LLLEFTERIS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2011 Εχω το MC371 με Postville 160GB και εχει μονο 4GB μνημη και θελω να του βαλω 8GBΤι διαφορα εχουν οι παρακατω Kingston που η μια των 4GB πωλειται 37 ευρω και το ζευγαρι των 2X4GB πωλειται 99 ευρω.Λογικα σκεφτηκα οτι το ζευγαρι των 99 ευρω θα ειναι καλυτερες απο τις αλλες που με 75 ευρω κανεις παλι ζευγαρι αλλα δεν βρηκα καπου καποια διαφορα.Kingston KTA-MB1066K2/8G 8GB KIT | Skroutz.grKingston 4GB 1066MHz DDR3 Non-ECC CL7 SODIMM | Skroutz.grΤα φωτα σας παρακαλω!:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Φεβρουάριος 5, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2011 Mηπως το σετ με τα 99ευρα θα δουλευουν σε dual channel; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLLEFTERIS Φεβρουάριος 5, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2011 Μαλλον το ενα ειναι αυτο και το αλλο ειναι οτι οι ακριβες ειναι branded και τεσταρισμενες πανω σε MacBook. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Φεβρουάριος 5, 2011 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2011 Υποτιθεται πως οι dual channel σου δινουν 5-7% καλυτερες επιδοσεις, οποτε αυτο θελουν να εκμεταλλευτουν.Αλλα τι ειναι και αυτο με τα macbook.. Μα να μην ταιριαζουν ολες, οπως τα κανονικα λαπτοπ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLLEFTERIS Φεβρουάριος 5, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2011 Την ειχα πατησει με το προηγουμενο που ειχα το MB990GR και τις ειχα πληρωσει και ακριβα γιατι ειχαν 400 ευρω τα 8GB και τελικα ειχα προβλημα συμβατοτητας και παλι καλα που το παλικαρι που τις ειχα παρει μου τις πηρε πισω.Παμε απο Δευτερα για αγορα αυτες με τα 99 ευρω :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Φεβρουάριος 5, 2011 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2011 Εχω την εντυπωση πως ολες οι crucial ειναι συμβατες με macbook pro.Κατι τετοιο ειχα διαβασει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLLEFTERIS Φεβρουάριος 5, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2011 Ναι αλλα που θα τις βρεις και μιλαω για Ελλαδα οχι απο εξωτερικο και αν μου παθουν κατι να τρεχω οπως παραλιγο να την παθω με τις αλλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Φεβρουάριος 5, 2011 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2011 Mπορεις σιγουρα να τις παραγγειλεις απο το site της crucial.Και ερχονται και πιο οικονομικα..Αλλα εχεις δικιο με την εγγυηση.Γιατι αν παθουν κατι, σε ποιον να απευθυνθεις μετα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.