Jump to content

Πωλειτε στο αμερικα η πρωτη NF250 Chaintech

ea6gka

Recommended Posts

:eek: :eek:

νατα μας καλως τα δεχτηκαμε, αρχισαν λοιπον να σκανε μυτη οι πρωτες 250

http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-152-043&depa=1

εχει κανενας συγγενη στην αμερικη?:D τρελα οβερκλοκ!!!

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Chaintech ειναι πολυ καλη και με καλο support, αλλα στην προκειμενη περιπτωση εκανε πατατα ολκης, καθως βιαστηκαν πολυ να βγαλουν πρωτοι μια μητρικη με NF3-250 με αποτελεσμα να χρησιμοποιησουν το PCB του προηγουμενου μοντελου τους με το NF3-150. Που αυτοματως σημαινει οτι ΔΕΝ εχει τo nVidia SATA απο το Northbridge, ουτε το Gigabit LAN απευθειας και ενας θεος ξερει που αλλου κανανε συμβιβασμους...

Αν θα παρω NF3-250 θα ειναι λογω του 8πλου RAID (2 2πλα IDE καναλια και 4 μονα SATA καναλια, ολα στο chipset, ολα μπορουν να συνδιαστουν οπως θελεις) και η αγαπημενη μου κατα τ' αλλα Chaintech τα εκανε μανταρα εδω... :(

XEXEXEXEXE.......ok λοιπον......

Η μητρικη: μια κακομοιρη πλην ταπεινη Chaintech Apoggee N7JL-1.

Το καθικι: ΜΟΥΑ

Σχεδιο: Αλλαγη της μητρικης απο το Πλαισιο με RMA

Τροπος : Καταστροφη με μη εμφανη σημαδια

1ος Τροπος: Τυλιγμα της μητρικης με αλουμινοχαρτο και boot...Νο γκουντ ....στο επομενο μπουτ ανοιξε κανονικα....προσπαθεια 2-3 φορες.....ματαια

2ος Τροπος: Τρυψιμο σε μαλλινη επιφανεια για sudden death κατασταση απο στατικο ηλεκτρισμο.........αποτελεσμα......ακομα ποναει το χερι μου.

3ος Τροπος: Χωσιμο 12 βολτ κατ'ευθειαν στα πινς του Chipset στο κατω μερος της μητρικης . Πολλες προσπαθειες......μπα...του κάκου....

4oς Τροπος: Χωσιμο 9 βολτ απο μπαταρια εν ωρα λειτουργιας στα πιν +3.3 της τροφοδοσιας......πως και δε....

5ος Τροπος: 12 Volt στα πιν των 5Volt απο την κατω μερια της μητρικης στο σημειο που μπαινει το βυσμα του τροφοδοτικου......και τι να λεει......

6ος Τροπος: νερο επανω στην μητρικη εν ωρα λειτουργιας.....στεγνωμα....και φυσικα ξανα boot.

Η μητρικη λοιπον δεν ηθελε να πεθανει και φυσικα μετα απο μερικους μηνες ακομα που την κρατησα, την εδωσα στο Sisman και προσφατα που την εδωσε πισω κι εγω την δωρισα παλι. Η μητρικη δουλευει ΠΕΡΙΦΗΜΑ απο τον Φεβρουαριο του 2003.

Αρχική απάντηση από Chosen

Chaintech ειναι πολυ καλη και με καλο support, αλλα στην προκειμενη περιπτωση εκανε πατατα ολκης, καθως βιαστηκαν πολυ να βγαλουν πρωτοι μια μητρικη με NF3-250 με αποτελεσμα να χρησιμοποιησουν το PCB του προηγουμενου μοντελου τους με το NF3-150. Που αυτοματως σημαινει οτι ΔΕΝ εχει τo nVidia SATA απο το Northbridge, ουτε το Gigabit LAN απευθειας και ενας θεος ξερει που αλλου κανανε συμβιβασμους...

Αν θα παρω NF3-250 θα ειναι λογω του 8πλου RAID (2 2πλα IDE καναλια και 4 μονα SATA καναλια, ολα στο chipset, ολα μπορουν να συνδιαστουν οπως θελεις) και η αγαπημενη μου κατα τ' αλλα Chaintech τα εκανε μανταρα εδω... :(

Αυτο τα λεει ολα, κριμα γιατι ηθελα να επιστρεψω σε chaintech:(

Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 11:55]

Και γω Chaintech ειχα για Ρ3. Μιλαμε για πολυ σκυλι. Ακομα δουλευει.

Τι να το κανεις το 8πλο raid ρε Chosen????????

Δεν ειναι το 8απλο raid , αλλα η δυνατοτητα συνδιασμου IDE και SATA

Αρχική απάντηση από jax7480

1ος Τροπος: Τυλιγμα της μητρικης με αλουμινοχαρτο και boot...Νο γκουντ ....στο επομενο μπουτ ανοιξε κανονικα....προσπαθεια 2-3 φορες.....ματαια

2ος Τροπος: Τρυψιμο σε μαλλινη επιφανεια για sudden death κατασταση απο στατικο ηλεκτρισμο.........αποτελεσμα......ακομα ποναει το χερι μου.

3ος Τροπος: Χωσιμο 12 βολτ κατ'ευθειαν στα πινς του Chipset στο κατω μερος της μητρικης . Πολλες προσπαθειες......μπα...του κάκου....

4oς Τροπος: Χωσιμο 9 βολτ απο μπαταρια εν ωρα λειτουργιας στα πιν +3.3 της τροφοδοσιας......πως και δε....

5ος Τροπος: 12 Volt στα πιν των 5Volt απο την κατω μερια της μητρικης στο σημειο που μπαινει το βυσμα του τροφοδοτικου......και τι να λεει......

6ος Τροπος: νερο επανω στην μητρικη εν ωρα λειτουργιας.....στεγνωμα....και φυσικα ξανα boot.

Η μητρικη λοιπον δεν ηθελε να πεθανει και φυσικα μετα απο μερικους μηνες ακομα που την κρατησα, την εδωσα στο Sisman και προσφατα που την εδωσε πισω κι εγω την δωρισα παλι. Η μητρικη δουλευει ΠΕΡΙΦΗΜΑ απο τον Φεβρουαριο του 2003.

Αυτό δεν είναι μητρική αλλά ο Χουντίνι....

η ιδεά με το μάλλινο δική μου αλλά δεν έκατσε γμτ.

Αρχική απάντηση από jax7480

απιστευτο. αλλα και κορυφαιος jax χαχα

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

99 Dollaros σημαινει θα πωληθει εδω απο 110-170 (Αναλογα το μαγαζι...). Καλα ειναι παντως.

Αν ερθει κ το 939, εκει θα παιχτει ολο ταο παιχνιδι

Γιατι λες οτι θα πουληθει εδω 110-170 οταν στην αμερικη εχει 99?

δεν εχουμε στις μητρικες τουλαχιστον τοσο διαφορες απο οσο εχω δει

τι να πω βρε Ζαχούλι... ορισμένες φορές ο software τρόπος είναι πιο αποτελεσματικός από τον hardware... Τράβα flash και πάνω στο boot sector κλείσιμο PSU. Έτσι και εσύ θα πάρεις άλλη μητιρική αλλά και η επιδιορθωση της από την εταιρία δε θα κοστίσει τίποτα ;)

;;; Θα σου αναφερω 2 παρδειγματα που μου ετυχαν προσωπικα.

-Οταν πηρα την Chaintech Zenith πριν 1 χρονο περιπου, την αγορασα 180€ απο το Πλαισιο, οταν σε online Μαγαζι της Αγγλιας ειχε 100€ (99,99Ρ για την ακριβεια.)

-Πριν απο κανα 2μηνο με την P4C800-E dlx παλι απο το Πλαισιο, με αποδειξη στα 190€ και απο μια γυρα στο overclockers.co.uk αποδειχτηκε οτι ειχε περιπου 120€ διαφορα.

Δεν το εχω ψαξει το θεμα τιμων πολυ, αλλα αποκλειστικα απο τις δικιες μου εμπειριες εβγαλα αυτο το συμπερασμα.

Επισης καταλαβα οτι δεν ξαναγοραζω απο Ελλαντα κομματια hardware !!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.