kokaki Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2011 Καλησπέρα!Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μία ψηφιακή κορνίζα για δώρο. Βρήκα διαφήμιση του getitnow προσφορές σήμερα.Ποια ψηφιακή κορνίζα θα μου προτείνατε να αγοράσω; Thanks :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 7, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 αν ψαχνεις για κορνιζα...και δεν ποσταρεις απλα το μαγαζι δες - παρε αυτη.->Samsung SPF-107H 10" | Skroutz.grΜεγαλη (10 ιντσων) ,καλη αναλυση ,συνδεεται με usb στο pc και την κανεις 2η oθονιτσα...και δειχνει ωραια.Εχει ηδη 1γιγα εσωτερικη μνημη και παιρνει εχτρα καρτουλες..και εχει και αλλες λειτουργιες απεικονισης...(πχ σε μορφη ημερολογιου κλπ..)Γενικα οπως και σε πολλα πραματα..το μεγεθος μετραει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herc Φεβρουάριος 7, 2011 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 Εγω προσφατα πηρα δωρο μια τετοια.| , ,Eδω λεπτομερειεςDPF-D1020 (DPFD1020) : Επισκόπηση : Φωτογρ. μηχανές & βιντεοκάμερες : SonyΚαταπληκτικη σχεδιαση, απεικονιση, εχει και τηλεχειριστηριο, παιζει video, μουσικη κ.α Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor kTm Φεβρουάριος 7, 2011 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 Συμφωνώ για την Samsung SPF-107H, την έχω 1μιση χρόνο και είμαι ευχαριστημένος. Στα θετικά της η φωτεινότητα της οθόνης, η απόδοση των χρωμάτων, η ποιότητα κατασκευής της και ότι μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σαν 2ο μονιτορ. Στα αρνητικά της η αναλογία της οθόνης (θα προτιμούσα φορμά 4:3) και η απουσία ασύρματης ή ενσύρματης δικτύωσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokaki Φεβρουάριος 9, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2011 Τελικά αγόρασα την Samsung SPF-107H Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.