aggelopas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2011 Στο μηχάνημα μου δεν έχω antivirus, το defragment το έχω κόψει απο το scheduler καθώς και το indexing.Παρ'ολα αυτά μετα από κανένα 10-20λεπτο που δεν κάνω τίποτα ακούω τους σκλήρους να έχουν access απο κάπου και με ξυπνάνε. Με τα xp δεν είχα παρατηρήσει κάτι τέτοιο, οπότε νομίζω οτι είναι κάτι στο λειτουργικό.Ακούω ιδέες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorhell Φεβρουάριος 10, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 Και εγώ το καταλαβαίνω κάποιες φορές στο δικό μου, ακόμα και στους εξωτερικούς, πρέπει να είναι κάποια μέθοδος autodefrag που ενεργοποιήτε όταν είναι idle το σύστημα! το λέω γιατί μετά απο πολλά install και uninstall που έχω κάνει κατα καιρούς το defragmentation μου είναι ελάχιστο! πρεπει να το διορθώνει μόνο του!:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
arxaggelos21 Φεβρουάριος 10, 2011 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 Στο μηχάνημα μου δεν έχω antivirus, το defragment το έχω κόψει απο το scheduler καθώς και το indexing.Παρ'ολα αυτά μετα από κανένα 10-20λεπτο που δεν κάνω τίποτα ακούω τους σκλήρους να έχουν access απο κάπου και με ξυπνάνε. Με τα xp δεν είχα παρατηρήσει κάτι τέτοιο, οπότε νομίζω οτι είναι κάτι στο λειτουργικό. Ακούω ιδέες. σαν κουιζ ακουγετε!!!!:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Φεβρουάριος 10, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 κουιζ για γερα νευρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Φεβρουάριος 10, 2011 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 windows indexing system? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Φεβρουάριος 11, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2011 δες πρωτο ποστ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.