Jump to content

Παραδόσεις γραμμάτων απο ΕΛΤΑ

aggelopas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τους τελευταιους 3 μηνες τα ελτα εχουν παραξενεψει ή οι διανομείς βαριούνται ελεεινά.

Οτιδήποτε μου έρθει σε φάκελο το οποίο δεν είναι χαρτί,λογαριασμός κλπ. μου στελνουν σημείωμα να το παραλάβω απο το ταχυδρομείο.

Ακόμα και μια μπαταρία για κινητό που ειχα παραγγήλει, πηγα και παρέλαβα ένα μικροσκοπικό φακελάκι στο ταχυδρομείο.

Συμβαίνει και σε κανένα αλλο αυτο ή μονο οι δικοί μου ειναι περίεργοι??

Τι να πεις, εμένα ο δικός μου κάνει το αντίθετο, αφήνει έξω από την εξώπορτα της πολυκατοικίας "δεματάκια" μεγέθους μέχρι και Α4.

Πχ το Call of Duty το είχε έξω χύμα από την πόρτα, κάθε φορά που γυρνάω και βρίσκω φάκελο μου, αισθάνομαι τυχερός που δεν μου έχουν κλέψει το σύμπαν..

Εμένα πλέον ούτε ειδοποίηση δεν μου φέρει η ταχυδρόμος. Πρέπει να πηγαίνω στο κατάστημα να αναζητώ τα δέματα.

Την πλακώνεις στα κοσμητικά επίθετα μετά ναι ή ου; :rant:

Όχι φίλε μου δεν είναι μόνο οι δικοί σου....

Story.....

Πάω ΕΛΤΑ (Καστοριάς), μια υπάλληλος για όλα και τα είχα δει σε πολύ καλύτερη φάση με όλα τα ταμεία γεμάτα, τώρα εδώ και δύο χρόνια είναι μόνο μια μαμακισμένη για όλα. Τεσπά, πάω,

-Θέλω να στείλω αυτό αντικαταβολή.

-Πάρε τις επιταγές και συμπλήρωσε τες

-Οκ, (το φελεκι μου), έτοιμες.

-Βάλε το στην ζυγαριά.

-Οκ, (το κερατό σου μαμακισμενη)

-Κατέβασε το από την ζυγαριά.

-(Σιωπή εγώ, να σου @@@@@@)

-Ωραία έτοιμο, πάρτο και βάλτο σε εκείνο το καλάθι (τα κλασσικά μεγάλα σιδερένια).

-Να σου πω της λέω, με έβαλες το συμπλήρωσα, το ζύγισα, στο κατέβασα, τώρα θα στο βάλω και στο καλάθι ??? Μήπως θέλεις να μου δώσεις και τα κλειδιά από το υπηρεσιακό αυτοκίνητο να το πάω προορισμό του ???

-Τι ειρωνεία είναι αυτή κύριε ??

-Να κάνεις σωστά την δουλειά σου.

Μπροστά και ο μακακας ο διευθυντής, κουβέντα δεν έβγαλε !!

Ποιος έχει ρε Τσάκωνα όρεξη να ασχολείται με όλους τους βλάκες εκεί πέρα, εδώ δεν τους βάζουν μυαλό οι ντόπιοι που μπαίνουν καθημερινά μέσα και δεν υπάρχει περίπτωση να μην τους βρίσουν....σε καθημερινή βάση !!!

Μια αναφορα δεν θα κανει την αλλαγη, αλλα αν κανουμε καθε φορα που γινεται κατι, στο τελος θα αλλαξουν συμπεριφορα. Απλα θελει την υπομονη να το κανεις !

Τι να λεμε τωρα? Οτιδηποτε μεγαλυτερο απο dvd δεν παραδιδεται σπιτι. Ερχεται χαρτακι. Δεν ηξερα καν οτι επρεπε να τα φερνουν τα δεματα καθως οταν ρωτησα πριν 1 χρονο στα ΕΛΤΑ μου ειπαν πως υποχρεουνται να φερουν μονο οτι μπορει να μεταφερθει ευκολα.

Προσωπικα μιλωντας εαν η ειδοποιηση ειναι στην ωρα της, το χιλιοπροτιμω απο το να τα αφηνουν εξω απο την πορτα της πολυκατοικιας

ρε τι λέτε?

εμενα μου αφήσανε δέμα πάνω από 13 κιλά έξω από την πόρτα.

3 μέρες έπαιρνα τηλεφωνα για να κράξω και να βρω ποιος είναι ο υπεύθυνος για αυτήν την *******.

Η φάση είναι πως ειλικρινά δεν ξέρουν τη τους γίνετε και ούτε καν ποιος πηγαίνει την συγκεκριμένη μέρα το δέμα...

...πάντως τελικά παραπονέθηκα γραπτώς, αλλα μάλλον στα αζήτητα

Ρε παιδία οι κλασικοί δημόσιοι υπάλληλοι είναι

το παράξενο θα ήταν αν δεν φερόνταν έτσι.

γενικα εμένα τις περισσότερες φορές απλά το δεμα το παρατάνε στην πόρτα.(και πολλά αξίζουν 50+ ευρώ). μερικές φορές όμως μου αφήνουν χαρτάκι, που το προτιμώ σε δέματα αξίας, απο το να το παρατάνε.

γενικά είναι οτι να ναι

Εω παλι τα εχω καλα και εχω προσωπικη γνωριμια και με προσεχει ιδιεταίρως ο ΕΛΤΑς. Αλλα τον προσεω και εγω. Του ειπα οποτε βαριέται ας πέρνει ενα τηλ και παω να το παρψ απο το κατάστημα. Το εχει κανει 2 φορε τα τελευταια 3 χρόνια και τις 2 εβρεχε γατες :)

Οπως και ο απο πανω. Με καμια 50ρια αγορες απο ebay μονο, με χει μαθει. Αν ειναι κανα ψιλομεγαλο πακετακι, το αφηνει στο ταχυδρομειο (οχι στα ταμεια, στο δικο τους γραφειο διακινησης) που ειναι 2 στενα απο το σπιτι μου και παω και το περνω.

Εγω ενα δεμα που παρελαβα απο MemoryC με απλο ταχυδρομειο..το φεραν στην πορτα και χτυπησαν και κουδουνι για να κατεβει καποιος να το παρει..

Εγω ενα δεμα που παρελαβα απο MemoryC με απλο ταχυδρομειο..το φεραν στην πορτα και χτυπησαν και κουδουνι για να κατεβει καποιος να το παρει..

επειδή ήσουν η καλή πράξη του έτους για τον ταχυδρόμο

Εω παλι τα εχω καλα και εχω προσωπικη γνωριμια και με προσεχει ιδιεταίρως ο ΕΛΤΑς. Αλλα τον προσεω και εγω. Του ειπα οποτε βαριέται ας πέρνει ενα τηλ και παω να το παρψ απο το κατάστημα. Το εχει κανει 2 φορε τα τελευταια 3 χρόνια και τις 2 εβρεχε γατες :)

Καρδιτσα μενεις??

Επειδη δεν εχω πετυχει ταχυδρομο ωστε να τον καλοπιασω...

να τα παραγγελνω με την διευθυνση σου και να ρχομαι να τα παιρνω απο σενα?

Καρδιτσα μενεις??

Επειδη δεν εχω πετυχει ταχυδρομο ωστε να τον καλοπιασω...

να τα παραγγελνω με την διευθυνση σου και να ρχομαι να τα παιρνω απο σενα?

lol yeah y not? :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.