Dellodas Μάϊος 5, 2004 #41 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 Ουπς το reserator είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Μάϊος 5, 2004 #42 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 Αρχική απάντηση από Dellodas [Σήμερα, στις 11:13] Αυτό το είδες? Ξέρει κανείς αν αξίζει?http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1039&Nav_Section_Id=1039&Catalog_Id=1&Product_Id=190084&Merchant_Id=1&sts_cid=3 αν εννοεις το RESERATOR ειναι αυτο που εχω, ειναι καλο δεν χωρα αμφιβολια οτι ειναι καλο για 2 λογους, α) ειναι εντελως αθορυβο, β) εχει αρκετα καλα αποτελεσματα Athlon XP 2600@2300Mhz (200X11,5) idle = 30-34cfull = 37-39,5c (που ειναι και η μεγαλυτερη θερμοκρασια που εχω δει)οι μετρησεις ειναι πραγματικες με 4 σενσορες 2 εκ των οποιων ειναι κολλημενοι πανω στην cpu και τα νουμερα που δινω ειναι ο μεσος ορος των μετρησεων.* σημειωνω ομως οτι η κασα εχει υποστει αρκετες αλλαγες για την καλυτερη κυκλοφορια του αερα και οπωσδηποτε η θερμοκρασια της κασας κρατιεται σε χαμηλα επιπεδα.συντομα θα σας δωσω και νεα στοιχεια μετα την τοποθετηση ψυγειου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Μάϊος 5, 2004 #43 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 το reserator ειναι καλο αλλα δεν ειναι για βαριες χρησεις γιατι ειναι fanless...Τωρα απο θορυβο σκιζει ειναι αθορυβο τελειωςς Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Μάϊος 5, 2004 #44 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΒΑΡΙΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ATHLON ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ, ΤΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΒΑΡΙΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΟ RESERATOR, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΤ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΒΛΕΠΕ VAPOCHILL - MACH II κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.