Jump to content

Condensation kai extreme cooling

Jean-Polo

Recommended Posts

θελω να βαλω ενα συστημα ψυξης το οποιο να εχει μακροζωια και να μην εχω προβληματα με το επεξεργαστη και γενικοτερα με διαβρωσεις κτλ. πιστευετε οτι ειναι καλυτερο να παω για κατι τοσο extreme εφοσον παιζω δυνατα παιχνιδια η να παω για καποιο συστημα watercoolin aplo ?

ακουω προτασεις.

ευχαριστω πολυ

Εφόσον δεν έχεις ακραίες απαιτήσεις σε υπερχρονισμό καλύτερα να κοιτάξεις για ένα σύστημα υδρόψυξης. Τα έτοιμα συστήματα phase change (πχ. prometeia) είναι πολύ αξιόπιστα αλλά η τιμή τους δε δικαιολογεί φυσιολογική χρήση όπως τα παιχνίδια.

μα τον υπολογιστη τον χρησιμοποιω για παιχνιδια παρα πολυ και δεν ειπα οτι δεν θα κανω o/c/ απλα δεν θα τον ανεβασω πολυ !!! αυτο ποθ με απασχολει ειναι να εχω χαμηλες θερμοκρασιες . ομως δεν εχω τον χρονο να κατσω να ασχοληθω να φτιαξω δικο μου συστημα. θελω κατι ολοκληρωμενο που να κραταει χαμηλα την θερμοκρασια επεξεργαστη και πιθανοτατα και καρτας γραφικων. αυτο που με απασχολει ειναι να δω διαφορα απο τα air coolers . η τιμη δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερεα. απλα θελω κατι καλο και ολοκληρωμενο για να μην τρεχω. ακουω προτασεις . . .kati se danger den ebx ultimate ? aquarius III? innovatek ? koolance exos ?waterchill ?ποιο απολα ?ποιο κραταει πιο χαμηλα την 8ερμοκρασια ?

thx .....

Ναι, αλλά επειδή έθεσες θέμα xtreme ψύξης, έπρεπε να σε πληροφορήσει ο chroma ότι δεν σου χρειάζεται ένα μηχάνημα που θα κάνει 800 ευρά και θα έχει το επεξεργαστή στους -20. Και με αέρα μια χαρά θα είσαι και ας παίζεις πολλά παιχνίδια, και αν προτιμάς και κάτι πιο ήσυχο και σε συνδυασμό με oc βάζεις νεράκι. Αν δεν έχεις όρεξη να συναρμολογήσεις και τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα, δοκίμασε ένα απο τα έτοιμα κιτ που υπάρχουν.

ακριβως ετσι οπως τα ειπες εχει η κατασταση μου !!! μικρο oc πολλα παιχνιδια και λιγο ηρεμια βρε παιδι μου. απο τα ετοιμα κιτ ομως ποιο να διαλεξω?8ελω το καλυτερο οσο αφορα την αποδοση !!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.