Jump to content

SOS. Δεν ανοίγει το pc.

Devil_7

Recommended Posts

Με το που γύρισα σπίτι σήμερα πήγα να ανοίξω το pc και δεν άνοιγε. Βασικά επειδή όταν το κλείνω ξανανοίγει μόνο του κάθε φορά που το κλείνω με το που κλείνει κλείνω αμέσως το τροφοδοτικό. Σήμερα άνοιξα το τροφοδοτικό και το μόνο που κάνει είναι να αναβοσβήνει μια οθόνη που έχει το κουτί όπως και το πράσινο λαμπάκι που έχει πάνω η μητρική και επίσης 2 ανεμιστηράκια που έχω πάνω, κάνουν σαν να πάνε να ξεκινήσουν και αναβοσβήνει και το φωτάκι τους όπως της μητρικής. Τι λέτε να φταίει? Παίζει να χάλασε το τροφοδοτικό?

Πρέπει να πω ότι δεν το κλείνω σχεδόν ποτέ το pc. Σήμερα το έκλεισα γιατί όπως θα ξέρετε έκλεισαν το greek-tracker και δεν μπορούσα να κατεβάσω-ανεβάσω.

Παίζει να έχει πρόβλημα το τροφοδοτικό ή να τα έφτησε.Δύο πράγματα αρχικά μπορείς να κάνεις.

1ον)Δοκίμασε το τροφοδοτικό σου σε άλλο pc ή βραχυκύκλωσε το 24άπινο και βάλε ένα φαν πάνω και δες αν θα δουλέψει.

κ

2ον)Δοκίμασε στο pc σου ένα άλλο τροφοδοτικό.

Και μετά βλέπουμε.

Βγάζεις όλα από το τροφοδοτικό, αφήνεις έναν ανεμηστήρα σε ένα από τα molex και μετά κάνεις το εξής:

Έχεις εναν συνδετήρα, τον ανοίγεις, και την μια ακρη την βάζεις στο πράσινο καλώδιο του 24πινου

και την άλλη ακρη σε ενα απο τα μαυρα καλωδια που βρισκονται διπλα απο το πρασινο.

Αφου εχεις λοιπον αφησει εναν ανεμηστηρα συνδεδεμενο στο τροφοδοτικο, ανοιγεις το

κουμπι του τροφοδοτικου και βλεπεις αν δουλευει.

Το ξαναδοκίμασα αλλά τπτ. Θα το βγάλω τελείως να το δοκιμάσω σε ένα παλιό pc που έχω και μάλλον θα πάω σήμερα να πάρω άλλο. Σας ευχαριστώ όλους πάντως για τις άμεσες απαντήσεις.

Έχετε να μου προτείνετε κανά τροφοδοτικό για το pc που φαίνεται στην υπογραφή μου? Το πολύ να βάλω ένα σκληρό ακόμα και άλλα 2 gb μνήμη αργότερα. Οπότε ένα που να καλύπτει αυτό το pc θέλω.

SOrry, βιαστηκα και δεν ρωτησα budget...:p

Silverstone OP Series PSU 750W (SST-OP750-P) - Τροφοδοτικά - plaisio.gr

Αυτό για να είσαι καλλυμένος σε μελλοντικές αναβαθμίσεις...;)

Παράγγειλα αυτό τελικά. Λέω να πάρω και αυτές τις μνήμες. Transcend 2GB DDR2-800 Ram Kit (2 x 1GB, PC2 6400, 5-5-5-15, JM2GDDR2-8K) - Μνήμες - plaisio.gr. Αξίζουν? Πειράζει που δεν έχουν ψήκτρα πάνω?

Παράγγειλα αυτό τελικά. Λέω να πάρω και αυτές τις μνήμες. Transcend 2GB DDR2-800 Ram Kit (2 x 1GB, PC2 6400, 5-5-5-15, JM2GDDR2-8K) - Μνήμες - plaisio.gr. Αξίζουν? Πειράζει που δεν έχουν ψήκτρα πάνω?

KINGSTON KHX8500D2/1G HYPERX DDR2 1GB PC8500 1066MHZ GENESIS - RAM - E-SHOP.GR

2x τέτοιες δεν είναι άσχημες...

Καλά όχι ότι πειράζει οι άλλες που δεν έχουν ψύκτρα, απλά οι ψύκτρες βοηθάνε στις καλύτερες θερμοκρασίες, κ μερικές φορές και στο overclocking...

Μια χαρά το τροφοδοτικό.. :T:

KINGSTON KHX8500D2/1G HYPERX DDR2 1GB PC8500 1066MHZ GENESIS - RAM - E-SHOP.GR

2x τέτοιες δεν είναι άσχημες...

Καλά όχι ότι πειράζει οι άλλες που δεν έχουν ψύκτρα, απλά οι ψύκτρες βοηθάνε στις καλύτερες θερμοκρασίες, κ μερικές φορές και στο overclocking...

Μια χαρά το τροφοδοτικό.. :T:

Παίζει ρόλο που είναι 1066ΜΗz ενώ αυτές που έχω τώρα είναι 800ΜΗz? Επίσης θα τις βάλω σαν dual channel. Δεν πειράζει, έτσι?

Παίζει ρόλο που είναι 1066ΜΗz ενώ αυτές που έχω τώρα είναι 800ΜΗz? Επίσης θα τις βάλω σαν dual channel. Δεν πειράζει, έτσι?

Όχι δεν πειράζει..

Βασικά όποια και από τις 2 να πάρεις μια χαρά θα λειτουργήσουν... Απλές μνήμες για απλή χρήση είναι... Την δουλειά τους την κάνουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.