Vadergr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2004 Μου ηρθε το χαρτι και μπαινω διαβιβασεις.Καλο σωμα μου λενε αλλα διπλα εγραφε και ΥΕΑ.Δεν θελω να υπηρετησω παραπανω για ΥΕΑ σε καμμια περιπτωση.Πως μπορω σιγουρα να το αποφυγω χωρις να εχω βυσμα?Λενε οτι δεν ειναι υποχρεωτικο αλλα εχω ακουσει παραξενα πραγματα οτι δηλ σε υποχρεωνουν και σε βαζουν να υπογραψεις.Ξερει κανεις κανεναν τροπο να το αποφυγω?Yπαρχει η περιπτωση να εχω βυσμα αλλα θελω να υπολογισω την χειροτερη περιπτωση...ΥΕΑ ποσους μηνες ειναι τελικα παραπανω?Αλλοι μου λενε 3 και αλλοι 5... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 30, 2004 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 Απλά, θα δηλώσεις ότι δεν επιθυμείς να πας για ΥΕΑ στο κέντρο... Δεν σε υποχρεώνει κανείς, στην τελική φρόντισε να αποτύχεις στα αγωνίσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Απρίλιος 30, 2004 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 και εγω ειχα ενδηξη ΥΕΑ αλλα ουτε που μου ειπαν τπτ. δεν νομιζο να εχεις κανενα προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Απρίλιος 30, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 Χαιδαρι παρουσιαζομαι... Εχει αποφυγει κανεις ΥΕΑ απο εκει?Ξερω οτι δεν ειναι υποχρεωτικο αλλα οπως εχετε ηδη καταλαβει εχω ψαρωσει λιγο και θελω να ξερω σιγουρα.Παντως αυτο που λεω οτι σε πιεζουν να υπογραψεις ισχυει... Παραπανω δεν ξερω...Σε διαβιβασεις ειμαι.ΥΕΑ πλεον ποσο παραπανω ειναι τελικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flameboy Απρίλιος 30, 2004 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Τι είναι το ΥΕΑ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 30, 2004 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 ΥΕΑ= Υποψηφιος Εφεδρος Αξιωματικος Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 30, 2004 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 Στην ουσια γινεσαι Δοκιμος δηλαδη και οταν απολυεσαι Εφεδρος Ανθυπολοχαγος.Βαντερ μην αγχωνεσαι. Κι εγω ειχα ενδειξη ΥΕΑ, και στο κεντρο απλα δεν ελαβα μερος στα αγωνισματα. Δεν μπορουν να σε υποχρεωσουν(λεμε τωρα) αλλα ακομα και να γινει αυτο αποτυγχανεις στα αγωνισματα και τελειωσε.Νομιζω οι ΥΕΑ κανουν 5 μηνες παραπανω.1 μηνας κεντρο, 4 μηνες για να γινουν δοκιμοι(ΥΕΑ) και μετα ολη την θητεια απο την αρχη σαν να πρωτοπαρουσιαστηκες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Απρίλιος 30, 2004 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 Ετυχε σε φίλο να τον ψαρώσουν και να τον "υποχρεώσουν" να πάει στις εξετάσεις και αυτός μετα απο συμβουλη αλλου φίλου έγραψε ότι να ναι στο ψυχολογικο τεστ και τον κοψανε (μετα τον στειλαν στον γιατρο για εξεταση.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Απρίλιος 30, 2004 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 Ναι μεν, είναι 5 μήνες παραπάνω η θητεία όταν είσαι Δόκιμος, αλλά γιατί δεν του λέτε και τα καλά του παιδιού; Εγώ σε καμιά περίπτωση δεν είμαι υπέρ του να γίνει δόκιμος. ’λλωστε αν δεν είσαι φαντάρι δεν καταλαβαίνεις και τον στρατό, την μοναδικότητά του στην τελική. Αυτό που μόνο ο ελληνικός στρατός έχει.Μπορεί όμως να του αρέσει να πηγαίνει στις 3 σπίτι του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Απρίλιος 30, 2004 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 Έτσι... και να είναι όλη τη μέρα μέσα στο Ιντερνετ...Είναι και λίγο ρεμάλι το παιδί, εδώ που τα λέμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Απρίλιος 30, 2004 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 Kαι εγώ είχα παρουσιαστει στο Χαϊδάρι (Διαβιβάσεις) το 1990 , και έγραφε ΥΕΑ το χαρτί μου μην ανησυχείς, γράψε αρλούμπες στα γραπτά, και "περπάτα" στα αγωνίσματα - εξάλλου είναι τόσο πολλοί που θέλουν να πάνε ΥΕΑ που μέχρι και βύσμα πέφτει .... εσένα θα πάρουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkG Απρίλιος 30, 2004 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από cherryman’λλωστε αν δεν είσαι φαντάρι δεν καταλαβαίνεις και τον στρατό, την μοναδικότητά του στην τελική. Αυτό που μόνο ο ελληνικός στρατός έχει. sorry, αλλα λες... χαζομαρες. μια χαρα καταλαβαινεις τι γλυκα του ΕΣ κι ως δοκιμος. καταρχας 4 μηνες ως ΥΕΑ τι νομιζεις οτι ειναι οι ΥΕΑ? σκοπια, αγγαρεια και μετα λιγο μαθημα για να στρωσεις χαρακτηρα τελως παντων, εχω να καταθεσω τα εξης στατιστικα. απο σειρα 60 ΥΕΑ (πυροβολικο): - 1 εφεραν με το ζορι κι αυτον απο Λαμια (υλικου πολεμου), - 59 εγιναν δοκιμοι και δε ξερω κανενα να μετανιωσε (ο ένας εκατσε 3 μηνες στη σχολη και μετα "εξεπεσε" στην ταξη των οπλιτων.... Vadergr, αν δεν θες να πας δοκιμος 1) δηλωσε το απο την αρχη 2) αν σας βαλουν να περασετε εξετασεισ ακομα κι οσοι δε θελετε (στη δικη μου περιπτωση εγραψαν μονο οσοι ηθελαν) α) γραψε μ*****ς στα γραπτα (οχι παρα πολλες στα ψυχολογικα ομως γιατι μπορει να σε τρεχουν σε γιατρους β) περπατα οπως προτεινει και ο kbilly13 στα αγωνισματα και κυριως γ) δηλωσε οτι δεν θελεισ (οσες φορες κι αν σε ρωτησουν) στην συνεντευξη καλη τυχη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Απρίλιος 30, 2004 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από MarkG [Σήμερα, στις 17:29] sorry, αλλα λες... χαζομαρες. μια χαρα καταλαβαινεις τι γλυκα του ΕΣ κι ως δοκιμος. καταρχας 4 μηνες ως ΥΕΑ τι νομιζεις οτι ειναι οι ΥΕΑ? σκοπια, αγγαρεια και μετα λιγο μαθημα για να στρωσεις χαρακτηρα Καλά εγώ δεν εννοούσα αυτό. Ότι δεν καταλαβαίνεις την πίκρα του. Και μόνο που αναγκάζεσαι να πας στρατό, μαλ@κία είναι. Εντάξει στην σχολή τρώνε λίγο πίκρα τα παιδιά, αλλά δεν είναι τίποτα το σπουδαίο γιατί πιο πολύ έχει να κάνει με την ψυχολογία. Προσπαθούνε να σου σπάσουν τον τσαμπουκά. Κούραση σωματική δεν υπάρχει ιδιαίτερη. Και μην ακούσω ότι ο δόκιμος στους 4 μήνες περνάει τα ίδια με το φαντάρι 6 μήνες, πλέον, στην παραμεθώριο. Σε καμιά περίπτωση. Πάνε οι δόκιμοι στα φυλάκια αρχιφύλακες και το παίζουν στρατηγοί. Όξω από δω κοπρόσκυλα. Αν δεν κάνεις το γερμανικό σου στην Λήμνο καταχείμωνο δεν έχεις κάνει τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkG Απρίλιος 30, 2004 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από cherryman Κούραση σωματική δεν υπάρχει ιδιαίτερη. . καλα ενταξει, αστο καλυτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Απρίλιος 30, 2004 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από MarkG [Σήμερα, στις 19:08] καλα ενταξει, αστο καλυτερα... Μόνο εκεί στέκεσαι απ' ότι βλέπω. Μακεδονία ξακουστή με βήμα επι τόπου. ’χου τα καημένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 30, 2004 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από MarkG καλα ενταξει, αστο καλυτερα... χεσε μας ρε φιλε που πηζεται στη σχολη, βουτυροπαιδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Απρίλιος 30, 2004 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 Όχι ρε παιδιά, εντάξει, δεν υπάρχει λόγος να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση, απλά δεν συμφωνούμε. Το θέμα είναι ότι είναι ο στρατός ένα απέραντο κάτι. Τι είναι αυτό το κάτι τώρα δεν ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 30, 2004 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 οχι φιλαρακο οταν ο αλλος απολυθηκε και εκλαιγε απο χαρα και ο αλλος μας λεει οτι το "πηξανε" 20 μερες , εγω αυτα δε τα σηκωνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 30, 2004 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 τελος παντων συγχωρεστε με , ξεφυγα απο τα ορια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkG Μάϊος 1, 2004 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2004 Αρχική απάντηση από cherryman Μόνο εκεί στέκεσαι απ' ότι βλέπω. οχι απλα δεν εχει και πολυ νοημα να συνεχισω τη συζητηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.