Jean-Polo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2004 καλησπερα. θελω να βαλω water cooling σε εναν πρεσκοττ 3.2 και δεν ξερω ποιο να βαλω. θελω να παω για κατι ετοιμο αν και ξερω οτι θα ειναι χειροτρερο απο καποιο χειροποιητο. παρολα αυτα θαθελα να μου πειτε ποιο εχει την καλυτερη αποδοση ανεξαρτητως τα λεφτα και αν το αξιζει. απλα 8ελω να μου πειτε ποιο απο τα ετοιμα συστηματα κραταει την χαμηλοτερη θερμοκρασιαειμαι αναμεσα στα εξης: aquarius IIIwaterchillinnovatek kai koolance exosαν εχετε καποιο αλλο να προτεινετε ειμαι ολος αυτια.ευχαριστω πολυ !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 30, 2004 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 Το reserator της Zalman λεγεται οτι ειναι απο τα κορυφαια. Βεβαια εχει και αυτο τα αρνητικα του(μεγαλο μεγεθος, δυσκολο στην μετακινηση) αλλα απο εκει και περα ειναι πολυ καλο, τουλαχιστον συμφωνα με τα συγκριτικα σε ετοιμα κιτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Απρίλιος 30, 2004 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 ιννοβατεκ ξεχασε το,βγαλτο απο την λιστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 30, 2004 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Shidokanjohn ιννοβατεκ ξεχασε το,βγαλτο απο την λιστα Μιλαει ο πικραμενος.....λοοοοοοοοολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jean-Polo Απρίλιος 30, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 nai e` ?και τοχα για καλο της innovatekone left 3 to go...για πειτε για πειτε....απο τα αλλα ποιο λετε να χτυπησω και παλι μιλαω οσο αφορατην αποδοση και μονο. για το ζαλμαν δεν εχω ακουσει καλα λογια παρα μνονο οτι ειναι αθορυβο τελειως. εμενα με νοιαζει η αποδοση !!! συνεχιστε τη καλη δουλεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Απρίλιος 30, 2004 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 Οπως θα δεις και σε δικο μου θεμα εχω παρει το ZALMAN RESERATOR και δυστυχως δεν εχει το mobo μου τις ρημαδες τις 4 τρυπες για την εγκατασταση του water block, το δοκιμασα σε Athlon XP 2500@2200Mhz με πολυ καλα αποτελεσματα. Δεν ειναι ισως το δυνατοτερο απο τα water cooling της αγορας αν και ειναι σαφως καλυτερο απο ολα σχεδον οσα εχω δει, ομως ο ορος αθορυβο βρισκει την εφαρμογη του στο συστημα αυτο οπως και οι πολλαπλες επιλογες που μπορουν να γινουν οπως προσθεση cpu block - extra ψυγειο - bridge block κλπ.Επειδη δεν θελω να αλλαξω mobo προσανατολιζομαι να το πουλησω, επιπλεον εχω τοποθετησει σε πελατη μου το aquarious III και δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε παρα την σχετικα υψηλη τιμη του.Νομιζω οτι η μεγαλη χωρητικοτητα σε νερο του ZALMAN του δινει μια ανασα παραπανω.Χαιρετισμους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jean-Polo Απρίλιος 30, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 εμ αυτο ειναι το 8εμα !! οτι εγω θελω το δυνατοτερο απο τα ετοιμα κιτ.....καθοτι 8α δουλευω με πρεσκοτ που ως γνωστον ανεβαζει θερμοκρασιες !!!δηλαδη εσυ σεν θα το προτεινες το aquarius ? περιμενω............:'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 30, 2004 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 Κοιτα. Ειλικρινα δεν νομιζω να υπαρχει ετοιμο κιτ που να φτανει σε αποδοση ενα home made. Για να μην μιλησουμε για την διαφορα χρηματων. Οποτε καλυτερα κατσε να φτιαξεις ενα . Εδω ειμαστε ολοι και θα σε βοηθησουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Απρίλιος 30, 2004 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 Φιλε καλυτερα home made!Και εγω εχω το ιδιο "προβλημα" με σενα και τα παιδια αμεσως με βοηθησαν για το τι πρεπει να παρω κουλουπου...Την Τεταρτη που θα παρω την αντλια(νεα παραλαβη) θα βγω στη γυρα να μαζεψω και τα υπολοιπα που χρειαζονται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jean-Polo Απρίλιος 30, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 re paidia den exo xrono kai sin tis allis eimai kjai aglia opou ola ta water coolingkits που εσεις εκει βλεπετε πανακριβα εδω ειν αι μιση τιμη !!!! το θεμα ειναι οτι εχω εξετασεις και δεν προλαβαινω να βγω στη γυρα και επισης 20 του μηνος θαμαι αθηνα. οποτε οτι κανω πρεπει να το κανω τωρα . αγιαυτο ρωταω. επισης μου φαινεται ακρως αδυνατο το να φτιαξω το διο μου. χαλια θα τα κανω. θα τα καρβουνιασω ολα. γιαυτο ειπα να παω σε ενα ετοιμο. καταρχην δεν εξερω πως να τα συνδεω ολα αυτα ακομα και αν μου πειτε τι πραγματα να παρω !!!! εκτος απο αυτο αν τα φτιαξω μονος μου πως θα εχω τις θερμοκτρασιες και τα alerts αν γινει καμια στραβη ??? ενω π.χ. το aqurius ta exei ολα. και αν μιλαμνε οτι απο τα εοιμα θα εχω 5 βαθμουσ πανω διαφορα δεν με απασχολει και τοσο πολυ γιατι ετσι κι αλλιως εχω καλο κουτι με 9 ulttra silent fan της thermaltake poy βοηθανε αρκετα πιστευω. γιαυτο ειπα να παρω κατι ετοιμο....ειλικριν αδεν ξερω τι να κανω. αν εχει καποιος κατι αλλο να προτεινει ακουω .. . .. . εχω αγχωθει πολυ με το θεμα και δεν λεει να χαλιεμαι νεος ανθρωπος !!!! HELP:nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Απρίλιος 30, 2004 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 Να χαλιεσαι νεος ανθρωπος?Ποσο εισαι?(εγω τα 16 θα τα κλεισω τον Οκτωβρη...)Και ετοιμο να παρεις παλι θα πρεπει να τα συνδεσεις!Οποτε δεν τιθεται λογος....Τις θερμοκρασιες μπορεις να τις βλεπεις με καποιο προγραμμα ή με ψηφιακο θερμομετρο στα σημεια που σε ενδιαφερουν!Καλυτερα μονος σου!Χρειαζεσαι μια αντλια ενυδρειου...ακομα και τα ετοιμα τετοιες εχουν!Ενα ψυγειοΤα blocks(ψυκτρες)σωληνεςενα τανκ(δεξαμενη...ενα μικρο δοχειο)και φυσικα νερο!Σιγουρα θα βγει καλυτερο απο το aquarius... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jean-Polo Απρίλιος 30, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 Αχχχχχχχχχχ με βαζεις σε διλημα. ετοιμος ειμαι τωρα να κανω την παραγγελια γιθα το koolance exos aluminum. exo διαβασει reviews και μου φαινεται το καλυτερο απο τα ετοιμα αν και λιγο τσιμπημενο !!!! παρολα αυτα εχει υποστηριξη και για m/b kai gia gpu !!!!! δεν ξερω...... 19 ειμαι !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jean-Polo Απρίλιος 30, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 επισης μολις τωρα μου ηρθε αυτο το μαιλ απο danger den . ασ το δει καποιος που ξερει να μου πει αν ειναι καλυτερο απο to koolance exos aluminum !!! please . . . . ..RBX 478 CPU Cooler 1/2"Z-Chip Cooler 1/2" (we are making a new chipset cooler but our UK resellersmay not have this in stock)Maze4 GPU Cooler 1/2"Black Ice Xtreme 2 Radiator 1/2" or the Thermochill HE 120.3 (tripleradiator:)2 120mm FansDanger Den D-4 12v Pump 1/2"Reservoir of your Choice and needs 1/2"10 feet of Tygon Tubing14-16 1/2" Hose Clamps4oz Bottle Zerex Super Coolant Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Απρίλιος 30, 2004 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 Και εγω σκεφτομουν ή για exos ή για το zalman ή για το aquarius...αλλα τελικα κατεληξα σε home made...Απο βδομαδα θα παω να παρω τα πραγματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jean-Polo Απρίλιος 30, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 sas parakalo mporeite na mpu peite pio na dialexo ? exo apelpistei. exo bare8ei na dia bazo reviews. pano pou pao na katalixo kapou kati diabazo kai apogoiteuomai kai ftou apo tin arxil. elega na paro to koolance exos alla kai bgainei akriba alla kai oi 8ermoikrasies pou metraei den einai auts tou epexergasti giauto kai fainontai xamiloteres. kai mazi me graphics card cooler paei polla. to aquarius se ti 8ermokrasia douleue pou to ebales ? mallon gia ekei me blepo na kataligo. kai einai to pio oikonomiko alla kai exei sta8eres 8ermokrasies se sxesi me alla. kai ali8ines !!! ti na kano ? eilikrina den mporo na koimi8o to bradi mou exei ginei emoni idea. poio etoimo kit apodidei kalitera ???? :wassat: :...: :'( ????????? help Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Απρίλιος 30, 2004 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 elinikos.. elinikos παρακαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Μάϊος 1, 2004 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2004 Eίμαι υπέρ του έτοιμου λόγω χρόνου βασικά αλλά και λόγω τιμών εδώ στο εξωτερικό (πιο φθηνά από το φθηνότερο hand made στην Eλλάδα αρκεί να ξέρεις που να ψάξεις ;-))Tο πρώτο κριτήριο για εμένα είναι αν θέλεις να είναι μέσα στο κουτί ή εκτός.Για εντός πολύ καλό είναι το waterchill της asetek και περιμένω να δω περισσότερα reviews για το WATERCUBE της LevicomΓια εκτός το AQUARIUS III είναι μέτριο, αλλά όπως θα διαβάσεις αν πιάνει το χέρι σου μπορείς να του βάλεις ακόμα ένα ψυγείο μέσα στο κουτί του (άδειο είναι μέσα σχεδόν!!) ή έναν ανεμιστήρα ακόμη και να το κάνεις πολύ δυνατό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jean-Polo Μάϊος 1, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2004 ναι μαλλον για εσωτερικο παω και απο οσα reviews εχω διαβασει το καλυτερο μου φαινεται και εμενα αυτο της waterchill antartica.μπορει καποιοσ να δει αν ταιριαζει με το motherboard moy -->gigabyte ga 8knxp rev2.0. επισης θελω να παρω και το κιτ που δινει για καρτα γραφικων και για motherboard. οταν λεω αν ταιριαζει εννοω αν μπαινει στο m/b χωρις τιποτα πατεντες , τρυπσ, κολλες κτλ κτλ....επισης αν παρω το κιτ που περιεχει και τα τρια (motherboar, cpu, gpu) πρεπει αναγκαστικα να χρησιμοποιησω και τα τρια ή μπορω να βαλω π.χ. μονο για το cpu? και με αυτο τον τροπο θα κερδισω σε αποδοση στην θερμοκραασια του cpu μιας και δεν θα χρισιμοποιω τα αλλα δυο η οχι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Μάϊος 1, 2004 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2004 Για αρχη θα συμφωνησω με τα παιδια, το home made πιθανοτατα θα σου δωσει καλυτερα αποταλεσματα, ομως υπαρχουν και καποιες ενστασεις, το βασικοτερο ισως κομματι της ολης κατασκευης ειναι τα block, πρεπει να εχουν καταλληλη ροη του νερου ετσι ωστε να μην μενει στασιμο, να εφαρμοζουν σωστα και να ασκουν την σωστη πιεση στον πυρηνα.Απο κει και περα αντλια - σωληνες - δοχειο ειναι σχετικα ευκολα αν και η σωστη επιλογη τους φερνει και τα καλυτερα αποτελεσματα.Επειδη ομως θελεις να παρεις ετοιμο θα σου το συμπερασμα μου απο οσα εχω δοκιμασει, σε κανονικη μορφη ολα εχουν απο μετρια εως καλα αποτελεσματα, μονο με μετατροπες και προσθετα θα εχεις τα αποτελεσματα που περιμενεις, για πααδειγμα το aquarious III που αναφερει παραπανω ο φιλος.Εγω τελικα καταφερα να κανω ελασμα για το block του ZALMAN και το εβαλα πανω στο socket A της μητρικης, τα αποτελεσματα ηταν ομολογουμενως καλυτερα απο οτι περιμενα, με 2 σενσορες πανω στην cpu σε full load δεν ξεπερασα τους 39c με σηκωμενο τον Athlon κατα 7,5%. Ενα ψυγειο ενδιαμεσως της ροης πιθανολογω οτι θα μου δωσει καλυτερα αποτελεσματα.Το γενικο συμπερασμα ειναι οτι οποιο κιτ και να παρεις θα πρεπει να δοκιμασεις αλλαγες για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jean-Polo Μάϊος 1, 2004 Author #20 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2004 ειλικρινα ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.....τελικα θα παρω το waterchill antartica που ειναι ασ πουμε κατι ενδιαμεσο μεταξυ home made and ready kit. ετσι με αυτο συστημα αφου εξοικειωθω λιγο θα μπορεσω να του κανω και αλλαγες αργοτερα......το μονο που θελω τωρα ειναι να μου πειτε αν ταιριαζει στο m/b gigabytre ga8knxp me prescott sta 3.2. episis an kanei το gpu cooler για την ati 9800 xt ....ayta και ευχαριστω και παλι πολυ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.