kaynd Απρίλιος 30, 2004 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 Κρίμα με τι κόλλησες τις ψήκτρες πάνω στις μνήμες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Απρίλιος 30, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 με μια uhu σαν logo που ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Απρίλιος 30, 2004 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 . Μιλάς σοβαρά? ή κάνεις πλάκα για να ξεχάσεις τον πόνο σου?Αν πράγματι είναι έτσι τότε θα πρέπει να βρεις πιο soft τρόπους να στηρίζεις τα ψυκτράκια δεν είναι δα και τόσο βαριά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Απρίλιος 30, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 εχω χασει μητρικη απο ξεκολημα ψυκτρας οποτε ηταν μονοδρομος για μενα. ηταν το τελευτεο ψυκτρακι ολα τα αλλα βγηκαν μια χαρα. δεν ριχνο και ολο το μπουκαλακι. εδω και ετσι ξεκολουσαν απο μονα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Απρίλιος 30, 2004 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 Θοδωρα πακετο και rma..Περαστικα σου και απο μενα , αλλα οπως λεγαμε και παλιοτερα να προσεχετε ρε παιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Απρίλιος 30, 2004 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 Αμαν βρε Τεο γκαντεμια.....................Μην σκας θα έρθει καλύτερη , καθε εμπόδιο σε καλό (κατι ξέρω και γω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Απρίλιος 30, 2004 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 Καλα τι λετε τωρα?Εγω αν την εβλεπα την καρτα αν μου την εφερναν για rma θα τους εδιωχνα με τη μια.Ποια εταιρια κανει RMA σε τετοια πραγματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Απρίλιος 30, 2004 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από icy20 Καλα τι λετε τωρα?Εγω αν την εβλεπα την καρτα αν μου την εφερναν για rma θα τους εδιωχνα με τη μια.Ποια εταιρια κανει RMA σε τετοια πραγματα? Mυστικα του εππαγελματος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Μάϊος 2, 2004 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Αρχική απάντηση από icy20 Καλα τι λετε τωρα?Εγω αν την εβλεπα την καρτα αν μου την εφερναν για rma θα τους εδιωχνα με τη μια.Ποια εταιρια κανει RMA σε τετοια πραγματα? Αυτή η κάρτα Μάριε περνάει RMA????? Εντάξει θέλει κάτι πινελιές ακόμα για να γίνει αριστούργημα Θοδωρή πολύ κόλα βρε παιδάκι μου, μαστούρωσα μέχρι να την βγάλω :'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Μάϊος 2, 2004 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis Mυστικα του εππαγελματος... Παντως στο πλαισιο και χωρις μυστικα περνανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 2, 2004 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 γιατρος ο endu..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάϊος 2, 2004 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Shidokanjohn Παντως στο πλαισιο και χωρις μυστικα περνανε Δεν ειναι ολα απο το πλαισιο Γιαννουκο , οπως και δεν εχει τα παντα το πλαισιο. Αρχική απάντηση από Enduracell Αυτή η κάρτα Μάριε περνάει RMA????? Εντάξει θέλει κάτι πινελιές ακόμα για να γίνει αριστούργημα Θοδωρή πολύ κόλα βρε παιδάκι μου, μαστούρωσα μέχρι να την βγάλω :'( Αχοντικο σε βρισκω S.B.S. , αξιος καμαρι μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Μάϊος 2, 2004 Author #33 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 η σαλονικα σκιζει. μπραβο endu και ευχαριστο. απο αυτην την αποψη καλα παμε αντε να δουμε τη θα μας πουν και αυτη. καημενη μου καρτουλα. κλαψ κλαψ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Μάϊος 2, 2004 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 βρειτε ποια φωτο προηγειται της αλλης χρονικα: Pic 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Μάϊος 2, 2004 #35 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Pic 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Μάϊος 2, 2004 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Για συμμετοχη καλεστε στο 0800-11-9800-RMA-NOWΟι 8 πρωτοι κερδιζουν απο ενα coolerakι με επικαλυψη uhu που μοιαζει με logo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Μάϊος 2, 2004 #37 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 καλά η πρώτη photo είναι απο την "επισκευασμένη" πλακέτα?? Αν ναι έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά και σίγουρα να ελπίζετε σε rma! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 3, 2004 #38 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2004 "Πωλειται ATI RADEON 9800 Pro 112Mb" Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Μάϊος 3, 2004 Author #39 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2004 lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Μάϊος 3, 2004 #40 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2004 Eιναι η "ελαφρωμένη" έκδοση :D Endu η μάλον < Dr RΜΑ > άψογος για άλλη μια φορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.