NooDle Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2011 Με έπιασαν οι φίλοι μου και μου είπανε οτι στέλνονται περίεργα μηνύματα απο το μαιλ μου στα δικά τους..Αυτο τώρα είναι ιος ο οποίος βρίσκεται μεσα στο pc ή στο msn (αν αυτό γινεται)Κανα προγραμματάκι να το βγάλουμε το ριμάδι?Εχω το nod αλλα δεν βρήκε κάτι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Φεβρουάριος 6, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2011 αλλαξε pass στο account σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 6, 2011 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2011 Υπαρχει και ενα msncleaner αλλα δεν ξερω αν κανει ακομα δουλειά αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
panzaxa Φεβρουάριος 9, 2011 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2011 tΤο ειχα και γω αλαξα κωδικο και τελος Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Φεβρουάριος 9, 2011 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2011 Και εμένα μου είχε συμβεί αυτό και για αρκετό καιρό και απλά έκανα αυτό που είπαν τα παιδιά...άλλαξα κωδικό!Και έβαλα έναν με γράμματα,αριθμούς και σύμβολα και όλα κομπλέ.Το θέμα μου όμως είναι γιατί και πως γινόταν αυτό!Είχε βρει κάποιος τον κωδικό μου ή παίζει τπτ άλλο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.