rayman144 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2011 καλησπερα σε ολουςδεν μου παιρνει τους drivers και για την ακριβεια δειχνει οτι τους κανει εγκαταστασηαλλα οταν λεει να γινει επανεκκινηση βγαινει για κλασμα του δευτερολεπτου καποιο λαθος μαλλονδεν προλαβαινω να το διαβασωμετα την επανεκκινηση παει να ανοιξει και μου πεταει μπλε οθονηδοκιμασα 3-4 εκδοσεις drivers αλλα τιποτα(οταν μπω σε ασφαλη λειτουργια και τους βγαλω το pc ξεκιναει κανονικα)παρακαλω ΒΟΗΘΕΙΑ
Artist_ Φεβρουάριος 6, 2011 #2 Φεβρουάριος 6, 2011 Δεν μπορώ να σε βοηθήσω με την έκδοση των drivers γιατί έχω μείνει χωρίς σκληρό στο pc οπότε δεν μπορώ να δω ποιους φορούσα. Τους τελευταίους 266.58 για Χ64 7 δεν τους έχω δοκιμασμένους.εδιτΔοκίμασε να βάλεις άλλη κάρτα για αλλαγή και μετά να περάσεις πάλι στην 9800. Βγάλε και καθάρισε τις επαφές pci, κάντην και ένα εξορκισμό.
Artist_ Φεβρουάριος 7, 2011 #3 Φεβρουάριος 7, 2011 rayman144 κάπου αλλού υπάρχει το πρόβλημα.Πριν λίγο τελείωσα το φορματ και τα προγράμματα και η κάρτα δουλεύει χωρίς προβλήματα με τους 266.58.
Dant3 Φεβρουάριος 9, 2011 #4 Φεβρουάριος 9, 2011 ποια παραθυρα εχεις?δοκιμασε να διαγραψεις οτι φακελο σχετικο με τους drivers υπαρχει και κανε και ενα καθαρισμο σε registry με καποιο προγραμμα και ξαναδοκιμασε.
gambler27 Φεβρουάριος 9, 2011 #5 Φεβρουάριος 9, 2011 Είχα και εγώ παρόμοιο προβλημα με την ίδια κάρτα αλλα είχα μέσα οδηγόυς απο ATI με το που βγήκαν ολα οκ
tavlamari Φεβρουάριος 9, 2011 #6 Φεβρουάριος 9, 2011 ειχα ενα παρομοιο προβλημα (απο πρασινη πηγα σε κοκκινη)και ενω ειχα δοκιμασει σχεδον τα παντα(driver sweeper,device doctor,καθαρισμο registry κτλ..)τελικα δεν απεφυγα το φορματ και μετα μπηκαν κανονικα οι drivers.δεν σου λεω να κανεις φορματ αλλα μπορει να θελει πολυ ψαξιμο η δουλεια.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.