aggelopas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2011 Εχω την sony kdl 32bx400 και την εχω συνδέση με καλωδιο DVI με hdmi adapter που παρεχόταν με την καρτα. (sapphire 4890 vapor-x). Παρατήρησα όμως οτι η ανάγνωση κειμένου ήταν εξαιρετικά δυσχερής και συμπέρανα οτι δεν βλέπω τα pixel 1:1 ενώ εχω βάλει ανάλυση 1920x1080. Κατέβασα και κάποιες εικόνες στην ίδια ανάλυση με pattern και πάλι το επιβεβαίωσα. Με τις ταινίες δεν φαίνεται κάποιο πρόβλημα, αλλά μάλλον είναι ιδέα μου.Any ideas?
jpavly Φεβρουάριος 4, 2011 #2 Φεβρουάριος 4, 2011 Με Dsub δοκίμασες; Προσωπικά στην δική μου (Sony KDL40W5500) παίζω 1080p με το DSub καλώδιο. Με HDMI μου έδειχνε κάπως κουλά. Πάντως έχει επιλογή στο μενού για απεικόνιση 1:1 αν ψάξεις όταν βλέπεις από το PC.
aggelopas Φεβρουάριος 4, 2011 Author #3 Φεβρουάριος 4, 2011 διαβασα στις οδηγιες οτι αν παιρνεις εικονα απο το pc και δεν χρησιμοποιεις το dsub αλλα hdmi τοτε βαλε στις επιλογες full pixel και wide.μολις το εκανα αυτο η επιφανεια προβολης εγινε μικροτερη κατα 3-4 εκατοστα σε καθε πλευρα.Δεν εχω δοκιμασει dsub γιατι δεν εχω παει να αγορασω ανταπτορα.
jpavly Φεβρουάριος 4, 2011 #4 Φεβρουάριος 4, 2011 Τι αντάπτορα να αγοράσεις; Δεν έχει είσοδο dsub η TV?Ένα καλώδιο από οθόνη δανείσου και δοκίμασε..
Gregorypeg1000 Φεβρουάριος 4, 2011 #5 Φεβρουάριος 4, 2011 διαβασα στις οδηγιες οτι αν παιρνεις εικονα απο το pc και δεν χρησιμοποιεις το dsub αλλα hdmi τοτε βαλε στις επιλογες full pixel και wide.μολις το εκανα αυτο η επιφανεια προβολης εγινε μικροτερη κατα 3-4 εκατοστα σε καθε πλευρα.Δεν εχω δοκιμασει dsub γιατι δεν εχω παει να αγορασω ανταπτορα.έτσι γίνεται.και μετά πας στις ρυθμίσεις οθόνης στον ccc και φτιάχνεις το scaling για να πιάσει η εικόνα όλη την οθόνη
stathid90 Φεβρουάριος 4, 2011 #6 Φεβρουάριος 4, 2011 στον ccc πας και ρυθμίζεις το underscan-overscan για να ταιριάξει ακριβώς στην οθόνη.
aggelopas Φεβρουάριος 4, 2011 Author #7 Φεβρουάριος 4, 2011 ειχα εντυπωση οτι η καρτα μου εχει 2x dvi αλλα εχει ενα dsub το οποιο χρησιμοποιειται στο monitor. οποτε για δοκιμη θα κανω αυτο.ο καταλιστ που εχει οψιον για scaling δεν τη βρισκω πουθενα!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.