Jump to content

SOS. Δεν ανοίγει το pc.

Devil_7

Recommended Posts

Μπορει να θελει ισως και αλλαγη η μπαταρια!

Δεν είναι αυτό γιατί δοκίμασα το τροφοδοτικό από το pc του αδερφού μου και έκανε το ίδιο. 'Οπως και με το δικό μου τροφοδοτικό δεν άνοιγε του αδερφού μου.

Αγόρασα το τροφοδοτικό και άνοιξε κανονικά.

Αγόρασα επίσης και αυτές εδώ KINGSTON KHX8500D2K2/2G HYPERX 2GB (2X1GB) DUAL CHANNEL DDR2 PC8500 1066MHZ - RAM - E-SHOP.GR και τις έβαλα πάνω και στο σύστημα που λέει πόση μνήμη έχεις γράφει "Εγκατεστημένη μνήμη":4GB και δίπλα έχει σε παρένθεση (3GB είναι δυνατή η χρήση).

Τι σημαίνει, οτι χρησιμοποιεί μόνο τα 3?

Αγόρασα το τροφοδοτικό και άνοιξε κανονικά.

Αγόρασα επίσης και αυτές εδώ KINGSTON KHX8500D2K2/2G HYPERX 2GB (2X1GB) DUAL CHANNEL DDR2 PC8500 1066MHZ - RAM - E-SHOP.GR και τις έβαλα πάνω και στο σύστημα που λέει πόση μνήμη έχεις γράφει "Εγκατεστημένη μνήμη":4GB και δίπλα έχει σε παρένθεση (3GB είναι δυνατή η χρήση).

Τι σημαίνει, οτι χρησιμοποιεί μόνο τα 3?

Nαι χρησιμοποιεί μόνο τα 3GB, διότι έχεις 32Bit έκδοση λειτουργικού.

Για να τα αναγνωρίσει όλα θέλει να βάλεις 64Bit... :rolleyes:

• 1 month later...

Τα προβλήματα μου συνεχίζονται. Καταρχήν να πω ότι μου κάηκε και το καινούργιο τροφοδοτικό που πήρα όταν είχε καεί αυτό για το οποίο άνοιξα το thread. Το δεύτερο το άλλαξα στην εγγύηση εδώ και ένα μήνα περίπου.

Σήμερα όμως έχω καινούργιο πρόβλημα. Μόλις γύρισα σπίτι και άνοιξα το pc και ενώ παίρνει μπροστά γυρίζουν τα ανεμηστηράκια κτλ στην οθόνη δεν εμφανίζεται τίποτα, σαν να μην την έχω συνδέσει καν, ένας εξωτερικός δίσκος που έχω συνδεδεμένο σε usb ανάβει το φωτάκι του και μετά από λίγο σβήνει, ένα πληκτρολόγιο που έχω και αυτό σε usb δεν ανάβει καθόλου ο φωτισμός που έχει και επίσης παρατήρησα ότι μετά από λίγα δευτερόλεπτα που ανοίγω το pc σταματάει να δουλευει το ανεμηστηράκι της ψύκτρας.

Να πω σε αυτό το σημείο ότι το πρωί μέχρι το απόγευμα η ΔΕΗ είχε κόψει το ρεύμα για πολλοστή φορά τον τελευταλαίο καιρό γιατί κάτι έκανε. Όταν το έκοψε το pc ήταν σε κατάσταση αναστολής.

Τι μπορεί να φταίει πάλι. Παίζει να είναι πάλι το τροφοδοτικό ή κάτι χειρότερο?

σημερα συναρμολογησαμε με εναν φιλο καινουργιο υπολογιστη.

στοιχεια :

παλιο κουτι (περιμενουμε το καινουργιο)

psu : 400W corsair

cpu : amd 955

mobo : asus 870 evo

ram : corsair 1333 4*2 GB

hdd: samsung 1 TB

GPU : 5770 sapphire.

αφου λοιπον τα εχουμε συνδεσει ολα παταμε το κουμπι. καρτα γραφικων δουλευει, ψυκτρα επεξεργαστη δουλευει, σκληρος ακουγεται να δουλευει, τροφοδοτικο δουλευει, ανεμιστηρια δουλευουν. δεν εχουμε εικονα ομως στην οθονη.... ηχοι δεν ακουγονται απο πουθενα...

καμια ιδεα;;;

απαντηση στο φιλο ..lotos δοκιμασε αλλη καρτα γραφικων ...ισως το 400watt να ειναι μικρο για την 5770...ηχοι ακουγονται μονο οταν υπαρχει συνδεμενο μεγαφωνο! :)

....τσεκαρε οτι δεν η μητρικη σου δεν βραχυκυκλωνει πουθενα(την βγαζεισ και την συνδεεισ εξω απο το κουτι πανω σε ενα χαρτονι)..και προσεχεισ να κουμπωνουν ολα καλα...

φιλε devil_7 μαλλον για τροφοδοτικο το κοβω αν εισαι τυχερος ...αποσυνδεσε εξ.δισκο.και υπολοιπεσ usb συσκευεσ που δεν ειναι αναγκαιες αμεσα...αλλαξε τροφοδοτικο...και μετα βλεπεις ....:wall:και προπαντωσ προμηθευσου ενα ups....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.