elvor Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2004 Υπάρχει κουτί που να χωράει το Thermochill 120.3; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Απρίλιος 30, 2004 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 Lian li pc 7xxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Απρίλιος 30, 2004 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Shidokanjohn Lian li pc 7xxx Πολυ καλη λυση εαν αντεχεις οικομικα , η μετα πανε σε κατι σαν το chieftec το full Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 1, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2004 Στο Chieftec το Full ΔΕΝ πρεπει να χωραει το συγκεκριμενο ψυγειο. Ακομα και στην οροφη θα πρεπει να κανει τρελες πατεντες για να μπει. Το LianLi λογω του οτι εχει μεγαλυτερο μηκος θα βολεψει πιο ευκολα για την τοποθετηση του ψυγειου μεσα.Διαστασεις Thermochill : Overall dimensions HxWxD = 419x126x50mm..Διαστασεις Chieftec : Dimensions 470 x 205x 670mmΔιαστασεις Lian Li PC-71 : Dimensions: 588 x 210 x 570mmΜπορει και τα 2 να ειναι μεγαλυτερα απο το ψυγειο στο μηκος αλλα το Chieftec εχει και τα Drive Bays και το ψυγειο πιθανοτατα δεν θα χωραει εκει.....εκτος αν σφηνωθει.....(οχι και οτι καλυτερο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάϊος 1, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2004 Μετραω αυτη τη στιγμη το Chieftech full case και μου βγαινει 42.5 cm εσωτερικο μηκος... τα υπολοιπα 4.5εκ που λενε αυτοι ειναι το παχος του σκελετου και της πλαστικης προσοψης οποτε ουτε κατα διανοια δεν χωραει.... εκτος εαν ξηλωθει ο πριτσινωμενος πατος και αντικατασταθει με το ψυγειο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 1, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης εκτος εαν ξηλωθει ο πριτσινωμενος πατος και αντικατασταθει με το ψυγειο..... Ή η πιρτσινωμενη οροφη......να το κανεις διαμπερες ρε παιδι μου το case.....να ποιανει και κατι παραπανω στην μεταπωληση...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάϊος 1, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2004 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 14:09] Ή η πιρτσινωμενη οροφη......να το κανεις διαμπερες ρε παιδι μου το case.....να ποιανει και κατι παραπανω στην μεταπωληση...... ειχες παντα αδυναμια στα cabrio ετσι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάϊος 1, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2004 Aρα δικο μου το λαθος , που πιστευα οτι θα χωρουσε.Μονοδρομος το Lian-Li λοιπον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvor Μάϊος 1, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2004 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Lian Li full tower μαύρο με πλαινό παράθυρο είναι μόνο το PC 75B; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 2, 2004 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Επειδη ειδα την ζητηση σου , νομιζω πουλαει ενα ο Stratos. Στειλε του ενα πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.