psxlover Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2011 Γεια σας. Σκέφτομαι να αγοράσω μια καινούρια οθόνη 23, 24 ίντσες με budget γύρω στα 200 ευρώ. Περνάω τον περισσότερο χρόνο μου στο Internet, ή γράφοντας κώδικα για εργασίες, αλλά όταν έφτιαχνα τον υπολογιστή τον έφτιαξα έχοντας στο νου μου το gaming. Αυτή την στιγμή έχω μια 19 lg που μου άφησε ο αδερφός μου όταν πήρε φορητό πριν κάτι χρόνια.Πριν μερικούς μήνες που κοιτούσα για οθόνες μου είχε γυαλίσει η Samsung Syncmaster p2370h.Ευχαριστώ
syma Φεβρουάριος 4, 2011 #2 Φεβρουάριος 4, 2011 dell u2311. Ψαξε την ειναι και σε προσφορα τον τελευταιο καιρο στα 208 ευρω.εχει γινει παταγος με αυτην...
psxlover Φεβρουάριος 4, 2011 Author #3 Φεβρουάριος 4, 2011 Ναι το παρατήρησα από άλλα post που διάβασα, αλλά είναι όντως τόσο καλή ή γίνεται ντόρος για το τίποτα? Το μόνο που με ενθουσιάζει πάνω της είναι το pivot.
syma Φεβρουάριος 4, 2011 #4 Φεβρουάριος 4, 2011 κοιτα η συγκεκριμενη οθονη πιο πολυ ενδυκνυεται για επεξεργασια φωτογραφιων λογω πολυ καλης αποδοσης χρωματων.χωρις να σημαινει οτι δεν κανει για παιχνιδια.αλλα σε σχεση με τις αλλες lcd οθονες εχει μεγαλυτερο inputlag(θα το καταλαβεις κυριως σε παιχνιδια τυπου far cry crysis ktl)εχει πολλα + για μενα συν το pivot που λες αλλα κυριως η τιμη του.εν βρισκεις ευκολα τετοια οθονη σε τετοια τιμη ευκολα...
psxlover Φεβρουάριος 4, 2011 Author #5 Φεβρουάριος 4, 2011 Με εικόνες δεν ασχολούμε καθόλου, όσο για το lag δεν ξέρω κατά πόσον θα το καταλάβω μιας κ αυτή που έχω δεν είναι κ ότι καλύτερο έχει κυκλοφορίσει. Στις ταινείες πως τα πάει?Επίσεις παίζει να υπάρχει 1920x1200 με κάτω από 250 ευρώ που να αξίζει? (Αν και βασικά ποιο πολύ με ενδιαφέρει το πλάτος παρά το ύψος μιας κ συνηθίζω να έχω πάρα πολλά παράθυρα ανοικτά, οπότε περισσότερο ρόλο για μένα πάιζει το μέγεθος του taskbar)
syma Φεβρουάριος 4, 2011 #6 Φεβρουάριος 4, 2011 μια χαρα θα ειναι στις ταινιες(αν και δεν την εχω δει να παιζει)παντως αν θες εχω μια προταση αν σε ενδιαφερει... (εχεις πμ)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.