Jump to content

μια ερωτηση για εναν φιλο που θελει να παρει Α64

zyx

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

μπορουμε να βαλουμε 1 γιγα δεν μας ενδιαφερη το o/c καθολου και δεν μας νοιαζει αν ειναι via

μπαινει 1 γιγα σε καμια μητρηκη?

Σε via δεν θα εχεις προβλημα.Ιδιαιτερα με kingston μνημες.

Προτιμησε καποια μητρικη γνωστης μαρκας... Asus,abit,gigabyte,msi...

εγω θα ελεγα να μην προτιμησει outE ASUS oute GIGABYTE(ειδκα αυτες!!!) ουτε ΜΣΙ.:D

Κοιτα σε shuttle , Aopen, Abit , Epox, Chaintech

μην ξεχναμε οτι δεν μας ενδιαφερη το ο/c και μαλον για albatron την βλεπο

Προσφατα πηρα για ενα φιλο μια Giga με 1 GB μνημης και Α64 3000+ και δουλευει μια χαρα.

Hταν και φτηνη.......

Αlbatron??? Πλαισιο ε Zyx.

Εγω τελικα ξεφυγα απο κει αυτη φορα και πηρα απο Ματσουκα. Στο πλαισιο δεν μπορουσαμε να βρουμε καρτα γραφικων τις προκοπης και πηραμε μια Gigabyte 9800 προ με 230(χωρις ΦΠΑ)

Ματσουκας!!!! ακομα ανοιχτος ειναι αυτο το μαγαζι? πλακα πλακα απο τα καλυτερα μαγαζια στη σαλονικα, θυμαμαι οταν μαμουσαν οι Αθλον οι πρωτοι ειχε γεμισει τη βιτρτινα του με Α4 φυλλα που λεγανε "φαε σκονη ιντελ " και τετοια , ωραιος. παντως κοιτα και αλλες μαρκες υπαρχουν καλες προτασεις

Αρχική απάντηση από JiMk

Για να παίζει 1 γιγα ξέρω πως πρέπει να είναι CG Ο επεξεργαστής.

Απο οσα ΔΕΝ ξερεις εννοεις.Εδω εγω με non-cg και την shuttle που φημολογειται οτι ειναι η πιο ασυμβατη μητρικη σε ταιριασμα μνημων με 2χ512 παιζω μια χαρα...

Αρχική απάντηση από kallileo

Προσφατα πηρα για ενα φιλο μια Giga με 1 GB μνημης και Α64 3000+ και δουλευει μια χαρα.

Hταν και φτηνη.......

Αlbatron??? Πλαισιο ε Zyx.

Τι μαρκα ηταν οι μνημες?

Καλά ρε Vader μη βαράς κι όλας.

Απο την αρχή σου έπαιζε το 1γιγα? πάντως στου RootX θυμάμαι πως δεν έπαιζε σε κάποιο ποστ με δοκιμή μνημών.

Αρχική απάντηση από JiMk

Καλά ρε Vader μη βαράς κι όλας.

Απο την αρχή σου έπαιζε το 1γιγα? πάντως στου RootX θυμάμαι πως δεν έπαιζε σε κάποιο ποστ με δοκιμή μνημών.

:magic: :tomato:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.