Eγώ προσπάθησα να βάλω τα Win 7 σε υπολογιστή 7-ετίας με δίσκο IDE. Δεν boot-αρε με καμμιά δύναμη από το dvd των Win 7 αλλά προχωρούσε κανονικά στο λειτουργικό. (Αφού έβγαζε για λίγο στην οθόνη "code 5 error - please insert....".Δοκίμασα τον τρόπο που περιγράφεται εδώ και λειτούργησε. Στην ουσία φτιάχνεις ένα άλλο dvd που κάτι του αφαιρείς - προσθέτεις και έτσι το βλέπει και boot-άρει απ' αυτό.Όχι,δε μου έβγαζε κανένα error. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gambler27 Φεβρουάριος 10, 2011 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 Και εδω σε παλιό μηχάνημα να μην μπαίνουν τα 7 με τπτ ομως, καλα και ο σκληρός ηταν αρχαιολογία 30gb:tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ss42ss Φεβρουάριος 10, 2011 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 ρε παιδια κ εμενα το ιδιο κανει.... δεν εχω περασει το λειτουργικο μεσα και μου λεει αυτο... Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
ss42ss Φεβρουάριος 12, 2011 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2011 ρε παιδια κ εμενα το ιδιο κανει.... δεν εχω περασει το λειτουργικο μεσα και μου λεει αυτο...Uploaded with ImageShack.us παιδιά νομίζω οτι το βρήκα.... εβαλα το cd της μητρικης μεσα πατησα system recovery μετα πατησα reboot και εφτιαξε... τωρα δεν μου βγαζει τπτ παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.