hyperion Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2011 :lock:ξερετε κατι βαρεθηκα, πρωτα με κοροιδευουν, πρωτα με λογοκρινουν, και μετα κανουν και τα χερακια και τα thanks...λοιπον απαιτω αμεσα την διαγραφη μου, δεν ειστε αξιοι να συμμετεχω, εχετε 2 μετρα και 2 σταθμα για να κρινετε, δεν ειστε αντικειμενικοι και ειστε μια αποτυχημενη ΔΟ...λυπαμαι για το χρονο μου και οσα ποστ εκανα, δεν θελω να ξαναλαβω κανενα εμαιλ για κανενα σχολιο εως οτου διαγραφω απο μελος, δεν χαρηκα καθολου για την συμμετοχη μου, δεν ειναι καθολου δημοκρατικη η σελιδα, μονο οι γνωστοι παλιοι και οι συμπαθειες οι αλλοι, οποιοι λεμε γνωμες νεοι ή καπως πιο οξινοι στον λογο οχι με ξυλινο υφος, ειμαστε κατακριτεοι και trolls...να χαρω την παιδεια σας, υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες και οπου μπορω η διερωτωμαι θα λεω τα χειροτερα για το thelab, καθως εσεις μου φερθηκατε σα να μαι ζωο...αντιο και μπορειτε πλεον να κοιμαστε ησυχοι, δεν ξαναενοχλω με το να υπαρχω εδω μεσα...:lock:
MOS Φεβρουάριος 6, 2011 #5 Φεβρουάριος 6, 2011 κρίμα ειλικρινά κρίμα χάσαμε έναν flame thread creator !! α και μιλάω σαν MOS
astrolabos Φεβρουάριος 6, 2011 #6 Φεβρουάριος 6, 2011 Δηλαδή το γεγονός ότι μου τα είπες με πμ, δε σε έφτασε; Έπρεπε να το πας δημόσια; Όπως σου απάντησα και στο πμ που μου έστειλες:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.