Jump to content

μπραβο zyx παλι τα καταφερες

zyx

Recommended Posts

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Μου φαινεται Theo καποιος σε καταραστηκε...... Βαλε κανενα σκορδο πανω στο pc και φωναξε τον παπα της ενοριας σου για ευχελαιο.

Πικρα μεγαλη....

P.S. Κολλα την μνημη με εναν γρηγορο τροπο και στειλε την για RMA. Θα περασει.

P.S.2: Ωστε ετσι ειναι κολλημενα τα BGA και ξεκολλανε τοσο ευκολα......

!!!!!!!!!!!!!! Βρε εσυ θα τη βρίσκαμε την ακρη, τι βιάστηκες.. Τώρα RMA, τι άλλο να κάνεις :(

αστε παιδια ειναι μια μαυρη ημερα για μενα απο χτες. βασιλη ηθελα να δω που παιζει το προβλημα. και τελικα την κατεστρεψα. σημερα θα τη δειτε και απο κοντα. εχτες απλα δεν επρεπε να ασχοληθο αλλο. γιατι δεν ειμουν σε θεση. θα ελπιζουμε....

Φίλε zyx, $hit happens... υπομονή, μην σε παίρνει από κάτω, όλα διορθώνονται ;)

εγω λεω να την ξανακολησεις τη μνημη, καπου ειχα ρε γμτ ενα ρωσο που εδειχνε πως να τα κολησεις αλλα δε μπορω να το βρω....θα ψαξω μπας και το βρω

Περαστικα και απο μενα,οποτε μου συμβαινει αυτο λεω παντα....δεν πειραζει ισως ερθει καποια καλυτερη:)

Κάθε εμπόδιο για καλό, μη μασάς έχουν συμβεί σε όλους μας αυτά :)

θυμαμαι εψηνε τη καρτα και κολουσε τη μνημη με εργαλεια κοινα οχι τιποτα το διατημικο. και παιζανε ετσι?

Αρχική απάντηση από ea6gka

θυμαμαι εψηνε τη καρτα και κολουσε τη μνημη με εργαλεια κοινα οχι τιποτα το διατημικο. και παιζανε ετσι?

Μήπως εννοείς αυτό;

Eχω δει στο Ιντερνετ να περνει μνημες απο FX5200 και τις βαζει σε 9500=>9700 γιατι ηταν στα 3.3 ns και οχι 3.6 ns οπως της ΑΤΙ. Αυτο εγινε σε ενα εργαστηριο επισκευης κινητων.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.