Jump to content

ΖΑΛΜΑΝ CPU coolers

jordanis

Recommended Posts

εγώ να πώ την αλήθεια μου δεν είχα και πολύ καλή άποψη για τις ψύκτρες της zalman,

μέχρι που πήρα την CNPS10X Extreme και άλλαξα γνώμη.

την έχω στις χαμηλότερες δυνατές στροφές και κρατάει μια χαρά τον q9650 μου στα 3.8GHz.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=7-FXxJgj3ow&feature=related]YouTube - CNPS10X Extreme Profile[/ame]

Zalman? Why?

Ποιά Zalman ετοιμάζεσαι να πάρεις?

COOLER :: Cpu Cooler Zalman CNPS9900 Max Red for Intel and AMD Socket 775 / 1156 / 1366 / AM2 / AM2+ / AM3 - Visionstudio.gr

λέω αυτήν αλλά μου πέφτει λίγο ακριβή.

προτείνεις κάποια άλλη? τώρα έχω μια ηυπερ 212 και κρατάει τον επεξεργαστή ι5 στα 4 σε πολύ καλές θερμοκρασίες. idle 30-35 kai load ~50

COOLER :: Cpu Cooler Zalman CNPS9900 Max Red for Intel and AMD Socket 775 / 1156 / 1366 / AM2 / AM2+ / AM3 - Visionstudio.gr

λέω αυτήν αλλά μου πέφτει λίγο ακριβή.

προτείνεις κάποια άλλη? τώρα έχω μια ηυπερ 212 και κρατάει τον επεξεργαστή ι5 στα 4 σε πολύ καλές θερμοκρασίες. idle 30-35 kai load ~50

Mείνε με τη 212...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.