Jump to content

Hardware για modding και πολλές λοιπές απορίες.

Lakisss

Recommended Posts

Δε γνωρίζω πόσο ανεβαίνει η θερμοκρασία σε μία 5770 κατά την αναπαραγωγή 1080p, υποθέτω πολύ λίγο. Για αν έχεις όμως μία τάξη μεγέθους στην 5870 (μου) από 28 σε idle πάει 34 σε full HD (και 48 σε gaming αν σου χρειάζεται και αυτή η πληροφορία).

Μάλλον δεν παίρνεις πολλές γνώμες, γιατί μας πιάνεις λίγο "αδιάβαστους" όσον αφορά τις προϋποθέσεις χρήσης που θέτεις για την κάρτα (δλδ να παίζει άνετα full HD και να βγάζει με συγκεκριμένο τρόπο όλο τον ζεστό αέρα εκτός κουτιού).

Επισης μπορεις να παρεις καποια και να βαλεις ενα aftermarket συστημα ψυξης που να βγαζει τον αερα εξω(υπαρχει?).οποτε και αθορυβος θα εισαι,ουτε θεμα θερμοτητας τα εχεις και θα μπορεις να παρεις και καρτα με οριο μονο το budget σου

Να ρωτήσω κάτι περί διαστάσεων SSD.

1)Οι διαστάσεις σε όλες τις μάρκες δίσκων είναι πάνω-κάτω αυτές? SanDisk G3 SSD drive dimensions

2)Οι τρύπες που έχoυν στο πλάι πώς είναι? είναι δύο ή τρείς? Είναι διαφορετικές οι αποστάσεις τους από τους κανονικούς δίσκους?

3) Βιδώνουν μόνο από το πλάι ή και από κάτω όπως οι κανονικοί δίσκοι?

edit:

Τα slim dvdrw όπως αυτό AD-7710H | Sony Optiarc πού βιδώνουν στο σασί?

Στο πλάι όπως τα μεγάλα ή αλλού?

Δέν βοηθάει η εικόνα δυστυχώς...ευχαριστώ πάντως!

Προσπαθώ να πάρω μέτρα για το σασί του Project ''Bista'' και έχω λαλήσει απ' το πολύ μέτρημα μου φαίνεται...

Νέα ερώτηση:

Ρε παιδιά...τα drive bay έχουν φάρδος 5.25 ίντσες έτσι? δηλ. 13.333cm.

Γιατί όταν μετράω το σασί ενός dvdrw βγάζω 14.5cm.? Κάνω κάτι λάθος γιατρέ μου?

Δέν βοηθάει η εικόνα δυστυχώς...ευχαριστώ πάντως!

Προσπαθώ να πάρω μέτρα για το σασί του Project ''Bista'' και έχω λαλήσει απ' το πολύ μέτρημα μου φαίνεται...

Νέα ερώτηση:

Ρε παιδιά...τα drive bay έχουν φάρδος 5.25 ίντσες έτσι? δηλ. 13.333cm.

Γιατί όταν μετράω το σασί ενός dvdrw βγάζω 14.5cm.? Κάνω κάτι λάθος γιατρέ μου?

Οι ssd δίσκοι έχουν ίδιες διαστάσεις και στα ίδια σημεία τις τρύπες με του απλούς ide/sata των φορητών.

5.25 ήταν το μέγεθος των media (δισκέττες) των συσκευών αυτών και όχι το συνολικό μήκος της συσκευής. :tomato:

Απλά επικράτησε για ευκολία και συμβατότητα με τα κουτιά να χρησιμοποιούν το ίδιο μέγεθος όλες οι μεταγενέστερες συσκευές (cd-rom, hdd bay, panels κλπ).

Παίδες για βοηθήστε λίγο την κατάσταση!

Πρέπει να βρώ οπωσδήποτε PCI Express Flexi Riser.

Υπάρχουν πάρα πολλά στο net σε διάφορες διαστάσεις, τα οποία λένε pci-e x16 όπως αυτά:

LinITX.com - PCI Express X16 Flexi Riser Card - 11cm Cable

PCI Express PCI-E 16x Riser Card Extender Ribbon Cable for Sale New/Used/Pricing

PCI Express x16 Riser Card Flexible Cable Adapter PCIe on eBay (end time 13-Apr-11 17:44:02 BST)

Το πρόβλημα είναι ότι δέν διευκρινίζει κανείς άν είναι 1.0 ή 2.0....

Στο τελευταίο link έστειλα email και μου απάντησε ''I don't know.... untested yet''

-Yπάρχει διαφορά των pins μεταξύ των slots για 1.0 και 2.0 στα mobos ή είναι ίδια?

-Άν είναι 1.0 το riser θα κουμπώνει σε 2.0 slot?

-Μια 5770 θα παίξει με τέτοιο rizer ακόμα και σε 1.0?

Εμένα μου φαίνονται σάν απλές προεκτάσεις και τίποτε άλλο...το θέμα είναι άν η διαφορά 1.0-2.0 είναι στα pins ή απλά στο πρωτόκολο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.