Jump to content

Νέο pc μετά απο χρόνια

Zul

Recommended Posts

Είναι ανάμεσα στην 6870 και 6950 αλλά πιο κοντά στην 6870. Προσωπικά Palit μια φορά είχα βάλει σε έναν φίλο μια GTS 250 με παρόμοιο σύστημα ψύξης και με είχε εντυπωσιάσει με το πόσο ήσυχη ήταν. Τώρα αν ισχύει το ίδιο δεν ξέρω. Από OC δεν ξέρω τι παίζει και σε ενδιαφέρει.

Απο θέμα watt το λέει η gtx 560

Θα αντέξει ένα hx750 αν αργότερα βάλω άλλη μια σε sli?

Η palit τι λέει είναι καλή υλοποίηση ;

Όποια και να βάλεις σε cf ή sli το τρφοδοτικό σου είναι υπεραρκετο.

+του ότι nvidia=πολύς θόρυβος

Άμα θες κάτι καλό πας σε 6950.Άμα θες κάτι μέτριο και δεν είσαι του να ασχολείσαι τότε πας σε nvidia και 560.

Καλά μέτρια δεν είναι η 560 μην λέμε ότι θέλουμε. Και κάτι ακόμα επειδή έχω ακούσει να λένε πολλοί ότι οι nvidia κάνει πολλοί θόρυβο. Έχετε ακούσει όλους του ανεμηστήρες από τις custom ψύκτρες που έχουν οι εταιρίες και το λέτε η απλά έτσι έχετε ακούσει; Γιατί 560 βρίσκεις πολύ εύκολα με custom ψύκτρα και πολλές φορές έχουν ίδιους ανεμιστήρες με τις ATI.

Υ.Γ. Δεν έχω ακούσει όλους τους ανεμιστήρες αλλά διαβάζοντας μερικά review και βλέποντας ότι είναι ίδιοι, δεν μπορώ να καταλάβω πως μια nvidia κάνει περισσότερο θόρυβο από την ATI ενώ έχουν τον ίδιο ανεμιστήρα.

Λοιπόν δεν έκανα παραγγελία ακόμα αφού το πλαισιο όλα αύριο μου λέει για τον κ ελπίζω τελικά αύριο να έχουν

Δυο πράγματα με απασχολούν να πάρω

psu hx850 και midi tower η να πάρω το 750 και full tower

To tower θέλω να μου μείνει για χρόνια και όχι στην επόμενη αναβάθμιση να το αλλάξω πάλι

Καλά μέτρια δεν είναι η 560 μην λέμε ότι θέλουμε. Και κάτι ακόμα επειδή έχω ακούσει να λένε πολλοί ότι οι nvidia κάνει πολλοί θόρυβο. Έχετε ακούσει όλους του ανεμηστήρες από τις custom ψύκτρες που έχουν οι εταιρίες και το λέτε η απλά έτσι έχετε ακούσει; Γιατί 560 βρίσκεις πολύ εύκολα με custom ψύκτρα και πολλές φορές έχουν ίδιους ανεμιστήρες με τις ATI.

Υ.Γ. Δεν έχω ακούσει όλους τους ανεμιστήρες αλλά διαβάζοντας μερικά review και βλέποντας ότι είναι ίδιοι, δεν μπορώ να καταλάβω πως μια nvidia κάνει περισσότερο θόρυβο από την ATI ενώ έχουν τον ίδιο ανεμιστήρα.

Και τι είναι η 560?Τοπ?Μην λέμε ότι θέλουμε τώρα!Και ναι,και ζεσταίνονται και ακούγονται περισσότερο από τις περισσότερες ΑΤΙ.Να μάθουμε να δεχόμαστε και τα αρνητικά με μια εταιρία και να μην φοράμε παροπίδες,καλό είναι!Έχουν περάσει αρκετές κάρτες από τα χέρια μου και αυτή είναι και η άποψή μου,αλλά και πολλών ακόμα.

Λοιπόν δεν έκανα παραγγελία ακόμα αφού το πλαισιο όλα αύριο μου λέει για τον κ ελπίζω τελικά αύριο να έχουν

Δυο πράγματα με απασχολούν να πάρω

psu hx850 και midi tower η να πάρω το 750 και full tower

To tower θέλω να μου μείνει για χρόνια και όχι στην επόμενη αναβάθμιση να το αλλάξω πάλι

Για μένα ΗΧ750 και το midi!Και άμα γίνεται τα υπόλοιπα στην κάρτα 6950 2gb αλλιώς την 1gb.Αλλά όχι όποιο και όποιο midi,αλλά το 690 που είναι μεγάλο.Πήγαινε δες το και μόνος σου και βάλτο και δίπλα στο 932 και θα με θυμηθείς...!

Το 750 είναι μια χαρά και για cf ή sli,στο είπα και πριν.Αν έχεις κολλήσει τότε πήγαινε στο 850HX.

Δεν έχω κολλήσει απλά τώρα που έμεινα απο pc έμεινα απο psu ( ocz 520) και πήρε και αλλα μαζί του για αυτο το σκέφτομαι τόσο ,φοβάμαι μην το ξανά παθω

Να σου πω το Haf 922 είναι μεγαλύτερο απο τον 690;

venom7 δεν σε κατηγόρησε κάνεις απλά ζήτησα αποδείξεις για τα λεγόμενα σου τα οποία συμφωνούν και πολλοί άλλοι, ώστε να βοηθήσουμε τον Ζul και να βγάλουμε όλοι ασφαλείς συμπεράσματα. Μέτριες κάρτες για gaming έχω στο μυαλό μου την κατηγορία 100-180€, και τοπ 300€+. Τέλος να πω ότι αν φορούσα παρωπίδες οι τελευταίες κάρτες που πέρασαν από τα χέρια μου δεν θα ήταν 4890,5770 και 5870.

Δεν έχω κολλήσει απλά τώρα που έμεινα απο pc έμεινα απο psu ( ocz 520) και πήρε και αλλα μαζί του για αυτο το σκέφτομαι τόσο ,φοβάμαι μην το ξανά παθω

Να σου πω το Haf 922 είναι μεγαλύτερο απο τον 690;

Αν θυμάμαι καλά κάπου είναι μεγαλύτερο λιγάκι και κάπου μικρότερο.Πάρε όποιο θες.Είναι εξίσου καλά και άνετα και τα δύο.Απλά εγώ θα έπαιρνα το 690 για χ,ψ λόγους.Αυτό είναι όλο!

venom7 δεν σε κατηγόρησε κάνεις απλά ζήτησα αποδείξεις για τα λεγόμενα σου τα οποία συμφωνούν και πολλοί άλλοι, ώστε να βοηθήσουμε τον Ζul και να βγάλουμε όλοι ασφαλείς συμπεράσματα. Μέτριες κάρτες για gaming έχω στο μυαλό μου την κατηγορία 100-180€, και τοπ 300€+. Τέλος να πω ότι αν φορούσα παρωπίδες οι τελευταίες κάρτες που πέρασαν από τα χέρια μου δεν θα ήταν 4890,5770 και 5870.

ok man!no bad feelings.

Το μέτριες κάρτες man δεν έχει να κάνει με την τιμή απόλυτα και πάντα!!!Και από την άλλη λες μέτριες αυτές που είναι 100-180 και τοπ αυτές που είναι 300+.Και για αυτές που είναι 180-300,τι είναι δλδ για σένα που δεν λες!!!???Για αυτό σου λέω ότι η 560 όπως και να το πάρεις είτε από θέμα τιμής είτε και από θέμα επιδόσεων,είναι μέτρια.Δε μπορεί να συγκριθεί ούτε με 6970 που είναι η τοπ της ΑΤΙ ούτε με 570\580 που είναι οι τοπ της nvidia.Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα μεταξύ τους σε θέμα ανωτερότητας.Και για αυτόν τον λόγο και για την τιμή της αλλά και για άλλους θεωρείται μέτρια.

180-300 είναι οι καλές κάρτες για gaming γι' αυτούς που έχουν την οικονομική άνεση να διαθέσουν κάτι παραπάνω, αλλά δεν τους περισσεύουν κιόλας. Σε αυτή την κατηγορία βλέπουμε πολύ ποιοτικές κατασκευές και συνήθως μεγάλες ανοχές στο OC σε σχέση με τις reference, σε σημείο που να ξεπερνάνε κάρτες τις κατηγορίας 300+.

Πάντως η nVidia πάντα ζητούσε κάτι παραπάνω αλλά ουσιαστικά πλήρωνες το support κάτι που δεν εισέπραξα σαν πελάτης από την ATI. Ας πούμε για να παίξεις BFBC2 με την 5870 κάρτα που αγόρασα 360€, έπρεπε να περιμένω πόσο καιρό για drivers, και όταν αποφάσισα να βάλω 10.5 Hotfix+Profiles απλά δεν μπορούσες να τους βρεις και τόσο εύκολα στο επίσημο site. Όλα αυτά αφού είχα βάλει χίλιες δυο διαφορετικές εκδόσεις σε παιχνίδι ATI optimized.

Τι σημαίνει "καλές"???!!!Δλδ οι φτηνότερες δεν είναι καλές!!!???

Για μένα δε μου λέει τπτ το καλές αλλά τεσπα.Αυτά δεν έχουν να λένε τπτ και είναι προσωπικές απόψεις πλέον εκεί που πάει το θέμα και δε βοηθάει σε τπτ τον συμφουρίτη με το θέμα του.Οπότε καλύτερα να το τελειώσουμε εδώ.Κάθε άποψη ήταν δεκτή!

Μπορεί να μπει μονό πίσω και ακόμα και τριπλό πάνω αλλά στο τριπλό θα αναγκαστείς να βάλεις χαμηλού προφίλ(>25mm) φουρφούρια όμως.

Όταν λες πίσω; Έχω (αν το βρω ) ένα απο αυτοκίνητο (ford transit) και ελεγα να βάλω αυτο πάνω και ένα μονό κάτω ας πούμε δίπλα απο το τροφοδοτικο

Πίσω εννοώ εκεί που μπαίνει ο ανεμιστήρας που βγάζει έξω από το κουτί.Δίπλα από το back plate της μητρικής(που μπαίνουν τα usb,ethernet...).Πως αλλιώς να το εξηγήσω?!Κατάλαβες?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.